PDA

View Full Version : Момичето от тролейбуса ...

darkknes
03-25-2014, 21:16
Както виждате от изтърканото заглавие , срещнах едно момиче в тролей "5" , но естествено не успях да я заговоря , защото не бях сам , но пък много ми хареса ! Качих се в тролея и както си пътувах по едно време едно красиво момиче без да иска ме настъпи и като я погледнах тя така се усмихна , че до края на пътуването не спирах да я зяпам ! Тъпото е , че и тя ми хвърляше погледи , а аз си стоях там и нищо не направих ... И накрая тя слезе на петте кьошета и всичко така и си остана ! Това стана вчера ( събота ) и мисля като излизам по центъра съботите , да изминавам една-две спирки с този тролей , за да видя дали ще я срещна пак и този път да я заговоря ! Искам малко женско мнение : какво бихте направили ако някой ви заговори в градския и ако я срещна втори път тя ще ме приеме ли за някъв натрапник или нещо такова ! Ако някой е успявал в такива ситуации може да пише , колкото повече опит , толкова по-добре !

lamer4e7o
03-25-2014, 21:35
По-добре да я бе заговорил, отколкото сега да я издирваш като куче, защото шансът да я откриеш, е точно около 10%. Казвам го от личен опит, защото съм имал доста подобни моменти по кафета, морета, ресторанти и т.н. И после познай: точно в нито един от случаите не съм успявал да открия момичето. Затова трябва да се действа на момента. Вярно, не става винаги както по филмите, но все пак по-добре да си опитал, отколкото сега да те е яд, че въобще пък не си успял да заговориш въпросната девойка.

tonique
03-25-2014, 21:57
Другия път действаш, а не да мислиш ;d ти какво искаш момичето да ти дойде готово на ръце и да ти почука на вратата.

Както по дискотеките така и на улицата се заговаря, запознава - просто на улицата е по-трудно

HollyGolightly
03-25-2014, 22:07
Това стана вчера ( събота )
Ти май доста дълго си се разхождал по центъра :D

RapExotic
03-26-2014, 09:45
Така е у София. Шансът ти да я срещнеш пак е едно на милион и половина. ;)

Mr.Killer
03-26-2014, 13:02
Тя рибата ти клъвнала и избягала пък ти после иди скачай в езерото да я търсиш. Трябвало е да действаш на момента.

SuNsEt
03-26-2014, 16:56
Ето зa товa говоря постоянно! Товa киберпрострaнство преебaвa всичко.Остaнaхa много мaлко хорaтa,които се "престрaшaвaт" дa зaговорят обектa нa желaниятa си...
Aдмирaции към зaговaрящите хорa. Нямa знaчение къде си - нa дискотекa,в кaфето,в грaдския и т.н. Много шaнсове се изпускaт тaкa.Кaкъв е смисълът дa се гледaде и дa се усмихвaте един нa друг,aко нямa контaкт?
Тaкa,че aвторе,дaвaй смело и се дръж кaто мъж.Дори и дa не е зa тaзи мaцкa,зa която и дa е.Aко те помисли зa хaхaв зaтовa,че просто си я хaресaл и искaш дa се зaпознaете,тя губи и толкоз.Но поне ще си опитaл и ще си изпитaл чувството дa зaговориш някой ей тaкa,дa се пуснеш по течението.

Янархия_съм
03-27-2014, 08:39
Ако ви е писано- ще я срещнеш. Ако не- не. И в двата случая драма няма.

Justwickeds
03-27-2014, 13:56
Ебаси темата. o.O

baby_baby
03-27-2014, 14:20
То по-добре тогава да я беше заговорил отколкото сега да я дебнеш от къде ще дойде

rising_star
03-27-2014, 16:17
Не знам защо нападате момчето, сгрешил е, ок, все тая... :D
А ти, darkknes, върти се известно време около това място, надявай се да я срещнеш, и ако това се случи, отиди и я заговори. :)

Margarita_Andreevaa
03-30-2014, 22:27
Трябва да почна да пътувам с градския транспорт, втора тема за такова привличане чета. Като четеш това, как мислиш, естествено че всяко момиче би се изкефило някое момче да я заговори, още повече в тъпия, смърдящ, скучен градски. Е, стига да не е с нещо банално и досадно. Но, ако я видиш заговори я :)

Eagle 123
03-30-2014, 23:28
Ей цяла романтика си е по тия маршрутки .. просто там сякаш човек се чувства някак си наистина освободен, може би не бърза за никаде - все пак е тръгнал с градския :D и да .. доста пъти и мен самия са ме привличали така грабвали са ми окото момичета, които наистина могат да очароват човек с естествената си красота.. ами не знам приятел, надявам се да го срещнеш пак това момиче, а и тогава ще знаеш какво точно трябва да направиш.. дано съдбата ти е предопределила втори шанс ;)

draid
03-31-2014, 09:47
Еми какво да ти кажа, трябвало е да слезеш с нея :) Сега единствената възможност ти е да висиш на кьошетата цял ден и да я чакаш да се появи пак на тая спирка и без друго на 100м надолу има хубави пици ще може да изкараш :)