Влез

View Full Version : Модата сред тийнеиджърите

melinda.dobreva
03-29-2014, 16:18
Здравейте създадох тази тема, защото супер много държа на външния вид давайте, пишете вашите мнения за модата днес ето няколко съвета от мен (не твъдя, че съм права,просто това е според мен):

1. Черното е модерно... 50% от тоалетите на почти всеки срешнат е в черно!
2. Късите прически са модерни.
3. Очила с тънки презрамки са на мода.
4. Носенето на повечко аксесоари... също.
5. През лятото носете рокли.

За сега това е от мен. Вие сте на ред! :)

The Cheetah
03-29-2014, 16:22
Офф, ако искаш създай същата тъпа тема и в раздел секс, любов, ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ И БОЛЕСТИ.

ameli
03-29-2014, 17:18
^ Не и давай идеи. :D

UnkNoWn12
03-29-2014, 18:54
1. Черното винаги е било носено и винаги ще бъде, не е просто "модерно".
2. Всяко лице си има определени особености и не на всяко отива дадена прическа. Ако главата ти е като тиква, НЕ се подстригвай късо.
3. Сутиените имат презрамки, очилата - не. Същото като с прическата.
4. Аксесоарите са хубаво нещо, но трябва да се комбинират добре. Шапка с козирка, сребърни обеци и леопардов колан могат да се окачествят като "повечко аксесоари", надявам се, не това имаш впредвид.
5. Тук също е много индивидуално. Не на всяко момиче отива рокля.

ElyT.
03-31-2014, 18:05
А бе, според мен в това "модерното" описваш себе си, но не е така, мила. ;)

Bilyanna
04-05-2014, 13:15
Хората са се побъркали. Влияят се от модата, но приличат на маймуни. Не на всеки му отива "модерното". Лично аз, когато пазарувам гледам на МЕН да ми хареса, а не на хората и на това какво ще кажат те. Ако дрехата харесана от мен съвпада с модата в момента-окей, но да гледам само да е модерно, някак не ме влече.

Lelwut
04-05-2014, 13:44
http://i.imgur.com/tdcGRZi.jpg

Tова.

mayaaa
04-05-2014, 15:28
^Тая книга вече я намразих само защото всички я четат. :D Като цяло съм така, нещата които се харесват от голяма маса хора ми стават антипатични по някаква причина. Пример - Лана Дел Рей, добра е, хубави песни прави, ама ако не беше такава "сензация" вероятно щях да я харесвам повече.
Не ви разбирам с тия моди и глупости... Просто си носете каквото ви харесва и отива.

sramejlivkaa
04-07-2014, 22:01
Хората са се побъркали. Влияят се от модата, но приличат на маймуни. Не на всеки му отива "модерното". Лично аз, когато пазарувам гледам на МЕН да ми хареса, а не на хората и на това какво ще кажат те. Ако дрехата харесана от мен съвпада с модата в момента-окей, но да гледам само да е модерно, някак не ме влече.

И аз съм така. Влече ме по-нестандартното облекло, но да е в рамките на нормалното, смисъл да не е клоунско. Изглежда тъпо всички като сме еднакви.

CoNviCt
04-07-2014, 22:35
Очила с тънки презрамки.