View Full Version : И аз реших да споделя
Black Cat
03-31-2014, 19:05
Така... по принцип не го правя... но ако го споделя макар и анонимно, може и да ми олекне и да стигна до някакво разумно решение. Първо съм момиче и такова нещо за първи път ми се случва, не съм сигурна, че знам как да реагирам. Имам супер големите чувства към моя приятелка, с която се познаваме от 2 години... ами аз я харесвам от 1. По-лошото е, че нямам представа дали и тя ме харесва, а в крайна сметка не искам да си развалям приятелството за такова нещо, защото е страхотна... Има някакви бъзици от нейна страна, съответно и от моя, както и разговори, които са... как да го кажа... сякаш истински... сякаш сме във връзка, но не сме... защото е бъзик... защото сме приятелки... ще се побъркам вече... всеки път си казвам, че спирам да се занимавам с нея, защото е тъпо и безсмислени и трябва да си изкореня чувствата, но не мога... ходехме една седмица на шега... сигурна съм, че за нея е било шега, но за мен не беше... както казах харесвала съм момчета и съм правила секс с момче, но по този начин не съм се чувствала... и това продължава вече 1 година...
Black Cat
04-01-2014, 18:27
:( Ами добре тогава...
wankata7
04-01-2014, 18:56
Не си разваляй приятелството .
angelche3
04-01-2014, 18:59
Ванката е прав, не си струва да си разваляш приятелството. Може по нататък да срещнеш някое момче което да ти допадне.
Black Cat
04-01-2014, 20:07
Ами... да, прави сте. Може би щеше да ми е по-лесно, ако не я виждах почти всеки ден и не си говорехме всеки ден... shit
RapExotic
04-01-2014, 21:29
Пробвай да се върнеш към хетеро сексуалността си преди да е станало твърде късно.
angelche3
04-01-2014, 22:12
@Rap Все едно аз да те накарам да станеш гей? И аз съм на същото мнение но тя трябва сама да го реши.
EDIT: Искам да кажа че всеки си има свой интереси и свой начин на мислене, и за всеки е трудно да се промени.
baby_baby
04-02-2014, 14:06
Не си разваляй приятелството заради моментно увлечение това е от пубертета предполагам ще ти мине
Black Cat
04-02-2014, 16:59
Аз съм на 19 и това е вече от 1 година, но да, няма да си развалям приятелството.
SpiritInBlack
04-02-2014, 18:28
Разчитай на британските учени. Според тях у всяко момиче има лесбийски наклонности
Black Cat
04-04-2014, 18:40
Всичките ми опити да я забравя и да си изкореня чувствата към нея, отидоха по дяволите :( Случвало ми се е да си кажа, че повече няма да си занимавам с някое момче и наистина нито го виждам, нито ми липсва, но тя... i can't do that shit.
Black Cat
04-06-2014, 18:32
Тъй като явно не мога да си изкореня чувствата към нея, измислих нещо, немного приятелски и хуманно :( Скоро ще има купон, ще я напия и ще правя секс с нея... тоест няма да е необходимо да я напивам, тя сама ще го направи :D Така поне ще разбера със сигурност дали я харесвам, пък и нейното мнение после, ако помни де :D Чаках прекалено дълго, не мога да стоя така...
HollyGolightly
04-06-2014, 18:41
Тъй като явно не мога да си изкореня чувствата към нея, измислих нещо, немного приятелски и хуманно :( Скоро ще има купон, ще я напия и ще правя секс с нея... тоест няма да е необходимо да я напивам, тя сама ще го направи :D Така поне ще разбера със сигурност дали я харесвам, пък и нейното мнение после, ако помни де :D Чаках прекалено дълго, не мога да стоя така...
Усещам как скоро ще има нова тема "Тя ме мрази и не иска да контактува с мен, какво да правя?" :?
Независимо от какъв пол си, не можеш да напиеш някого и да се възползваш от него/нея.
Black Cat
04-06-2014, 19:38
Ами аз няма да я напия, тя сама ще се напие :D Добре, какво да направя?
P.S. - Добре ще се изразя по-деликатно - ще я натисна и ще видя как ще реагира. Пък и защо да ме обвинява, сигурна ще си помисли, че и аз съм била пияна :D