PDA

View Full Version : Искам по-често да ме пита как съм !

qna_m
03-25-2014, 17:03
Здравейте, ето го и моят проблем, те всъщност са два свързани с едно момче. С приятеля ми ходим от месец, всичко е супер за сега,ама ми се иска да ми обръща повече внимание и не знам как да му го кажа, искам повече да го е грижа за мен, да не говори само за себе си и като цяло да говорим повече, да ме разпитва, да се интересува. Може би проблема е в мен, че попринцип обичам повече внимание и все гледам гаджето на най-добрата ми приятелка как й досажда и й прави разни мили изненади постоянно. Той е студент в друг град и се виждаме само 2,3 дни в седмицата, но аз наистина вярвам че нещата могат да се получат. От тук и другия ми проблем - супер много го ревнувам, не го показвам,ама постоянно мисля къде е, какво прави...наскоро излизахме-той и един негов приятел и въпросният приятел уж на шега ( нещо почнаха да се грабват) каза, че ми изневерявал и ми показа профила на някаква негова колежка, с която даже не са и приятели във fb, но все пак се замислих сериозно...Какво да правя, да го питам ли нещо , да му споделя ли какво искам и какво очаквам от него и въобще да започвам ли темата " изневяра" ?

102
03-25-2014, 19:02
просто почвай да си говориш без да те пита

qna_m
03-25-2014, 20:13
ама да не му стана досадна

xoxi
03-25-2014, 21:14
да му споделя ли какво искам и какво очаквам от него

Според мен един месец е прекалено малко, за да се говори за очаквания и искания. Можеш да му споменеш все пак, че ти е станало неприятно, когато си видяла профила на въпросната колежка.
Относно другия проблем, ако искаш да му споделиш нещо, просто го направи. Не чакай винаги покана. Все пак сте двойка, не може да има само един слушател и един говорител. По две трябва и от двете.

RapExotic
03-26-2014, 09:49
Като му го кажеш само ще сметне, че го критикуваш или, че се опитваш да го притискаш. Приеми го такъв, какъвто е. Пък и за един месец надали си видяла всичко, което може да ти даде.

baby_baby
03-26-2014, 12:50
Няма друг начин освен да поговориш с него и да му кажеш какво те измъчва

fok u
03-26-2014, 13:04
Бъди откровенна с него и му кажи как се чустваш, в крайна сметка в една връзка доверието и това да си открит към другия е едно от най-важните неща за здравословни и силни отношения

qna_m
03-26-2014, 14:20
Като му го кажеш само ще сметне, че го критикуваш или, че се опитваш да го притискаш. Приеми го такъв, какъвто е. Пък и за един месец надали си видяла всичко, което може да ти даде.
Точно от това се притеснявам, да не го притискам прекалено с моите глупости , но искам примерно като съм му казала, че имам важна презентация после да ме пита как е минало, трябва ли винаги да му напомням тея неща, просто е...