Влез

View Full Version : Харесва ли ме

ilovedhim
03-30-2014, 18:02
Здравейте , много искам да разбера дали ме харесва въпросното момче.. имаме 5 години разлика и съм си го харесала от доста време ,но ми се струваше че само аз изпитвам интерес..писах му няколко пъти но той не ми обръщаше много внимание..напоследък обаче започнахме да се засичаме много често и той започна да ми пише.. писахме си няколко дни и той поиска да излезем.Излязохме ние и всичко си беше наред целуна ме доста пъти ,прегръщаше ме целуна ме и по челото и по бузите .. дори и по врата топлеше ме понеже ми беше студено , а и си личеше че проявява интерес.На другия ден ми звънна да се чуем но излязохме отново след един ден..пак се целувахме и си говорихме, но той вече не ми пише и като че ли излиза с мен така колкото за мине номера..днес пак щяхме да излизаме понеже му звъннах ,но каза че имал работа с баща си и по-късно щял да ми звънне и така и вси още не ми е звъннал от преди 3 часа...това се случи и по-миналия ден..тогава той искаше да излезем след което като му звъннах беше на уроци а после трябвало да ходи и на тренировки и отново не ми звънна.На другия ден обаче ми звънна и се видяхме..не знам какво да мисля но иначе дори и приятелите си е говорил за мен и ме одобрявали.а когато се видим всичко е наред и е адски добър и внимателен с мен.

C0oKieS
03-30-2014, 18:39
изчакай малко време ако те харесва ще ти предложи да сте гаджета
ако ли не няма да се занимава с теб

според историята ти той ти обръща внимание е значи те харесва

Andjyy
03-31-2014, 13:43
Без да се заяждам в главата ми се наби това.. звънна .. звъннах ..звънне .. звъннал..звъннах .. звънна..звънна :D:D Според мен следващия път когато ти/му звънне/ш и излезете поговорете за това какво ще правите.