View Full Version : "Приятели"
Здравейте! Пиша тук,защото вече не знам към кого да се обърна..някои не ме разбират,други ме съдят и тн. Търся просто съвет за обърканата ситуация,която сама си създадох.Става въпрос за бившия ми. Запознахме се преди година,ходихме някъде месец и скъсахме юли 2013,но от тогава сме започвали наново нещо,което не знам как да определя около 4 пъти. Ей така от нищото се сеща за мен,пише ми,излизаме и после пак ме забравя. Нито един път не му отказах,колкото и да си обещавах. И така преди няколко месеца ми писа,покани ме у тях и там стана каквото стана... Бях девствена,но не се поколебах да му дам дори и това. Обичам го...въпреки че никога не му го казах го обичам. И от тогава сме така наречените приятели с привилегии.Виждаме се само за секс когато е удобно и има къде.През времето,в което не го бях виждала си помислих,че го забравям и че вече нямам чувства,но когато го видях всичко се върна даже по-силно. Не знам какво да правя. Знам,че може би ще е най-добре да прекратя всичко,но знам,че това е единствения начин да го имам,дори и за малко и някак не мога да кажа стоп. Не ми е толкова за секса,колкото за моментите,в които гледаме филм,лежа в него и ме прегръща,държи ми ръката.. Аз сама не мога да преценя,кое е правилното в случая,затова се надявам на няколко странични мнения. :)
Take_That
03-23-2014, 17:33
Ако искаш да продължаваш да бъдеш използвана, манипулирана и да страдаш само ти, продължавай в същия дух, продължавай да се виждаш с него. Ако обаче искаш да бъдеш щастлива и да намериш, човекът, когото няма да те изоставя, ще те подкрепя и обича, този, който ще те цени, тогава знаеш решението на проблема. Ти си тази, която би трябвало да знае какво иска и не ми казвай, че не можеш да спреш да му се обаждаш или да отговаряш на обажданията му - имаш ли воля и желание всичко се постига. Колкото до това, че сексът е единствения начин да го имаш - НЕ Е ВЯРНО (поне според мен) Ти не го имаш, нямаш нищо от него - нито споделена емоция, нито нежност, само едни механични и монотонни движения, ако ме разбираш правилно. Рядко давам крайни съвети като този, но в случая ти трябва точно такъв, за да се осъзнаеш.
Проблема ми е,че го осъзнавам отдавна,но това е може би единственото момче,което съм обичала и ме е страх,че ако приключа всичко ще съжелявам.
RapExotic
03-23-2014, 19:41
Страх! Ти сама го каза. Докато не се освободиш от страха терзанията ти ще продължават.
Take_That
03-23-2014, 19:47
Проблема ми е,че го осъзнавам отдавна,но това е може би единственото момче,което съм обичала и ме е страх,че ако приключа всичко ще съжелявам.
Не мисля, че обичта те задържа до него, а точно този страх, че ще съжаляваш. Аз не мисля, че ще съжаляваш, казала съм го и в горния пост - можеш много повече и можеш да намериш много по-стойностен човек, трябва да имаш самочувствие, ако нямаш, ще си седиш вечно заробена при него и годините ти ще минат и ще си мислиш, че си щастлива....Всичко е и до Самооценката ти,помисли си
Justwickeds
03-23-2014, 19:49
до авторката: ;)
Гледай сериала "Приятели" и се учи от тях. Aaa и пробвайте някоя оргия.Примерно,той може да си поиска от теб, да правиш секс с него и най-добрия му приятел. И това ще му пуснеш,знаеме ние, защото много го обичаш. ;)
anonymous708973
03-23-2014, 19:52
пуснеМ бе, майка му стара. Матура не си ли държал, в каква среда си, че дори пишеш на диалект о.О
Авторке, започни да излизаш с други момчета. Ще намериш друг, който не само ще гледа филм с теб, ще ти държи ръката, ами и ще знаеш, че не го прави, защото иска да спи с теб, а защото поне те харесва, а може би и обича.
През това време си чеши крастата с бившия, щом временно те устройва.
Но си дай шанс да си паднеш по друг.
Имам си граници това,че спя с него не означава,че бих се съгласила на всичко не преувеличавай.. Благодаря за мненията знам,че сте прави,но някак си не мога да си падна по друг или просто не съм срещнала подходящ,който да ме накара да го забравя не знам.
Ако имаш смелостта да направиш, каквото и да е, със сигурност ще си постигнала повече от страха. Защото смелостта е преодоляване на страха.