View Full Version : бившата
plu6inka
04-01-2014, 08:46
Здравейте... искам да ви попитам за мъжете се отнася , възможно ли е да имате само приятелство с ваша бивша приятелка..? И дали наистина е чисто приятелство, а няма нещо повече..
Didko_Beats
04-01-2014, 08:52
Здравейте... искам да ви попитам за мъжете се отнася , възможно ли е да имате само приятелство с ваша бивша приятелка..? И дали наистина е чисто приятелство, а няма нещо повече..
.
plu6inka
04-01-2014, 09:00
много точен отговор
psychopath
04-01-2014, 10:46
Смятам, че е възможно, обаче повечето ми бивши приятелки не ми трябват. :D
plu6inka
04-01-2014, 13:03
и аз това се чудя, щом е бивша, значи не му трябва.. даже и за приятелка само..
AKJSDHLX
04-01-2014, 14:40
момиче съм и все пак! .. това, че във връзката ви не ви е провървяло, изобщо не значи, че като приятели няма да ви провърви.Отделно, че и в една връзка има и приятелство и е страхотно, когато хората успяват да го запазят.
това, че във връзката ви не ви е провървяло, изобщо не значи, че като приятели няма да ви провърви.Отделно, че и в една връзка има и приятелство и е страхотно, когато хората успяват да го запазят.
Това. Аз с някои от бившите ми се чувам и виждам редовно, да не кажа даже, че на тях мога да кажа всичко и знам че няма да го разнесат из целия град.
lamer4e7o
04-01-2014, 15:59
Лично аз не мога да съм така. Дори и с момиче, което ме отреже, не мога да остана приятел. За мен приятелството между момиче и момче се гради с години, лично аз имам точно 2-3 такива приятелки и то защото живеем на една улица и се знаем от малки.
За бившите ми е същото, въпреки че се едната си бивша се виждаме от време на време и обелваме по някоя дума, но нищо повече.
Винаги съм се разбирала с мъже повече и не ми е трудно на мен да си запазя отношенията с тях.. Пък и ще ми е някакво странно - толкова време съм била с даден човек, толкова спомени има натрупани и изведнъж да прекъсна всякакъв контакт с него..
RapExotic
04-01-2014, 21:39
Не може!