View Full Version : Как да спра да го правя?
rising_star
03-22-2014, 15:26
Здравейте! От 1-2 седмици харесвам момче, с което не се познаваме, но просто като ме погледне и ми става едно такова приятно ;дд Имаме общи познати, но не искам да им казвам, защото е странно... Истината е, че това често ми се случва- да харесам някой непознат.. Не знам защо, нито как да го спра. Така губя време, мислейки за разни хора, с които може никога да нямам шанс... Как да спра? Моля ви, дайте ми съвет, защото (колкото и смешно да звучи) наистина страдам.
Tsukuda_Hiroshi
03-22-2014, 17:15
Ами като си харесаш някой непознат, запознайте се - не знаеш "от кой храст ще изскочи заек"... ;)
seek&destroy
03-22-2014, 19:10
Ами като си харесаш някой непознат, запознайте се - не знаеш "от кой храст ще изскочи заек"... ;)
или катаджия
seek&destroy
03-22-2014, 19:28
Вкарваш си твърде много филми, че имаш някакви проблеми. Успокой се малко, сигурна съм че на всеки един от нас ни се е случвало да види някой на улицата, в автобуса, в дискотеката или където и да е и да му хване окото, но да си остане само с единия поглед. Дори се случва твърде често. Просто яко те тресе хормона.
danger_hot
03-23-2014, 14:33
Мислиш си за него, защото си самотна... нямаш си някой до теб и ти е гадно и в момента, в който видиш някое хубаво момче и ти харесва това, че би могло нещо да се получи между вас... *личен опит* ... Няма нищо лошо да мислиш за него, да го сънуваш, но щом това ти пречи по някакъв начин си изгради ... как да го нарека... начин на живот xD ... Примерно когато имаш да учиш и трябва да си съсредоточена и твоят въображаем свят ти пречи просто ще се научиш да го изключваш... Всичко, което ти казвам е от личен опит наистина... Щом ти е хубаво да мислиш за него не виждам нищо лошо да го правиш... Ако не съм ти помогнала се надявам да се оправиш с проблема :)
baby_baby
03-23-2014, 14:38
Мислиш си за него, защото си самотна... нямаш си някой до теб и ти е гадно и в момента, в който видиш някое хубаво момче и ти харесва това, че би могло нещо да се получи между вас... *личен опит* ... Няма нищо лошо да мислиш за него, да го сънуваш, но щом това ти пречи по някакъв начин си изгради ... как да го нарека... начин на живот xD ... Примерно когато имаш да учиш и трябва да си съсредоточена и твоят въображаем свят ти пречи просто ще се научиш да го изключваш... Всичко, което ти казвам е от личен опит наистина... Щом ти е хубаво да мислиш за него не виждам нищо лошо да го правиш... Ако не съм ти помогнала се надявам да се оправиш с проблема :)
Подкрепям
Night Star
03-23-2014, 15:58
Аз мисля, че просто се заглеждаш по непознати... И да подкрепям опасно горещата, но все пак или се запознай с момчето което харесваш, или просто се старай и заглеждай симпатични хора, които познаваш.. :)
rising_star
03-23-2014, 19:34
благодаря за съветите :)