Влез

View Full Version : Помощ !

IvakaLUD
03-31-2014, 17:36
Здравейте ! Та начинаещ съм в любовта, аз съм момче на 16 години, не съм имал гадже преди и сега се запознах с едно момиче, което на мен ми харесва като външен вид и по характер, макар и да не я познавам добре. За сега сам си писал с нея 1 ден и преди да и пиша имах огромен страх да и пиша, защото тя е една от най-красивите в градът ми от нейните набори, но след като и писах и даже и споделих че ме беше срам да и пиша ми каза "Аз не ям хора бе". И от тогава нямам страх да и пиша и говоря, нямам страх че може да ме отреже. Питах я дали е свободна да излезем но тя каза че тренира акробалет и няма време. Преди това обаче сподели че не излизала без нейните приятелки около 3,4 приятелки. Та аз искам да я изведа навън тъй като постоянно ходи на парка когато е свободна и я попитах дали би искала да отидем да си говорим на парка. Тя каза че може но нямала време. И се чудя как да я накарам така, че да излезе сама с мен а не да излезе с всичките и приятелки и аз да съм сам, аз я питах веднъж тя каза че нямала нищо напротив, но тя излиза постоянно с нейните приятелки и на мен ми се струва нахално да я питам всеки ден дали иска или не (да излезем двамата) . Тъй като нямам много приятели, е имам но не всички са ми истински, имам само 2ма 3ма истински. Но ми хрумна да извикам някой и от моите приятели, но после се замислих и си викам " 1во аз искам да я опозная, да разбера дали ме харесва дали иска да сме заедно, иначе ако излезем моите и нейните приятели няма как да стане няма да сме насаме" И 2рото нещо за което имам въпрос е, какво да и пиша, смисъл вече 2ри ден си пишем и просто не ми хрумват неща какво да и пиша, мозъка ми отказва. И не знам какво да правя, а пък бих желал да опитам дали иска да сме заедно или не.

wankata7
04-01-2014, 16:29
Питай я да излезнете само двамата от това което четох тя знае че иска да ходите.По втория въпрос не ви познавам за да кажа за кво да си говорите/пишете .

IvakaLUD
04-01-2014, 20:01
Честно казано бих искал да ви питам, как да разбера от какво се интересува и какво обича или други неща, смисъл ако я питам директно мисля че не е удачно или ще бъде нахално, или ако поиска да излезем да я питам директно например- Какви плодове обичаш?, Кой ти е любимият цвят? Такива въпроси пречат ли ако са директни :D имам предвид дали ще я засегна ако я питам веднага или да действам. Малко тъпи въпроси, но си нямам на идея какво да правя :(

kpuckyy
04-01-2014, 21:32
От прочетеното разбрах,че си я карал няколко пъти да излизате само 2мата и тя не се е съгласила.Това е ОГРОМЕН знак, че или не иска да излиза с един непознат от фейсбук или скайп няма значение, с който си е писала 2-3 пъти или ти прави намек да я оставиш намира.

RapExotic
04-01-2014, 22:04
Това са типични женски оправдания, които преведени на нашия език значат само едно - Не искам да изляза с теб. Трябва доста да се постараеш да и привлечеш вниманието за да се съгласи. Относно темите за разговор - забрави за "Какви плодове обичаш?, Кой ти е любимият цвят?" .. това е адски скучно и изтъркано. Говори общи и приятни неща, които ви вълнуват и двамата. Пускай по някоя шега от време на време. Като излезете вземи и някой приятел със себе си, защото сам срещу 4 момичета няма да ти е никак приятно. След като те опознае ще можете да излизате и само двамата.

sramejlivkaa
04-02-2014, 13:12
Нямала е време, няма желание ако питаш мене.

baby_baby
04-02-2014, 13:53
Просто я питай дали иска да излезете само двамата

xXxPETYAxXx
04-02-2014, 15:33
Нормално е да не иска на тези години да излизате само двамата в самото начало. Това не е задължително да значи, че не те харесва, или че нямаш шанс с нея, просто е по-предпазлива и предпочита да си спести вариантите да се получи някоя кофти ситуация(все пак не те познава добре, ти може да си най-нормалното момче, но все пак тя първо трябва да разбере и на живо дали си такъв).

Така че, според мен - първо излезте 1-2 пъти с компания, а едва СЛЕД това вече я покани да излезете само двамата.