PDA

View Full Version : Какво би станало в един особен любовен триъгълник?

everlast_11
03-31-2014, 14:34
Здравейте,хора.Това ми е първата тема и силно бих се зарадвал,ако някой откликне на този странен проблем,на който трябваше да се натъкна.....

Познавам се с едно момиче от няколко месеца.Всъщност,оървата стъпка за запознанството беше нейна и по един особен начин:статус в
Фейсбук.Да,звучи много познато,но при положение,че веднага след това за отрицателно време станахме доста близки,макар да нямаме момента на обсъждане на разни клюки,да речем,че и двамата се харесахме.Начинът по който пишеше,дори и емотиконите есто бяха като намеци,които не оставаха празни,всмисъл и аз отвръщах,най-малкотот защото и аз изпитвах същото.Макар да не можахме да излезем поради "случайностите на съдбата"(или единия има рабпота,или другия,като трябва да вметна,че винаги се канхеме взаимно),накрая стана
нещо особено:започнаха да ни пишат в неприятния Аск."Какво си пишеш с тази-тя е много назаде,тя те харесва внимавай или не й обръщай внимание" бяха обичайни въпроси,които отговарях така,че да видят че няма да им обърна внимание.На нея пък пишели някакви женски че щели да я шамарят.....В този момент повечето от вас биха казали-до тука беше.НО НЕ-не стана така!!Продължихме нашето приятелство-всеки път един друг се успокоявахме,забавлявахме и дори веднъж се засякохме(Тя гледаше с много странна усмивка бай дъ уей ;ддд).По същото време моят най добър приятел се запозна с една,която тръгна с него и тази скъса с него заради недоразумения и се ми пишеше на статусите някакви коментари,което не означава,че тръгнахме,но другата моя позната всеки път ме питаше ходил ли съм с нея,сигурен ли съм,че не съм ходил и .т.н.Случваше се познатата да пише сърчица и прегръдки и да вика опа,което имаше и обратен ефект хехе :ДДД

Сега много от вас,биха казали-"абе брат,какъв триъгълник говориш-момичето ти е на пътя,независимо от всичките пречки".И аз така виках.
Запозна се с най-добрия ми приятел,след като месец нямах нет(и след като веднага ме видя онлайн писа и след като разбра каза,че поне се радва,че пак съм он) та веднага след това стана някакъв скандал,за който МОМИЧЕТО каза,без да уточнява и два дни беше офлайн в фб за мене...ВИкам си айдеее-дотук бях.СЛед това ме избягваше и накрая след скандал ми се извини сама и почна пак всичко-но без намеците и обръщението секси....(на което аз отвръщах бонбон и сега чат пат става;дд).След това,уж,го харесала и ми го каза,и си викам този път вече няма шанс.СТранното беше,че вика "ако беше питал по рано можеше да е друго" и цяла вечер се извинява,дори вика ако искаш да го оставя.Разбира се,казах "защо нали уж се искате как става това?"
По това време в аск бях получил въпроси,на които някаква си,със същия стил на писане и изрази се изразяваше в любов,но уж аз не съм я разбирал и не можело да стане,горда била,че сме фриендс.....
Както и да е,един мой друг бфф ми беше казал за някъв чат,в който моя "добър" приятел разбрал,че тази ме харесвала преди и някакви пояснения,които моят бфф не можа да види и му било казано "Не гледай,бе!"
Та,излизаме веднъж тримата с още една нейна приятелка.В началото и края се гушнаха познатата ми и фр то ми и се държаха 1 мин за ръце,нооо нека ви кажа парадоксалното:на играта истина или риск познатата на моята позната вика тя да целуне МЕНЕ ,после пита ДАЛИ СЪМ ХАРЕСВАЛ ЗСТАРАТА ПОЗНАТА,която бягайки после от едно куче се скри зад мене и се държа продължително(макар да беше по близо до онзи мой приятел)......След това сме в нормални отношения с моята позната нали и тя все ме пита какво правя ит.н. пише доста даже и често първа.....
Странното в случая е,че уж харесва сега моя приятел,а винаги гледа,говори и общува с мене,уговаря се първо с мене(като трябва да кажа че втората ни среща на 4-та с нейната фр не стана щото онзи гъз почнал да РЕВНУВА че пишела с мене и накяви нейни познати за които нямало опасяване,но все пак..),същият мой приятел викал на другия че двете ни познати ме зарибявали и избягвал да говори каквото и да е друго.ВЪпросният чат пои моя въпрос за познатата ми,скоято се харесвахме преди и може би сега,не ми беше показан,човека не знае такова нищо-нищо ,че самия каза,че го боли съвестта и че с лпознатат ми се правиха на луди като пратих онези въпроси които странно кой е питал.НО ВЪРХЪТ БЕШЕ,КОГАТО ПОЗНАТАТА ИМАЛА УГОВОРКА С НЯКАКВИ СЪУЧЕНИЧКИ ПОЗНАТИ И ОНЗИ,РАЗБИРАТЕ ЛИ,ПИСАЛ НА БФФ МИ "ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ ОТКАЗА" ПРЕДИ ПЪРВАТА СРЕЩА?
ПОСЛЕДНЯИ ПЪТ ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕМ УЖ,ВДИГНАЛ НЯКЪВ СКАНДАЛ И ИЗЛИЗАНЕ НЯМАШЕ...СЕГА ПОЗНАТАТА Е ЗА МАЛКО ИЗВЪН ГРАДА,НО ВСЕ ПАК ПОДДЪРЖА КОНТАКТИ...
Извинявам се на моменти,ако е било леко неразбираемо-просто случаят е комплексен и когато човек е изнервен не мисли,та ще помоля от все сърце и дън душа:ако някой има представа какво става,кой какви ги върши(като тука моите съмнения поне падат на моя "френд"),
да каже съвсем ОБЕКТИВНО,тъй като това е много важно за мен и наистина държа на тази моя позната.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ ОТЗОВАЛ СЕ! :)))

lamer4e7o
03-31-2014, 15:09
Приятел, четох ти романа поне 2-3 пъти и повярвай, от толкова „приятели“ и „приятелки“ нищо не се разбира накрая.

НЕ знам на колко години сте, но като гледам, вашия живот протича само във FB и ASK.fm, което е тъпо.

Четох и за някакви компании, а-у… Ами излезте на разходка, на кафе и се разберете коя дама за кого е, защото това вашето с тия аск-ове са детски работи. А и мислиш ли, че ние можем да ти кажем „кой какви ги върши“, както си написал, освен самия ти? Но най-глупавото ще бъде, ако се скараш с приятеля си, заради момиче. Поздрави!