View Full Version : Желае ли ме?
Имам приятел с когото имаме интимни отношения от 2-3месеца..Винаги го правим в тях но напоследък той все се оправдава,че има някой в тях...а в нас не можем и той го знае..попитах го дали ме желае и той казва да но все се оправдава,а аз неискам секс на обществеи места и той няма кола..как да го накарам да направи нещо по въпроса?
Justwickeds
03-21-2014, 17:01
Като започнеш да мислиш много. Ама толкова много,че направо "да се сцепиш" от мислене,докато накрая, умствено не започнеш си представяш как правите секс. Ако няма кола,ще си я представиш визуално... на края дори ще свършиш. Със страшен оргазъм...та ще почнеш да се оправдаваш на интимния ти приятел,че "си го представяш визуално,как правите секс". Това ще е твоето оправдание. Квит сте.
baby_baby
03-21-2014, 19:46
Е сиг те иска но просто няма възможност секи път да ходите в тех
anonymous908491
03-21-2014, 19:50
Може би го е гнус от теб, друга причина момче да откаже секс няма.
RapExotic
03-21-2014, 21:36
^ Има има ;)
Иди някой път изненадващо до тях, кажи че уж минаваш и се отбиваш за да го видиш и разбери дали е сам или с метресата.
VintageMorphine
03-21-2014, 21:40
^Надявам се да се шегуваш...
RapExotic
03-21-2014, 21:56
^Беше тънка ирония ..
HollyGolightly
03-21-2014, 21:59
В профилът и пише, че е на 16, ако и той е на приблизително същата възраст е напълно нормално да отказва секс, когато мама, татко или баба са наоколо.
Освен това въпросът "Желаеш ли ме?" ,който съм сигурна, че в даденият случай е звучал като "Не ме ли искаш вече?" е супер отблъскващ сам по себе си, освен ако не е зададен в правилната ситуация, с напълно различна цел.