View Full Version : Момичето от тролейбуса ...
darkknes
03-25-2014, 21:16
Както виждате от изтърканото заглавие , срещнах едно момиче в тролей "5" , но естествено не успях да я заговоря , защото не бях сам , но пък много ми хареса ! Качих се в тролея и както си пътувах по едно време едно красиво момиче без да иска ме настъпи и като я погледнах тя така се усмихна , че до края на пътуването не спирах да я зяпам ! Тъпото е , че и тя ми хвърляше погледи , а аз си стоях там и нищо не направих ... И накрая тя слезе на петте кьошета и всичко така и си остана ! Това стана вчера ( събота ) и мисля като излизам по центъра съботите , да изминавам една-две спирки с този тролей , за да видя дали ще я срещна пак и този път да я заговоря ! Искам малко женско мнение : какво бихте направили ако някой ви заговори в градския и ако я срещна втори път тя ще ме приеме ли за някъв натрапник или нещо такова ! Ако някой е успявал в такива ситуации може да пише , колкото повече опит , толкова по-добре !
lamer4e7o
03-25-2014, 21:35
По-добре да я бе заговорил, отколкото сега да я издирваш като куче, защото шансът да я откриеш, е точно около 10%. Казвам го от личен опит, защото съм имал доста подобни моменти по кафета, морета, ресторанти и т.н. И после познай: точно в нито един от случаите не съм успявал да открия момичето. Затова трябва да се действа на момента. Вярно, не става винаги както по филмите, но все пак по-добре да си опитал, отколкото сега да те е яд, че въобще пък не си успял да заговориш въпросната девойка.
Другия път действаш, а не да мислиш ;d ти какво искаш момичето да ти дойде готово на ръце и да ти почука на вратата.
Както по дискотеките така и на улицата се заговаря, запознава - просто на улицата е по-трудно
HollyGolightly
03-25-2014, 22:07
Това стана вчера ( събота )
Ти май доста дълго си се разхождал по центъра :D
RapExotic
03-26-2014, 09:45
Така е у София. Шансът ти да я срещнеш пак е едно на милион и половина. ;)
Mr.Killer
03-26-2014, 13:02
Тя рибата ти клъвнала и избягала пък ти после иди скачай в езерото да я търсиш. Трябвало е да действаш на момента.
Ето зa товa говоря постоянно! Товa киберпрострaнство преебaвa всичко.Остaнaхa много мaлко хорaтa,които се "престрaшaвaт" дa зaговорят обектa нa желaниятa си...
Aдмирaции към зaговaрящите хорa. Нямa знaчение къде си - нa дискотекa,в кaфето,в грaдския и т.н. Много шaнсове се изпускaт тaкa.Кaкъв е смисълът дa се гледaде и дa се усмихвaте един нa друг,aко нямa контaкт?
Тaкa,че aвторе,дaвaй смело и се дръж кaто мъж.Дори и дa не е зa тaзи мaцкa,зa която и дa е.Aко те помисли зa хaхaв зaтовa,че просто си я хaресaл и искaш дa се зaпознaете,тя губи и толкоз.Но поне ще си опитaл и ще си изпитaл чувството дa зaговориш някой ей тaкa,дa се пуснеш по течението.
Янархия_съм
03-27-2014, 08:39
Ако ви е писано- ще я срещнеш. Ако не- не. И в двата случая драма няма.
Justwickeds
03-27-2014, 13:56
Ебаси темата. o.O
baby_baby
03-27-2014, 14:20
То по-добре тогава да я беше заговорил отколкото сега да я дебнеш от къде ще дойде
rising_star
03-27-2014, 16:17
Не знам защо нападате момчето, сгрешил е, ок, все тая... :D
А ти, darkknes, върти се известно време около това място, надявай се да я срещнеш, и ако това се случи, отиди и я заговори. :)
Margarita_Andreevaa
03-30-2014, 22:27
Трябва да почна да пътувам с градския транспорт, втора тема за такова привличане чета. Като четеш това, как мислиш, естествено че всяко момиче би се изкефило някое момче да я заговори, още повече в тъпия, смърдящ, скучен градски. Е, стига да не е с нещо банално и досадно. Но, ако я видиш заговори я :)
Eagle 123
03-30-2014, 23:28
Ей цяла романтика си е по тия маршрутки .. просто там сякаш човек се чувства някак си наистина освободен, може би не бърза за никаде - все пак е тръгнал с градския :D и да .. доста пъти и мен самия са ме привличали така грабвали са ми окото момичета, които наистина могат да очароват човек с естествената си красота.. ами не знам приятел, надявам се да го срещнеш пак това момиче, а и тогава ще знаеш какво точно трябва да направиш.. дано съдбата ти е предопределила втори шанс ;)
Еми какво да ти кажа, трябвало е да слезеш с нея :) Сега единствената възможност ти е да висиш на кьошетата цял ден и да я чакаш да се появи пак на тая спирка и без друго на 100м надолу има хубави пици ще може да изкараш :)