View Full Version : Нещо вътре в мен?!??
radinna78899
03-20-2014, 16:32
Първо, здравейте. Много се чудех къде да публикувам темата- дали тук или в раздел Здравни проблеми и болести, защото мисля, че аз съм нещо не в ред. В любовта не ми върви, ама изобщо. Но ето къде е проблема: например като се запозная с някое момче и то ме погледне веднъж примерно и аз започвам да си мисля, че ме харесва/има някви симпатии, а знам, че не е така, но сякаш не мога да го осъзная. Просто не мога, някак си не ми се избива. И накрая естествено излиза, че няма нищо и нещо вътре в мен се разочарова O.O Надявам се, че схванахте. Супер е странно и тва е вече от няколко години.
Някакви съвети?
DarknessAngel
03-20-2014, 16:46
Нормално е и не е повод за притеснение. И в любовта ще ти потръгне, имай търпение.
radinna78899
03-20-2014, 16:48
Не, не мисля, че е нормално, това се случва вече с всеки! Подлудяваме..
Абсолютно нормално явление е при хора, на които им липсва достатъчно внимание от другия пол. Когато си намериш половинка, ще видиш, че въобще няма да обръщаш внимание на някакви си погледи, какво остава пък да размишляваш какво означават.
Enchanting
03-20-2014, 18:28
Всеки е имал такива периоди.
Не се задълбочавай толкова в знаците на хората и се радвай на живота.
RapExotic
03-21-2014, 08:15
Това е типично за асоциалните хора. Общувай повече с хората. В любовта ще ти потръгне тогава, когато ти самата направиш нещо по въпроса. Вместо да гледаш погледите на момчетата и да си правиш предполужения какво си мислят те, по-добре разговаряй с тях. Така ще ги опознаеш по-добре и ще разбереш кой е най-подходящ за теб.
Justwickeds
03-21-2014, 08:18
"че ме харесва/има някви симпатии, а знам, че не е така, но сякаш не мога да го осъзная. Просто не мога, някак си не ми се избива. И накрая естествено излиза, че няма нищо и нещо вътре в мен се разочарова O.O"
Няма нищо странно.Просто си супер неориентирана и неопитна и не работиш с усещанията правилно,които имаш в тялото.Прекалено много мислиш.Просто работи повече над усещанията ти. Ти си човек,който много лесно си внушава някакви неща. Т.е. податлива си на сугестии.То,всеки човек е податлив,ама ти явно твърде много. Щом чак,не можеш да "осъзнаеш" ,а хем го усещаш,че е така. Ебах маа му. Иначе това,че се натъжаваш е просто следствие от това,че "си била объркана по отношение на усещанията ти" за дадения човек. Това е супер глупаво! Ама не го осъзнаваш и това,също. Все едно,да се сърдиш на себе си,че не си усещала,че котлона е много горещ и си го пипнала и си се опарила яката. Същото е!
Работи над усещанията си. Неопитна си.