PDA

View Full Version : Забранена любов , Една огромна грешка и Бой



I_messed_up
03-24-2014, 19:32
Здравейте, на 23 години съм мъж. Имам нещо като най-добра приятелка (20) в която съм влюбен от няколко години. До скоро си мислех че това е несподелена любов и много страдах понеже тя си има "сериозен" приятел. Той е абсолютен дебил и постоянно се държи лошо с нея следователно аз съм винаги до нея и и помагам да мине през тежките ситуации. Тя знае какво изпитвам към нея но все сменя темата, заговорим ли за това.
В събота пак се бяха се изпокарали зверски и след като говорихме тя ми се обади и дойде до нас. Говорихме си, обърнахме някоя друга чашка и се целуннахме. След това и секс правихме а аз се чувствах все едно сънувам. Най-прекрасното преживяване в живота ми. След това тя остана у нас и я държах в ръцете си цяла нощ и си мислех какъв късметлия съм да държа най-прекрасното нещо в ръцете си. За съжаление дойде сутринта тя изпадна в паника като стана, събра си нещата и тръгна с насълзени очи. След това ми се обади и ми каза че всичко е било просто една грешка и не е трябвало да става по този начин. Каза че ме обича но е по-привързана към него. Явно му е казала понеже той ми се обади и ме заплаши да ме бие. Знам че ще го направи понеже и преди се е случвало, един път пак се бяха изпокарали и той дори я беше ударил и тя дойде до нас той я последвал и стана търкал.
Говорих пак с нея и тя каза по-добре да я оставя на мира и да забравя за случилото се но аз не мога. Обичам я прекалено много и ме е страх за нея, все пак той я тормози кой знае и как я е заплашил за да ми го каже всичко това. Откакто той се появи в картинката не е спрял да я наговаря против мен.
Какво да правя за да я спася? А и себеси понеже и мен ме заплашва с бой :(

kitty02
03-24-2014, 20:23
Най-добрата ти приятелка какво прави още със момчето, в което е влюбена, щом той я е ударил?! Колкото и да го обича, това по някой път е непростимо. Поговори със нея за това. Бих те посъветвала да стоиш настрана от тях двамата. Дано момичето осъзнае какъв глупак е приятелят й.

Anonys
03-24-2014, 20:24
Остави я. Не ѝ предлагай помощта си, кажи ѝ, че ще я послушаш, но винаги сърцето и вратата ще са отворени за нея. Кажи ѝ, че тя трябва да прецени, какво иска, по какъв начин, а и между другото ѝ говори нещо за в бъдеще. Настрой я малко против него - попитай я, дали иска такъв мъж, дали иска децата ѝ да растат по този начин, дали тя самата е способна да понесе всичко това психически. По-малко думи. Нека разбере, че и ти имаш чувства. Бъди нараненото малко зайче, което се нуждае от внимание. Тя ще го забележи. Не спирай да се държиш мило. Подари ѝ нещо, което приятеля ѝ не би се сетил, нещо на което тя ще се зарадва прекалено много. Но не прекалявай. Дръж дистанция, но ѝ напомняй кой си и какво можеш да ѝ дадеш(не по нахалния начин). Относно приятеля ѝ - кажи му, че ако не си промени държанието тя ще продължи да му изневерява, дали с теб, дали с друг. Ще се изнерви още повече. Насосай го срещу някого, за да стане по-агресивен и приятелката ти да се махне от него. Купи си воден пистолет или някакъв, който има вида на истински, покажи му го, когато дойде и кажи, че с кеф би го използвал и не трябва да се доближава до теб, защото от тук нататък нямаш нищо общо с приятелката му. Но въпреки това се опитай да го поизнервиш. Едва ли ще има шанс да каже или направи нещо.

I_messed_up
03-24-2014, 20:38
Благодаря за съветите ще те послушам и дано нещо стане.
Тя е с него от страх и понеже така е свикнала вече 2 години са заедно. Той има някакви нервни изблици когато си го изкарва на нея иначе през останалото време нещата са поносими. Военен е и е с седем години по възрастен от нея има някакъв контрол върху нея. Когато него го няма е една а когато той се появи просто си личи колко много се притеснява от него почти не говори само гледа към земята и изпълнява каквото и се каже. Ужас е направо.
А аз съм готов света да преобърна за нея не мога да разбера защо момичетата като нея си го причиняват това нещо. Не виждат ли още от началото до къде ще се стигне тази работа?

kitty02
03-24-2014, 20:40
А тя защо не скъса с него, щом изпитва страх, когато той е около нея? Не бива едно момиче да чувства страх и несигурност във една връзка!

I_messed_up
03-24-2014, 20:44
Точно понеже я е страх за това не смее да го изостави. Ако той се ядоса и я пребие или по-лошо? Както казах той има някакъв контол върху нея и тя в негово присъствие нищо не смее да направи. Постоянно е предпазлива да не би да направи грешка и да го ядоса. Като се скарат тя просто се маха от къщата но той пак я склонява да се върне с много обещание а може би и заплахи. :(

kitty02
03-24-2014, 21:02
След поредния скандал й предложи да се пренесе у вас, но да не се връща у тях - да не слуша неговите молби. Към края на поста си, @Anonys ти каза какво можеш да направиш.

AnakinSkywalker
03-24-2014, 21:18
Дрън дрън та пляс... не иска да го изостави, не защото я заплашва, а просто защото ти си втори избор. Всички момичета си оставят възможно наи-много вратички, за такива като теб и за мое съжаление като мен, и продължават да си ходят с дебилите. За това колкото по-малко се връзваш на женски приказки толкова по-добре за теб.

OverDrive
03-24-2014, 22:08
Батка, прощавай ама нещо направо ми се наби в очите. Ти си пълен страхливец е човече. Ти си един shemale, което определено не ти прави чест. Може да е по-як от теб, да те набие и какво от това? Това най-много да е в твоя полза в крайна сметка. Сега ти излизаш женичката, той печели отново. Научи се да бъдеш мъж, тогава занимавай момичета.

I_messed_up
03-24-2014, 22:22
Както казах бил ме е вече даже не веднъж. И на нея си е позволявал да посяга и дори да я удря. А тя горката търпи, като я питам казва че го обичала и той я обичал но то от километри си личи какви са неговите чувства към нея. Третира я като негова собственост. Беше ме ударил понеже според него съм и се бил слагал. Дойде до нас и говори и от нейно име че тя не искала повече да ме вижда да съм ги оставил намира. Напоследък и тя започна да се държи дръпнато спрямо мен а аз съм супер загрижен за нея и много се притеснявам да не вземе пак нещо да стане.

Violenza
03-25-2014, 05:38
Еми тя тази женичка си е за бой. Като е такава мухла да си натиска парцалите с умопобърканото войниче поне да не мрънка.
Заебавай я, такива са загубена кауза и винаги ще бъдат.

girlwithblueeyes
03-25-2014, 07:44
Ти сериозно ли ?
Да твърдиш че едно момиче си заслужава боя е крайно жестоко .
Тука си пишете разни теориики обаче нямате представа колко е трудно да се отървеш от насилник . И в доста от случаите полицията не помога . Страхът е много по силен от всичко друго.
Аз ще те посъветвам да бъдеш до нея да й помагаш и да я подкрепяш а не да се одръпваш защото тя има нужда точно от любов и подкрепа а не да си играеш с нея на недостъпен. Не знам доколко го обича или просто е придобила Стокхолмски синдром към него . Бъди нея и й показвай колко държиш на нея.Покажи й един друг и по хубав без насилие свят . С времето тя ще разбере че няма смисъл да седи с насилник . И най-важното търсете начин да се измъкне от цялото това нещо ако трябва и до съд стигнете понеже приятелят й като военен има доста големи връзки .

П.П Жалко че момчето е военен:d

Violenza
03-25-2014, 09:35
Имах предвид в преносен смисъл, ама хайде. То като попита, направо и в буквален си го заслужава. Авторът да си намери топките и да й бие шута.

vall444
03-25-2014, 09:46
Аве пич-осъзнай се ве! На колко години си станал да се държиш така инфантилно? Свършиха ли се свободните мацки-че ревеш за една садомазо фенка? То и ти си склонен към мазохизъм. Явно имате нещо общо все пак!




http://www.thatfashionapp.com/

girlwithblueeyes
03-25-2014, 09:59
Имах предвид в преносен смисъл, ама хайде. То като попита, направо и в буквален си го заслужава. Авторът да си намери топките и да й бие шута.

А защо да й бие шута нали я обича. Момичето може да е объркано и да се страхува . На мнение съм че с насилниции не бива да се седи но измъкването е много трудно .На кой да разчита това момиче ако приятелят й я тормози а автора й бие шута или се прави на наранен .

vall444
03-25-2014, 10:04
Ох, горкичката!!!! А за помощ от семейството чувала ли е? На I_messed_up, който е видимо доста страхлив-на него ли да разчита?






http://www.thatfashionapp.com/

girlwithblueeyes
03-25-2014, 10:06
Ами ако няма семейство? Ами ако няма кой друг да я подкрепи?

djipsito
03-25-2014, 10:41
Човек сам не си ли помогне....

girlwithblueeyes
03-25-2014, 12:04
Така е но и подкрепата от друг е много важна

П.П Абе хора на вас тая история не ви ли напомня на едни други теми във форума ?

Violenza
03-25-2014, 13:06
А защо да й бие шута нали я обича. Момичето може да е объркано и да се страхува . На мнение съм че с насилниции не бива да се седи но измъкването е много трудно .На кой да разчита това момиче ако приятелят й я тормози а автора й бие шута или се прави на наранен .
Объркана тя, оправят я двама, единият я бие, другият я обича... А тя горката объркана. Айде стига съжаление към разни емоционално нестабилни пикли. Оправдания винаги се намират, за 2 години със сигурност е имала достатъчно възможности да се отърве от болния.

girlwithblueeyes
03-25-2014, 13:09
Виоленца не е толкова лесно колкото си го преставяш.Има мъже които след като приятелката им ги напусне заради насилие продължават тормоза .
Освен това на мен тази тема ми напомня на темите на един друг потребител така че сега като се замисля не знам колко е доставерна.

bloodfrozen
03-25-2014, 13:39
Поредното доказателство, че военните са изтрещели. 8-)

Явно девойчето е доволно от сегашното положение, щом не предприема никакви действия. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Ако наистина е имала желание да го разкара, да го е направила. И страхът съвсем не е оправдание в случая. Просто е удобно извинение.

girlwithblueeyes
03-25-2014, 13:41
Чак пък изтрещели всичките не са . Това че един е такъв не значи че останалите буквално са като него.

bloodfrozen
03-25-2014, 13:50
Имам наблюдения по въпроса, не е само един. 8-)

baby_baby
03-25-2014, 14:06
Остави я не им се бъркай в работите сама ти го е казала било е грешка а и щом ти е казала да я оставиш го направи иначе ще станеш досаден и да искаш да я спасиш от него тя като го харесва няма да те послуша каквото и да и кажеш

I_messed_up
03-25-2014, 14:10
не я обвинявайте тя не е виновна в случая. за това и хора с толкова голяма разлика в годините не трябва да излизат заедно понеже по големият винаги ще се възползва и ще манипулира другият.много искам да и помогна но не знам как. и не бих я оставил за нищо на света тя има нужда от мен!

Tsukuda_Hiroshi
03-25-2014, 15:29
А и себеси понеже и мен ме заплашва с бой -- Stop bitchin' , първо! Второ - АЗ държа най-прекрасното нещо в ръцете си :P Трето - случвало ми се е и на мен в предишна връзка това: мацката се скарва с приятеля си, търчи при мен, после се оправят и тя забравя за мен, после пак се карат, пак идва и... така. С една дума - заеби! Това ще е така вечно. Нямаш шанс. Спри да се занимаваш!

girlwithblueeyes
03-25-2014, 15:33
Абе смотлъо мислиш че въобще не разбах от началото кой си . Бяха ми нужни точно 10 минути за да те разпозная. Спри да дрънкаш глупости по адрес на момичето и приятелят й и стига си се опитвала да им развалиш отношенията .Мислиш ли че не съм наясон от началото че и преид това си писал и че момичето за което пишеш също пиша в тоя форум .Хайде вече стига си правил такива жалки истории защото никой не ти вярва . То бива да си прост и тъп обаче ти преминаваш всякакви граници . Нещастник колок хора в тоя форум трябваше да ти повторят че си смотан и че трябав да я оставиш а ти пак си занеш твойта . Ей такива като теб трлямбав да ядът бой редовно .

I_messed_up
03-25-2014, 15:50
Колко си загубена хем ти казах да не казваш за да не излагаш момичето но ти пак реши да се направиш на интересна. Ами да нека чете да се види в каква ситуация е попаднала ще търся аз помощ тук по, форумите за да мога да я измъкна. Иначе вие продължавайте да ми скачате на мен не стига че се опитвам да съм от полза ама вие не да съм я оставил.

girlwithblueeyes
03-25-2014, 15:54
Да оставия и не я занимвай повече . Стига си се опитвал да разваляш чуждите връзки .Глупак

HollyGolightly
03-25-2014, 16:10
Не те ли е срам, сериозно те питам, последният път си го отнесе сериозно, сега пак натам отиваш, какво целиш с тази простотия? Първото което е "момичето" не ти е приятелка, не ти е близка, не говори с теб и няма и намерение да го прави. Дори в най-хубавите ти сънища "тя" ще ти откаже и няма да спи с теб. А дали приятелят и я бие, просто гледай да не разбере за измислиците ти (OТНОВО) понеже теб ще набие (ОТНОВО). Toлкова си жалък и неприятен, как очакваш някой дори да те погледне и да види мъж или дори момче в теб? Така и не се научи, че това мрънкане и жалване и оплакване и атеншън хорщина не са приятни на никого и предизвикваш само и единствено неприазън в хората.

102
03-25-2014, 19:00
що не го игнорирате тва изчадие
стига сте му се връзвали

Anonys
03-25-2014, 19:03
Всеки има право да се жалва. Защо го упреквате? Нали уж трябва да помагаме. Толкова бил жалък, толкова неприятен. Еми поставете се в неговата ситуация и ми кажете, дали ще имате шанс да мислите по начина, по който разсъждавате в момента! Едно е да му е просто приятелка, друго е да е влюбен в нея от години. Вие пък толкова ли сте малоумни, че искал да разваля връзки? Вие тъпи ли сте, к'ви сте? Казвате "да" на агресията? 100 пъти по-добре е да е сама, дори да има домашен любимец, отколкото с някой военен, който не я оценя и я бие. Ай сиктир пък за мненията ви.

102
03-25-2014, 19:07
доколкото съм разбрал до тука, тоя е някъв досаден капут, който иска да развали идилията на холи нещо-си и приятеля и даже хич не я бие, а трябва
и май ти си тапиат

Didko_Beats
03-25-2014, 19:23
Страшно заглавие си сложил 8-)

Начи , не съм чел всички коментари ... но според мен отрежи всякакви коментари с тази жена . Сама тя ти е казала да я оставиш на мира ... Спри да им разваляш ''идилията'' ... тебе какво те интересува какво се случва в чуждите връзки ?
Остай ги да се изпобият (each other)

anonymous708973
03-25-2014, 20:06
Абе смотлъо мислиш че въобще не разбах от началото кой си . Бяха ми нужни точно 10 минути за да те разпозная.

Хахаха, четох от телефона и тамън влизах да попитам съвсем лежерно дали случайно не живеят в Америка :D

Честно, 5 теми с различни никнеймове да създадеш, пак ще си личи.
Не знам дали приятелят й я бие, ама предвид грамаданските ти лъжи, с които не знам как целиш да получиш адекватен съвет, защото променят ситуацията коренно, няма как да ти повярвам.

djipsito
03-25-2014, 22:05
Кой ще ме светне с историята ?
Никога не ги е виждал ли ? Изобщо ли ? Нея ?

HollyGolightly
03-25-2014, 22:12
Кой ще ме светне с историята ?
Никога не ги е виждал ли ? Изобщо ли ? Нея ?
Аз 8-)
Авторът познава момичето, но не са приятели и никога не са били,той не спира да и трови живота, като постоянно я преследва, обажда и се и пуска теми тук, в които няма и грам истина. Приятелят и не я бие, не я тормози, не и изневерява, просто Владимир (ака brokenhearted aka I_messed_up) завижда, а и тук му се обръща внимание.

бтв: "тормозената" съм аз

djipsito
03-26-2014, 08:41
Оу.... оплачи се за тормоз в полицията.

LadyDi
03-26-2014, 11:53
Моят съвет е засегнатото момиче да го репортне в някоя клиника. Време е да си го припознаят.

girlwithblueeyes
03-26-2014, 12:53
Всеки има право да се жалва. Защо го упреквате? Нали уж трябва да помагаме. Толкова бил жалък, толкова неприятен. Еми поставете се в неговата ситуация и ми кажете, дали ще имате шанс да мислите по начина, по който разсъждавате в момента! Едно е да му е просто приятелка, друго е да е влюбен в нея от години. Вие пък толкова ли сте малоумни, че искал да разваля връзки? Вие тъпи ли сте, к'ви сте? Казвате "да" на агресията? 100 пъти по-добре е да е сама, дори да има домашен любимец, отколкото с някой военен, който не я оценя и я бие. Ай сиктир пък за мненията ви.

Ти май си единственият незапознат с глупостите на този :D
Ако нещата не седяха така щеше да си прав но в този случай не си.

Tsukuda_Hiroshi
03-26-2014, 13:59
Абе Владо, пак ли си бил ти бе? Честно, пич - вързах ти се... :lol: 1:0 за теб... (*засрамен*)