View Full Version : Първото впечатление ?
Момичета ако някой е бил около вас и ви е направил ''грозно'' за вас първо впечатление, бихте ли го допуснали до себе си ? и какво ви е мнението за самото ''първо впечатление''
seki den
03-26-2014, 15:31
Зависи.При мен е любов от пръв поглед и ако не те харесам от първия път няма да стане.Обаче ако разкажеш какво е станало може да ти дадем съвет :)
DisappointedDreamer
03-26-2014, 15:34
Момичета ако някой е бил около вас и ви е направил ''грозно'' за вас първо впечатление, бихте ли го допуснали до себе си ? и какво ви е мнението за самото ''първо впечатление''
Зависи какво е въпросното грозно впечатление, което ми е направил.
Изобщо не харесвах сегашния си приятел, защото ми беше направил впечатлението на много високомерен човек. Е, опознах го и се оказа, че всъщност така просто е израснал и дори (понякога) не осъзнава какво впечатление оставя в околните.
еми напсувах една надута крава понеже ме предреди на едно място, а как да кажа .. бях там около 10 мин преди нея , тя и изнагля и ми каза ''моля ви се'' и мина преди мен .. естествено не е това проблема както казах а тва че ме видя кат влезна и най-курвенски изчака да минат останалите хора и мина преди мен ''моля ви се не ми разправяйте тия '' :Д
klimatronik
03-26-2014, 17:17
не, ако те види кат скъсан царвул ще се отврати от теб, но с времето може да си промени това отношение.
и между другото не сте ли забелязали че от начало много двойки не са се харесвали хич?
DisappointedDreamer
03-26-2014, 17:26
и между другото не сте ли забелязали че от начало много двойки не са се харесвали хич?
:Д Защо това е така?
klimatronik
03-26-2014, 17:29
идея си нямам, но при мен така беше преди, дори напълно в началото бях отвратен от държанието й и после буум, всичко се завъртя.
имам наблюдение и при други че е така, и други са го казвали това също..
сега като не ми хареса някое момиче и почвам да се притеснявам дали в бъдеще няма да станим гаджета :Д
klimatronik
03-26-2014, 17:31
явно противоположностите..
DisappointedDreamer
03-26-2014, 17:34
Противоположностите са често причина една двойка да се събере. Но различията често се превръщат и в причината, заради която тя се разделя след даден период от време.
Не знам, аз не го приемам този аргумент.
klimatronik
03-26-2014, 17:45
противоположностите се привличат за да се запълнят ?
А ако виждаме в другия човек това, което не ни харесва в нас, но впоследствие разбираме, че много си приличаме?
heartsdesire
03-26-2014, 18:34
Ако ми направи лошо впечатление, си правя бързи изводи. Така че, не, не бих го допуснала до себе си. Бърз отговор. :)
И ти пука кво ще си помисли курвето, което те е прередило, защотооо... О.о
И ти пука кво ще си помисли курвето, което те е прередило, защотооо... О.о
не ме разбра :Д момичето за коет говоря не беше ''кравата'' дет напсувах, а бачкаше на това място :Д
А, така по-става.
Като цяло първото впечатление обикновено е самото връхче, капчица от айсберга според мен и няма кой знае каква тежест относно това дали ще се запозная с някого или не. Общо-взето да - бих позволила на някого да се приближи повече до мен, без значение какво е първото впечатление.
Личен опит - много хора са ми анти-конти в началото, но после стават бая по-приятни и си намираме някаква приказка. Съответно и другата крайност - харесвам някого, но после откривам, че е задник. Понякога разпознавам задниците по острата миризма на нечисто.
klimatronik
03-26-2014, 19:19
Ако ми направи лошо впечатление, си правя бързи изводи. Така че, не, не бих го допуснала до себе си. Бърз отговор. :)
ако видиш един дърт циганин да псува, но на другия ден същия той те спаси като джаки чан със смокинг от глутница севрнокорейци,и ти ще избягаш ?
leadyflame
03-26-2014, 20:45
Случвало се е първото впечатление да бъде поправено от второто.
girlwithblueeyes
03-27-2014, 09:25
Маги а за теб високомерието лоша черта ли е ?:)
По темата
Не не бих .Просто защото след първото впечатление си правя изводите за съответният човек . Много рядко бих си променила мнението .
DisappointedDreamer
03-27-2014, 09:28
Маги а за теб високомерието лоша черта ли е ?:)
Разбира се. Страшно лоша черта, която отблъсква огромен брой хора, защото те започват да си мислят, че ти смяташ, че си по-добър от тях. Високомерните хора не се интересуват от теб или хората като цяло, което често означава, че остават сами.
Една от чертите, които наистина ненавиждам, защото съм човек, който обича да говори с хора, защото (смятам че) всеки един от тях има на какво да те научи.
Защо не е лоша черта, според теб?
girlwithblueeyes
03-27-2014, 09:39
А замисляла ли си че високомерието може да е към опредалени хора и поради някаква причина .
Да можем да се учим от всеки но дали това което учим ще е положително или отрицателно там е въпроса всъщност.
За мен високомерието става отблъскващо тогава когато е от близък човек без конкретна причина . Не го възприемам нито като отрицателна нито като положителна черта .
DisappointedDreamer
03-27-2014, 10:12
^Не е към определени хора. Към абсолютно всички е, с които контактува. Причината? Фактът, че е израстнал в Австралия.
Дори "отрицателните" неща ни научават на нещо, което не е задължително да бъде "отрицателно". Така че изобщо не знам за какъв въпрос става дума, всъщност.
Не трябва да си ми близък, за да ме отблъсква високомерието ти.
Доста често първото впечатление лъже,но пък е и доста важно да направиш добро такова. Цитирам "Никога няма да имате втори шанс да направите първо впечатление", но както казвах понякога заблуждава, според мен не се хаби да се доказваш и да впечатляваш някого,не трябва да ти пука кой какво си е помислил за теб
baby_baby
03-27-2014, 13:32
не бих го допуснала до себе си
От лошо впечатление до лошо впечатление, има огромна разлика.
В твоя случай не мисля, че е чак толкова трагично. На всеки се случва да си изпусне нервите. Важното е след това да покажеш, че не си такъв, какъвто някой е имал ''късмета'' да те види при определени обстоятелства, провокирали грозното държание.
От лошо впечатление до лошо впечатление, има огромна разлика.
В твоя случай не мисля, че е чак толкова трагично. На всеки се случва да си изпусне нервите. Важното е след това да покажеш, че не си такъв, какъвто някой е имал ''късмета'' да те види при определени обстоятелства, провокирали грозното държание.
аз не съм постъпил грешно впрочем, ако живеех по времето на дивия запад ( не че сега не е така но е малко по различно ) щеше да ми е много по гот да се оправям с хората ако ме разбираш :Д
fUcKsMiLe
03-27-2014, 17:55
Бих казала, че зависи. Впечатления много - някои си остават същите, други прерастват в нещо по-добро или по-лошо, от това в началото.
А замисляла ли си че високомерието може да е към опредалени хора и поради някаква причина .
Да можем да се учим от всеки но дали това което учим ще е положително или отрицателно там е въпроса всъщност.
За мен високомерието става отблъскващо тогава когато е от близък човек без конкретна причина . Не го възприемам нито като отрицателна нито като положителна черта .
не разбираш нищо от значението на думичката...високомерен си като цяло към хората, не към някой определен, черта на характера е, не начин на поведение спрямо някого
от лошо първо впечатление ме е отричало само много добро следващо поведение при наложено общуване
питаш момичетата , ама к'во пречи да отговоря.
според мен..зависи изцяло от хората (момичето/тата) , които/което е/са било/били около теб. ХАХА
не , смисъл , ако си бил голям селянин..просто гледай да се държиш нормално другият път.
а , ако по принцип си се държиш така .. кофти.
като цяло внимавай с второто впечатление.
Първите впечатления не винаги са решаващи за човека отсреща.