View Full Version : Какво да направя?
why...me
03-28-2014, 21:11
Та има едно момче, което така да се каже има интерес към мен и се питам дали да започна връзка с него. Имаме две години разлика той е по-малък от с 2 години може би ме притеснява факта, че той е по-малкият. Може би това не е проблем, но не знам дали да започна с него връзка или просто да оставя чувствата да изстинат?
OverDrive
03-28-2014, 21:24
Ах, ах съфорумниче сладко, ние няма от къде да знаем дали чувствата ги има, че да изстинат в бъдеще. Това според мен е първото. Второто нещо, е че ние не познаваме нито теб, нито левента с когото искаш да започнеш връзка, или по-точно се колебаеш дали да започнеш. От темата ти аз виждам само едно нещо. Ако имаше смисъл да започваш връзка с него, нямаше да питаш нас, а щеше да си сигурна. От тази точка аз ти казвам да не започваш, НО ОТНОВО НАТЪРТВАМ, ЧЕ НИЕ ИМАМЕ ТВЪРДЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ И НЕ МОЖЕМ ДОРИ ДА ДАДЕМ КАЧЕСТВЕН СЪВЕТ. :)
RapExotic
03-29-2014, 11:21
Ако го харесваш започни връзка с него. Факта, че е по-малък от теб няма никакво значение.
baby_baby
03-29-2014, 13:56
Ако го харесваш и искаш да си с него бъди
Difteen16
03-29-2014, 16:49
Ако искаш да започнеш връзка или да направиш нещо различно и смяташ, че го харесваш - давай
ragnarokus
03-29-2014, 17:43
Давай без да се замисляш.