View Full Version : Чувствам се ужасно!
bulgarian_soldier
03-31-2014, 06:47
Здравейте.Положението вкъщи стана доста напечено.Случи се в една събота, в която наще ги нямаше за целия ден и се връщаха на другия ден.Аз направих купон у нас и доста съсипахме апартамента.Естествено като се прибраха ми викаха за случилото се.Аз не обърнах толкова внимание, но вече започвам да се чувствам доста гузно за това, което направих, въпреки че ми беше забранено да правя повече купони.Майка ми не ми обръща внимание вече, след случилото се.Моля помогнете.Какво да направя, за да спра да се чувствам така и да оправя положението с майка ми и баща ми. :/
wannabethebest123
03-31-2014, 07:08
Поговори с тях - обясни им как се чувстваш или се реванширай по някакъв начин. Все пак са ти родители - не могат да ти се сърдят цял живот.. Просто им докажи, че съжеляваш за това и, че си осъзнал грешката си :)
Надявам се да съм помогнала!
lemonseeds
03-31-2014, 09:07
Извини им се. Благодари им. Ако не ти простят, попитай ги как можеш да им се отплатиш, за да си върнеш доверието им. И не прави повече неща зад гърба им.
RapExotic
03-31-2014, 10:15
Просто им докажи, че съжеляваш за това и, че си осъзнал грешката си :)
Като гледам автора не съжалява много много, а просто иска временно да му простят за да са в добри отношения и да му дават джобни. И дака до следващия път в който сгафи и всичко от начало.
Започни да се държиш отговорно и им покажи, че могат да ти вярват. Не е нужно да им казваш нищо конкретно, освен да се извиниш за това и да оправиш апартамента до колкото можеш.
girlwithblueeyes
03-31-2014, 12:07
И моят апапартамент да се съсипе и аз ще съм сърдита.
След като си направила купон е трябвало да пречениш последствията и да кажеш да се внимава с мебелите и всичко останало .
Просто бъди по отговорна и им докажи че за напред ще бъдеш по внимателна . И това със сигурност не ти е последният купон най-вероятно когато им мине ще ти позволят да правиш пак. Но ще е хубаво да покажеш тогава че си взела поука .
Хей.
На мен ми се е случвало да се карам също сериозно с майка си и баща си, но по по - леки причини. Извини им се. Няма да съжаляваш. А и те би трябвало да те разберат, все пак си тийнейджър и е нормално да си правиш купони и т.н. Споко. ;) Всички правят грешки. И е хубаво, че ти е гузно. Защото човек се учи от грешките си. А ти си я осъзнала. Браво, за което! Поговори с тях.. Сигурна съм, че ще се оправите рано или късно. :))
bulgarian_soldier
04-01-2014, 08:19
Благодаря на всички ! :)
П.С Момче съм :D