PDA

View Full Version : Какво по ......?

miglenamarkova
03-30-2014, 21:43
Здравейте. Някой момчета се оплакват, че не се справят с момичешкия и че бил прекалено труден. Аз пък съм момиче и с него нямам никакъв проблем. Обаче, пък, с момчешкия е се оправям никак добре. От началото на учебната година си хар едно момче от съседния клас. Много е сладък, имаме много общи интереси и тн. Въпроса е, че не мога да разбера дали той ме харесва, защото един ден сигналите са за твърдо да а в следващия за твърдо не. Оплетох се тотално. Опитах се да го поканя извън даск, ама нещо не се доразбрахме. Тааа въпроса ми е да пробвам ли пак. Има ли възможност наистина да има нещо. Не ме е страх толкова да не ме отблъсне,щото ще го приема ако реши така, колкото да е го уплаша ако съм твърде напориста. Иска ми се да знам наистина какво мисли за мен, а не решението му да е продиктувано от моментна паника. Моля ви помагайте! Писна ми да живея в неведение. Мерси предварително.
П.С. знам, че не звучи много детински, но е точно така. Аз съм на 14 и тва е първия опит, така че моля без много спам!

RapExotic
03-31-2014, 10:02
Покани го, но не му казвай направо от първия път, че го харесваш.