PDA

View Full Version : Как да я забравя?



tAmm
03-22-2014, 22:25
Хората казват, че времето лекува всичко. Колко още трябва да чакам, по дяволите? Минаха почти 2 години и аз все още не мога да я забравя. И все пак аз съм си виновен. Отблъснах я както правя с всичко и всички, които се доближат прекалено близо до мен. От страх, може би, да не ме наранят. Отблъснах единственото момиче, което ме е обичало истински. Нараних я безброй пъти, признавам си. Боклук съм. Заслужавам го. И ми се връща двойно. Не мога да спя нормално от 1 година насам, няма никакъв живец в мен. Не ме интересува нищо и никой. Имал съм безсънни нощи, в които съм се молил на Господ да не се събудя на сутринта, което е адски жалко. А не искам да е така. Хора, помогнете, не знам какво да правя. Уча в друг град, преместих се да живея при 2 момичета(което би трябвало да ме разсея?!), записах се да спортувам. Понякога ми се иска да избягам много далеч, макар че и това не е гаранция.
Нахвърлях набързо мислите си на пияна глава, не разчитам особено на помощ, но все пак имах нужда да споделя с някой.

Благодаря

ForsakenFreak
03-22-2014, 22:41
http://static4.fjcdn.com/comments/gt+All+this+cool+++and+breakthroughs+_ce64be8739c6 2ff389a285fad8a3e9a6.jpg

Не си единствен, братко.

djipsito
03-23-2014, 01:27
Самонавил си се. Отмерваш изминало време. А човек отмерва време когато чака нещо. В случая чакаш да я забравиш, обаче не е тва начина. В момента, в който спреш да мислиш за времето, започнеш да мислиш за себе си и си дадеш шанс да си щастлив ще забравиш и нея и времето.

Решил си да се самонаказваш за нещо и си влязъл в дупка, от която ти сам не ИСКАШ да излезеш. Живота продължава, така е трябвало да стане. Научи си уроците, изправи се мъжки и гордо пред себе си и се върни в настоящето. Като те чета мога да си те представя как не живееш отвън, а в главата си. (Казвам го, защото аз често живея в главата си. Да, различни хора сме, ама някви усещания ме връхлитат ;д колко са верни не знам). Та, излез от главата си, спри да се филмираш и просто продължи да вършиш нещата, които вършиш (спорт, учене, работа и там с каквото се занимаваш).

Давай шанс на хората около теб. Няма как да се научиш без да те боли. Гледай го философски. Трябва да си мазохист и да искаш да се учиш и да израстваш като личност. Сигурна съм, че в момента, в който се отвориш към хората, ще се намери някоя мома, която ще ти грабне интереса и много бързо ще забравиш филма, в който си се вкарал.

Дет се вика, горе главите! (за теб си позволявам да го напиша в мн. число)

RapExotic
03-23-2014, 18:56
Как да я забравя?

С друга.

baby_baby
03-23-2014, 19:01
Не го мисли толкова занимавай се с нещо за да не мислиш за нея излизай с приятели

Difteen16
03-25-2014, 13:29
Нищо в живота не е случайно, абсолютно нищо. Приеми го като урок, остави на раните да се излекуват и зачакай за следващия урок или изпитание на живота, а може следващото да е щастието и това което следва след урока, който е целял да те научи как да се насладиш на предстоящето. Не се отчайвай, защото най-важните уроци се учат най-трудно, но са и най-ценни.

Tsukuda_Hiroshi
03-25-2014, 15:36
Всичко в този живот се случва с цел. Всяко нещо - хубаво или лошо е урок. Не я забравяй, научи си урока. Това ще те направи по-добър за Точната.

rising_star
03-25-2014, 17:37
Защо просто не се свържеш с нея? Разбирам, че сте в различни градове, но поне й кажи какво изпитваш. Сигурна съм, че иска ПОНЕ да поговорите. :)

tAmm
03-25-2014, 22:12
Благодаря на всички, помогнахте ми.

@rising_star Свързах се с нея преди няколко месеца,поговорихме, не свърши добре за мен. Оказа се вярно твърдението, че палачинката винаги се обръща и този път аз бях наранения.

numberfive
03-29-2014, 21:40
Пич, ти си добре. :)
Това, което си написал важи в пълна степен и за мен, даже като го четох ми се стори, че все едно аз съм го писал :). Както и да е аз преживях същите неща, които и ти си преживял, с единствената разлика, че след като скъсахме с приятелката ми, която "толкова много ме обичаше" сигурно не бяха минал и 2 дни и тя тръгна с моя най-добър приятел (чувството е доста кофти). Така че нали ти казвам, в сравнение с мен ти си добре :))... дано ти мине по-бързо.. и на мене още не ми е минало...

sramejlivkaa
03-30-2014, 02:13
Какво като сте в различни градове, не може ли да се видите?

Margarita_Andreevaa
03-30-2014, 22:11
Точно щото ти си прецакал нещата е трудно да я забравиш. Ако беше несподелена любов, вече щеше да си я забравил, никой не е умрял от любов :) Ми времето не можеш да върнеш, просто в бъдеще не прави същото, гледай на ситуацията като на урок :)