Влез

View Full Version : Проблеми в семейството , помощ.

Puhcho_xxx
03-30-2014, 18:54
Здравейте! Много често имам проблеми в семейството.Повечето проблеми са с майка ми. Проблемите са заради момчета най вече . Опитвам се по някакъв начин да спечеля доверието на майка ми , но не се получава или просто аз не искам да го направя... Не знам как да ви обясня , но се чувствам ужасно и съм на косъм от това да избягам от вкъщи.Много пъти се опитах да обясня , че живота си е мой и аз решавам какво да правя с него. Писна ми вече от всичко.Имам си добри приятели имам си и момче до себе си , което ми помага много и казва , че няма да ме остави.Но вече тези проблеми не се издържат.. Не са такива , че да се оплаквам , че ми дават малко джобни или , че не са доволни от компанията ми не.Просто майка ми ми няма доверие и също така аз вече нямам желание да контактувам с нея и наистина смятам да направя някаква глупост.Имам чувството , че никой не се нуждае от мен и , че на никой не му пука за мен..... Моля ви , помогнете ми по някакъв на начин.

Lighting
03-30-2014, 19:10
Защо и заради какво ти няма доверие? Да не си я лъгал често или нещо такова. Може би нещо си я засегнал затова ти говори така. 2- Какви са тези момчета и за какво не ги одобява?

ОБЯСНИ ПОДРОБНО ВСИЧКО, за да ти помогнем. ;)

Puhcho_xxx
03-30-2014, 19:41
Ами да лъгалА съм я и продалжавам.Бившия ми приятел не беше добър човек , в смисъл занимаваше се с лоши работи.Момчето с което съм сега е невероятно и много го обичам. Но проблемите вкъщи нарастват с всеки изминал ден.

Lighting
03-30-2014, 19:55
Ами да лъгалА съм я и продалжавам.

Ами тогава какво очакваш. Значи първо я лъжеш за всичко, а пък после защо ти няма доверие. :lol:
Споделял всичко с нея и ти гарантирам, че проблеми няма да имаш НИКОГА.

Hidayet
03-30-2014, 20:05
Ами да лъгалА съм я и продалжавам

Тогава потърси проблема в себе си, не в майка ти.

Puhcho_xxx
03-30-2014, 20:36
Проблема е там , че ме е страх да и се доверя.

Eagle 123
03-30-2014, 20:57
Ами то точно майките са хората, които ще ти дадат винаги най-ценния съвет, ако трябва и ще те вкара в правия път. За мен е добре да си оправиш взаимоотношенията именно и най-вече с нея, за да не стане така някой ден да съжаляваш. Нормално е на тази възраст да се допускат грешки, за да не стават тия скандали взимай си поука от всяка една, за да бъдете и ти и тя доволна. Намерете общ език, ако трябва седнете и си поговорете като майка и дъщеря.. очи в очи й признавай всичко, живота си е твой, но все ще ти се наложи някой път да има на кой да се оплачеш.. еее тогава от мой опит ще е на майка ти .. така че поработи по въпроса, няма нищо страшно - тя най-добре би те разбрала !

xcollinssx
04-02-2014, 20:36
Доверието се гради, а не се печели, при положение че, си лъгала майка си е нормално тя да не ти се доверява,ако избягаш от вкъщи само ще вложиш нещата.По-добре седнете и поговорете като зрели хора,опитай се да и обясниш спокойно,че знаеш какво правиш.Започни да се държиш по-зряло, без да я лъжеш, докажи и че наистина може да ти има доверие и отношенията ви ще се изгладят постепенно.Най-вероятно майка ти просто се опитва да те предпази, просто не знае как да го изрази.

RapExotic
04-03-2014, 10:13
Чупи си главата и не се оплаквай. Отношения изградени върху лъжа няма как да просъщтествуват дълго.

gl0ri_bonewa
04-06-2014, 20:29
Доверието се гради както каза xcollinssx...Седни и поговори нормално с нея,дори и да не и казваш кой знае какви тайни ..просто започни от малкото за да изградиш някакво доверие..а до колкото за бягането от вкъщи-недей...това може да доведе до много по-лоши неща..та успех

Kukuto
04-07-2014, 07:02
\Имам чувството , че никой не се нуждае от мен и , че на никой не му пука за мен.....
Това е така. На колко години си,че го осъзнаваш чак сега? :)

Picha_s_moskvicha
04-07-2014, 14:12
Вижте, не е задължително да сте прави. Ами ако майка и е някаква странна?
До авторката - не се обиждай за това, но съм виждал връстници, чиито родители им знаят паролите за фейсбук и проверяват с кого си пишат, проверяват им телефоните, абе изобщо няма къде човек да си поеме дъх. Ако майка ти е такава, или още по-лошо - не ти дава да общуваш с момчета, с непознати, не ти дава дори да излизаш, когато си искаш - според мен няма защо да говориш с нея. Такива хора за мене са просто странни и вманиачени и няма смисъл да се занимаваш с тях, нищо, че ти е майка.
Иначе, наистина е добре да поговориш с нея и да и обясниш, че животът си е твой, ама като човек и кажи всичко без да лъжеш, и ако не те разбере, значи не трябва да се разправяш с нея.....