View Full Version : Има ли шанс да съм бременна ?
Stefaniq135
03-24-2014, 17:10
С приятеля ми го направихме снощи.. на мен ми беше за първи път.. беше с презерватив,но по време на акта презерватива се изхлузваше до някъде и трябваше да го наместваме.. след като приключихме ,той си махна презерватива и чак тогава свърши,но извън мен.. притеснявам се от факта,че презерватива се е изхлузвал,НЕ се е махал изцяло.. и дали има шанс да се е пръснал,макар че щях да видя,но доколкото успях всичко беше наред.. и колко е голям шанса да се забременее от предсеменна течност.. на 15 години съм.. имам цикъл от 4 години,но все още не е редовен и личната ми казва, че няма нищо за притеснение..Благодаря предварително и моля без нападки !
The Cheetah
03-24-2014, 17:21
Според мен си много бременна.
Няя филм. Ще живееш без бебе
Предсеменна течност :razz:
Нищо ти няма. Успокой се.
Сигурно скоро ще измислят и следсеменна течност. Дали ще има и междусеменна течност? Ако се притесняваш, че може да забременееш има и други варианти на секс (орален и анален) където шанса е нулев.
Успех.
Макар че ми се иска ще се въздържа да се пошегувам с авторката.хубаво е че сте ползвали презерватив,но ще е по-хубаво да се образоваш още малко по темата за секса. не си бременна иначе.
baby_baby
03-25-2014, 13:00
Никъв шанс !
Tsukuda_Hiroshi
03-27-2014, 04:41
Той за да се "пръсне" тоя презерватив, нали се сещаш, че трябва да е
а) херметически прилепнал около члена на приятеля ти
и
б) въпросният ти приятел да изкара налягане от порядъка на 250 бАра... ;)
monikkaaa
03-30-2014, 10:25
Здравейте! На 17 съм миналия месец правих секс за първи път без презерватив от тогава го правя само със .. Четох доста за предеякулационната течност и доста се наплаших, че може да е станало нещо макар че акта продължи 10 мин. без да свършва в мен. Чаках да ми дойде закъсня ми 1 седмица всички казваха, че е нормално след първия път, но аз на 7мия ден от закъснението вечерта направих тест беше отрицателен успокоих се и на другия ден ми дойде явно е било от стреса цикъла продължи 5 дни беше по- слаб от обикновено, но цвета не беше различен. Днес седмица след края на цикъла се появи тъмно кафяво течение до сега не съм имала такова бях болна тези дни, но не съм пила никакви лекарства днес съм по-добре, но това течение пак започна да ме притеснява и така де на какво може да се дължи това и да се притеснявам ли от бременност :(
Ако се забременяваше толкова лесно, досега всички които правят секс без кондом да бяха бременни.
Как ги мислите тия работи - не знам :lol:
monikkaaa
03-30-2014, 10:44
знам, че е смешно, но ме притеснява другото течение :/
знам, че е смешно, но ме притеснява другото течение :/
Това, което написах не беше към теб.
monikkaaa
03-30-2014, 11:38
по моя въпрос може ли да помогне някой .. :/
Eagle 123
03-30-2014, 11:57
Доколкото съм запознат изобщо с женската полова система, в частност с тази на приятелката мии :D, то ще те питам дали не си ползвала противозачатъчни, понеже на нея от това и се появи това "кафяво течение", което продължи около десетина дни. Като се случи това нещо изчетох доста неща за това, тя се подложи на тест да не би да е забременяла извънматочно, за щастие беше отрицателен резултата. Може би ще се наложи да минеш и през гинеколог, зависи колко време ще трае това течение. Появяват ли ти се болки в долната част на корема.. С приятелката ми стигнахме до тест с ултразвук дори, бяхме шашнати яко в паника, редно е и ти все пак да си провериш всичко дали нещо не е зашавало в теб, всичко е възможно просто и нека да е поне навреме. Гинекологът ни каза, че всичко е било заради нейната сексуална възбуденост, чух нещо и за увеличено производство на хормони, които от своя страна са стимулирали по-интензивно прорастване на лигавицата на матката, от което се случва това кафяво течение след менструацията.. И все пак няма нищо притеснително, успех и всичко ще е наред :)
monikkaaa
03-30-2014, 12:01
Нямам никакви болки, нито пък симптоми на бременност споменах, че си прави тест и беше отрицателен може би всичко е от притеснение :/ много съм объркана
monikkaaa
03-30-2014, 12:02
а и да допълня не съм пила противозачатъчни
Eagle 123
03-30-2014, 12:37
Това е радващо значи, напълно те обнадеждавам, че няма да има проблем.. явно някакъв лек хормонален дисбаланс поради натрупана умора, стрес може би, но все пак да те попитам менструацията ти леко удължена ли беше, понеже нашия случай беше такъв, за да напипам може би най-правдоподобното решение на проблема-а то е именно това което казах моментна слабост на маточната лигавица.. при нас имаше и противозачатъчна спирала, та оттогава вече сме я забравили хах ;д абе споко, рано ти е за бебешор .. аз ти давам най-много 3-4 дена и после спира, при нея така беше... няма съсирици обаче нали, да не се окаже накрая аз неразбрал и непрочел това, което ти не си написала :D
monikkaaa
03-30-2014, 12:43
Менструацията ми беше 5 дни по принцип е 6 цвета не беше различена, но беше малко по-слаба от обикновено .. в това течение което имам сега не съм виждала съсиреци по скоро е слузеста :/ и аз не мога да го опиша голяма съм паника
Eagle 123
03-30-2014, 12:55
Еми всичко е на психическа основа, успокой се бе няма нищо притеснително, аз нали го преживях покрай нея.. просто излишни нерви е ;) всичко е захир
monikkaaa
03-30-2014, 12:58
И аз така мисля, но тази паникаа... :/ пък и шанса е минимален.. Благодаря ти за мнението успокои ме поне малко :)))
Eagle 123
03-30-2014, 13:51
Е няма нужда да ми благодариш, то това са нормални неща за възрастта ни, а и поне ти си наясно за какво иде реч и колко е необходимо и важно това човек да е ограмотен по тема секс.. а не някакви предсеменни течности, което директно те хвърля в тъч :D
monikkaaa
03-30-2014, 13:54
Честно казано знам, че след като не е свършил в мен от една капка предеякулационна течност няма как да стане все пак имам приятелки които го правят без презерватив обачее го има и страха ..
Eagle 123
03-30-2014, 13:59
Има притеснението, което е адски силно дамм, за страх не знам.. ама като се върна на тоя момент какво напрежение имаше леле мале :DD то тогава се чудих да се спуквам от смях ли или да рева, за щастие се подсмихвам сега мазно мазно :D
monikkaaa
03-30-2014, 14:03
Оххх дано скоро да дойде времето, в което ще гледам на това с насмешка .. сега откачам приятеля ми казва, че съм луда :D перфектно ми е
Честно казано знам, че след като не е свършил в мен от една капка предеякулационна течност няма как да стане все пак имам приятелки които го правят без презерватив обачее го има и страха ..
Всъщност не е чак невъзможно.
Eagle 123
03-30-2014, 14:27
Както всичко на тоя свят - няма невъзможни неща, има нереални мечти обаче :D
monikkaaa
03-30-2014, 14:30
Знам че не е невъзможно, но шанса е минимален :) А и правих тест отрицателен е
Eagle 123
03-30-2014, 14:36
Айде хора стига се обърквали момичето, няма от какво да се бои, а и то това реално си стана нейна тема, понеже авторката е много наясно с материята и нищо повече не е питала ;)
monikkaaa
03-30-2014, 14:45
Всички ми казват да се успокоя и че няма място за притеснение .. а възможността за бременност е изключена :)
и да го кръстиш на мен, ейй :*
monikkaaa
03-31-2014, 19:18
Можеше и без да се лигавиш хихи :)