Влез

View Full Version : Обичам я,но си тръгна

DangerEvolution
03-31-2014, 20:02
Малко ми е трудно всъщност...доста съм изнервен от ситуацията..Ще се опитам да обясня,до колкото се може.Ходя с едно момиче от известно време(месец,два),но напоследък съм доста ревнив,на нея това не и харесва.Вчера излизахме и тя настоя да викнем някъв неин приятел,викнахме го и като видях как се лигавят,прегръщат...викат си коте,бебе и всякви подобни и полудях.Помолих ги да ме изпратят до спирката и след като се качих уж на рейса към нас,слезнах на следващата спирка и отидох пред блока на тоя да се разберем.(знаех къде живее,понеже като го викахме ходихме до тях)Отивам аз и го чаках има-няма 15 минути,след което тоя се появи.Сложих си качулката и му викам ей женчо,няма да бараш приятелката ми,ще те пребия.Той ми каза да се успокоя и се опита да ми свали качулката.Пресекох го с един ляв прав и после го смлях от бой.После като се прибрах приятелката ми ми писа.Вика ми кво си направил нормален ли си,скарахме се.Казах и,че ми трябва време,за това,че съм много ревнив.Сега не знам какво става,мисля,че ми се сърди....Почти съм убеден,че ме напусна...Помагайте моля ви.Знам,че съм направил огромна глупост..

granger
03-31-2014, 20:08
Ма естествено ,че ще те напусне. Държал си се като пълно леке.
Имаш първо уста, за да говориш. Къв си ти , за да биеш някой, ако имаш малко достойнство ще се извиниш на момчето, и на бившата си приятелка :) Тя е в пълното си право да не иска да е с теб,ревността е нещо много страшно, а като избива на агресия още повече.
Аз също не бих искала да имам връзка с някакъв,който скача на приятелите ми.

Много лесно можеше да си изясниш нещата с един разговор, а не с бой. Сега видя ли какъв ефект има мачовщината?

skatew
03-31-2014, 20:24
слабо брат
не мисля, че има кво да направиш реално, освен най-много да се извиниш на пича

102
03-31-2014, 21:13
"смлях ot boi" lelelelelelelle

granger
03-31-2014, 21:16
Не се подигравай,ще те набие!

102
03-31-2014, 21:16
дано никога не ви смилат от бой ;щ

102
03-31-2014, 21:17
извинявам се

shmatarok
03-31-2014, 21:21
Еми много добре си постъпил, браво на теб.

А случайно не ти ли дойде на акъла, че те може да са си близки от доста време и затова да си се държат така? :? Бахти отношението. Аз ако бях на мястото на момичето, директно щях да ти бия хикса и даже нямаше да говоря с теб.

102
03-31-2014, 21:22
ше биеш хикса и той ше бие теб

102
03-31-2014, 21:22
ТРИТЕ ХИКСА

SonataArctica
03-31-2014, 21:26
Ей така се прави в България. Такива като теб да продължават да се "смилат от бой". Току виж останате по-малко. Естествен подбор, нали знаеш.

Ти не я мисли вече бившата си, по-добре помисли какво ще обясняваш в съда.

// Скалата с/у Ледения Стив Остин?

102
03-31-2014, 21:28
чакълчето срешто сладоледения

Marseille
04-01-2014, 00:08
ЕЕЕЕ Брусли, Салито кви косми има?

Eagle 123
04-01-2014, 00:18
Нямате право да иронизирате момчето, че ще ядете бой! Внимавайте, същински Чък Норис е това ;)

sramejlivkaa
04-01-2014, 00:37
Най-добре се извини и на двамата и не прави повече такива глупости. Както беше споменал някой имаш уста да говориш.

xXxPETYAxXx
04-01-2014, 06:28
Абе, ти че си постъпил тъпо няма как да го отрека, обаче мен ако питаш и тяхното отношение един към друг пред теб е било тъпо. Ем, сори, ама аз на най-добрите си приятели не им викам "коте", "бебе" и т.н., пък какво остава, ако и гадже ме придружава?!

Заеби я тая история, нито ти си добре с нервите, нито момичето ти има грам съобразителност. Не си блъскай главата, намери си друга и си контролирай ревнивите реакции.

Andjyy
04-01-2014, 06:32
Ако не беше трагично..щеше да ми е смешно .. с риск аз да съм следващата ще те попитам ти с всичкия ли си си ? .. Как може да набиеш/пребиеш най-близкия й приятел ? Не казвам,че тя е права..ама ти си прекалил !

divakaa_3445
04-01-2014, 07:00
Бахти форума,бахти хората..Ся,че е направил ОГРОМНА тъпотия,вярно е,ама тва не значи,че трябва да се ебавате.
@ xXxPETYAxXx +1,споделям мнението ти.
Вярно,грешка е.Вярно е,и че е малко вероятно да се прости,ама кво да се прави...такава ви била съдбата.Говори с нея,обясни и колко много съжаляваш за случилото се и се надявай да те разбере. :)

psychopath
04-01-2014, 10:49
На к'ви се правите, някои хора са си за бой, в случая автора е олигопутка, която е несигурна в себе си

gamblerpimp
04-01-2014, 10:51
da ne si jorkata det gi bie pred bloka

Eagle 123
04-01-2014, 11:00
автора е олигопутка, която е несигурна в себе си
+ Support :-({|= :smt002

baby_baby
04-01-2014, 13:13
:lol: Много ясно че ще те остави заради тия тъпи работи дето си направил

RapExotic
04-01-2014, 21:55
Абе гледам повечето мнения са с неудобрение към автора, но представете си, че става въпрос за вашата половинка. Излизате на среща, тя/той вика нейн/негов приятел/ка и започват най-нагло да се прегръщат и натискат пред тебе, знаейки че ще ревнуваш от това? Това за мен е унижение към него и той има право да реагира остро в случая. Може би е трябвало да подходи с думи, вместо с бой, но това зависи от конкретната ситуаия. Понякога думите са безполезни, ако срещу тебе стои кретен.

Зарязвай мацката. Така или иначе бъдеще за връзката ви няма.

leadyflame
04-01-2014, 23:38
А защо не потърси отговор от девойката. а веднага решаваш първосигнално да проявяваш слабохарактерността си и да се правиш на мъж, "биейки" младежа?

Didko_Beats
04-02-2014, 09:03
На твое място може би аз бих направил нещо подобно ... ама да се натискат пред теб за да те дразнят ,това просто е подигравка ...

Отрязвай ги и двамата ...

kaRamella
04-02-2014, 09:21
Абе, ти че си постъпил тъпо няма как да го отрека, обаче мен ако питаш и тяхното отношение един към друг пред теб е било тъпо. Ем, сори, ама аз на най-добрите си приятели не им викам "коте", "бебе" и т.н., пък какво остава, ако и гадже ме придружава?!

+++

Честно да ти кажа, момчето няма вина в този случай.
Не знам ква е тая мърла че пред теб да прегръща друго момче и да си говорят мило, но като цяло тя е виновната.

Euler
04-02-2014, 10:31
Тя е виновната, ама той няма ли уста да поговори с нея първо? Какво ходи да се разправя с него направо, че и го пребива. Дето казаха преди мен - подготвяй се за съд.
Ако всичко се оправяше с бой до сега цялото човечество да се е затрило.
Нито знае, моля ти се, за какво става въпрос, тръгва да "смиля" от бой вече. Да си подхрани "мъжкото" его. Само дето постъпката му далеч не е мъжка.

girlwithblueeyes
04-02-2014, 14:21
Ти доста тъпа личност.. само това ще коментирам.

faker
04-02-2014, 14:24
Явно пича не си е купил MMA , за да те набие пред блока. :)

Маняче нали знаеш , всеки с бой може , а защо просто не поговори с него ?
Грешката ти голяма , по-добре сега се пази , защото може да те сполети беда ... :)

G3GaSa
04-02-2014, 14:54
Първата страница няма да я коментирам изобщо, един като започне да реди, и всеки тръгва след него "тъпо е, че има и момичета *%&@@&*$^*#%Т&#&#*$*#^&^@$&^&#^%^%*&#^#$#"
както и да е...

Аз също бих се почувствал гадно, в такава ситуация да се прегръщат и да се наричат "бебе/коте/муцка/шуши/пате"
но това е от годините, и не мисля, че ще ми се случи някога защото не съм на 16/17/18.г

Искам да подчертая, че и вие момичетата, бихте се почувствали тъй, но сега какво ли си викате, давайте да го наредим тоя, или абе я да се изкажа и аз като останалите, *гледам че тоя секи го реди, я и аз да го оправя* :D

Аз също, не бих търпял. "Ще го зачукам на място" и директно я късам тази...