View Full Version : Как мислите ?
Нормално ли е да си на 20 год, и да не може да заговориш момиче ? ( от притеснение )
lamer4e7o
04-03-2014, 10:55
нЙе.
Ами как се справя с този проблем.. доста момичета ми се усмихват или как да кажа заглеждат .. както и аз ама като се заговоря с някое момиче било то на работното и място , или някъде случайно да ме попитат нещо .. некак си се сковавам и ставам червен като домат "Д тва е малко странно защото докато съм сред приятели с които се познаваме от деца се чувствам перфектно и си се бъзикам но да напраа такъв бъзик пред момиче по скоро ще изглеждам като някво ''дърво'' и никой няма да се засмее ..
Misheto_iw
04-03-2014, 16:35
Опитай се да бъдеш себе си ;д Не знам как другояче да го кажа.. От дума на дума става разговор... Като почнете да разговаряте изрази своето мнение по въпроса и ако тя не каже нищо просто ти продължи с "А ти какво мислиш по въпроса?" Няма нищо страшно... Ноо един съвет ;д НИКОГА не показвай, че наистина си се сковал. Постарай се да го прикриеш.. Това предизвиква отношение, което не заслужаваш, защото показваш, че си се спекъл. Просто бъди себе си, пък каквото стане-стане. В крайна сметка правилната ще те приеме такъв, какъвто си. Има още един вариант:Ще се появи някоя, която ще те промени. :)
Getyourfreakon
04-03-2014, 16:36
Може би имаш някакви комплекси или се притесняваш от нещо (свързано с характера ти или външния вид) ? Опитвай да ги заговаряш дори и в началото да не е успешно ще свикнеш, няма как да стане като не предприемаш нищо.
Опитай се да бъдеш себе си ;д Не знам как другояче да го кажа.. От дума на дума става разговор... Като почнете да разговаряте изрази своето мнение по въпроса и ако тя не каже нищо просто ти продължи с "А ти какво мислиш по въпроса?" Няма нищо страшно... Ноо един съвет ;д НИКОГА не показвай, че наистина си се сковал. Постарай се да го прикриеш.. Това предизвиква отношение, което не заслужаваш, защото показваш, че си се спекъл. Просто бъди себе си, пък каквото стане-стане. В крайна сметка правилната ще те приеме такъв, какъвто си. Има още един вариант:Ще се появи някоя, която ще те промени. :)
има и още един вариант ''forever alone''' просто не се сдържах :Д:Д:Д:Д не съм трол честно просто ми стана смешно :Д
едит-Misheto_iw иначе и аз съм на мнението че трябва да ме хареса такъв какъвто съм....
а как мислите опцията, че може би ми е по добре сам но ми е няква фикс идея да имам приятелка понеже досега съм нямал ?
Misheto_iw
04-03-2014, 16:47
Да си нямал въобще? Или просто да не е била сериозна връзка?
Getyourfreakon
04-03-2014, 16:54
а как мислите опцията, че може би ми е по добре сам но ми е няква фикс идея да имам приятелка понеже досега съм нямал ?
Какво пречи да си намериш и ако не ти хареса да имаш приятелка да я оставиш? :Д
Да си нямал въобще? Или просто да не е била сериозна връзка?
не въобще съм нямал
Misheto_iw
04-03-2014, 18:07
не въобще съм нямал
Нямал си? Първата ти любов несподелена ли е била или въобще не си се влюбвал?
Нямал си? Първата ти любов несподелена ли е била или въобще не си се влюбвал?
мисля че не съм се влюбвал , макарче преди харесваш едно момиче :Д
Getyourfreakon
04-03-2014, 18:18
Добре, все пак може ли да отговориш и на мен :D..
Misheto_iw
04-03-2014, 18:24
Значи ти е време да се вземеш в ръце, защото все пак си на 20... ходи по често на дискотеки, придобий самочувствие! Ходи на фитнес примерно. Всеки, който изглежда добре и се харесва, вярва в себе си. Занимавай се с момичета, които ти харесват, запознавай се с хора, излизай по-често, заговаряй се по-често с някой. Не е нужно да задушаваш хората с празни приказки, но един от най-добрите ходове на един мъж е да се интересува от момичето. Питай я какво прави през свободното си време, какво харесва, темата за музика и филми е неизчерпаема.. Мога много време да пиша разни работи, ама ако не се вземеш в ръце няма кой да ти стовари мацка на вратата, нали?
Значи ти е време да се вземеш в ръце, защото все пак си на 20... ходи по често на дискотеки, придобий самочувствие! Ходи на фитнес примерно. Всеки, който изглежда добре и се харесва, вярва в себе си. Занимавай се с момичета, които ти харесват, запознавай се с хора, излизай по-често, заговаряй се по-често с някой. Не е нужно да задушаваш хората с празни приказки, но един от най-добрите ходове на един мъж е да се интересува от момичето. Питай я какво прави през свободното си време, какво харесва, темата за музика и филми е неизчерпаема.. Мога много време да пиша разни работи, ама ако не се вземеш в ръце няма кой да ти стовари мацка на вратата, нали?
ами да ти кажа нямам желание да ходя под дискотеки причините са 2 .. едната е че нямам желание ( смисъл не съм тип купонджия) другата причина е че не съм от типа хора дето изгарям от желание да се бия казвам ти го така .. достатъчно съм чувал от приятели даскало ако щеш и по тв репортажи, в повечето дискотеки става мазало сбиваници, и т.н. не искам да отида някъде някой да се заяде с мен ( окей има вероятност да не му обърна внимание , но ако се опита да ме нападне с нож или нещо такова трябва да му отрежа главата да се защитя и после да влезна в затвора за едното нищо .. мисля че ми разбра мисълта за дискотеките защо не ми се ходи в чужбина не знам как е но в бг говорим .. тука мутрите ги намушкват и стрелят и полицията не прай нищо кво остава за обикновенните хора .. ) малко се отклоних от темата но ти давам изчерпателен отговор що не ми се ходи по дискотеки..
другото което ме питаш да ти кажа, мисля че остана с впечатление че съм някъв дебелак или рахит като каза ходи на фитнес :Д .. да верно е че съм нямал приятелка но спортувам от години и мога да кажа че имам добро тяло нито някъв нацепен с стероиди нито някъв гърчав ..
Добре, все пак може ли да отговориш и на мен :D..
а сори че те забраих :Д ми некак си тъпо ми се вижда да си поставя за цел да си фана гадже и да дам тестов период и да я заеба после щот не ми е харесало :Д
Misheto_iw
04-03-2014, 19:10
ами да ти кажа нямам желание да ходя под дискотеки причините са 2 .. едната е че нямам желание ( смисъл не съм тип купонджия) другата причина е че не съм от типа хора дето изгарям от желание да се бия казвам ти го така .. достатъчно съм чувал от приятели даскало ако щеш и по тв репортажи, в повечето дискотеки става мазало сбиваници, и т.н. не искам да отида някъде някой да се заяде с мен ( окей има вероятност да не му обърна внимание , но ако се опита да ме нападне с нож или нещо такова трябва да му отрежа главата да се защитя и после да влезна в затвора за едното нищо .. мисля че ми разбра мисълта за дискотеките защо не ми се ходи в чужбина не знам как е но в бг говорим .. тука мутрите ги намушкват и стрелят и полицията не прай нищо кво остава за обикновенните хора .. ) малко се отклоних от темата но ти давам изчерпателен отговор що не ми се ходи по дискотеки..
другото което ме питаш да ти кажа, мисля че остана с впечатление че съм някъв дебелак или рахит като каза ходи на фитнес :Д .. да верно е че съм нямал приятелка но спортувам от години и мога да кажа че имам добро тяло нито някъв нацепен с стероиди нито някъв гърчав .. и
Хаха не ;д не си ме разбрал правилно .. просто фитнеса вдига самочувствието на човек, защото се чувства добре в собственото си тяло ..
angelche3
04-03-2014, 19:13
Имам същия проблем, само че аз съм на 16.
Хаха не ;д не си ме разбрал правилно .. просто фитнеса вдига самочувствието на човек, защото се чувства добре в собственото си тяло ..
да така е .. всеки вид спорт ти вдига самочувствието .. не съм от типа дет се снимат в фитнеса след трен ( да правил съм си неколко снимки е така за кеф,но нямам фейсбук и не съм си ги качвал никъде та да се хваля с тяло или нещо такова просто си тренирам за кеф и за да може тялото ми да издръжливо в екстремни ситуации : )
Misheto_iw
04-03-2014, 19:18
Фейсбук е като нощен клуб-правиш си снимка, харесват те, пращат ти покана и се запознавате .. тка, че вземи си направи един, защото с много хора би се запознал, а щом имаш яко тяло, ще има и момичета. Според мен това е част от решението ти. Може да ти се сторя като някаква, дето не излиза от фейсбук, но от личен опит знам, че това е място, на което можеш да намериш много хора и да завържеш запознанство. :)
Фейсбук е като нощен клуб-правиш си снимка, харесват те, пращат ти покана и се запознавате .. тка, че вземи си направи един, защото с много хора би се запознал, а щом имаш яко тяло, ще има и момичета. Според мен това е част от решението ти. Може да ти се сторя като някаква, дето не излиза от фейсбук, но от личен опит знам, че това е място, на което можеш да намериш много хора и да завържеш запознанство. :)
е яко тяло сега не съм казал че съм проф модел или нещо такоа :Д :Д:Д:Д .. а за фейсбук не не искам .. не ме кефи социалната мрежа и следенето на хора там .. също и хора които не харесвам да имат достъп до мои снимки или информация .. отделно че фейсбук акаунт може да бъде хакван .. с една дума не искам хора дето ги познавам от даскало или отнякъде да ми напишат името и да им излезне всичкото инфо за мен .. да знам че има настройки да си прайш акаунта по предпазлив но не ме кефи тая идея : )
и специално за фейсбук да се запозная с момиче дет си пише с 200 момчета освен мен в същото време , лесно може да заблуди човека отсреща .. смятам че визуалния контак по трудно може да заблудиш отколкото зад клавиатурата в фейсбук .. иначе да преди си мислех да си праа рег в сайтове за запознанства но се отказах и не съм си правил,не мисля и да си правя : )
Misheto_iw
04-03-2014, 19:31
;д Еми ти на живо като се спичаш как по друг начин да се отпуснеш? Кво ти пука с кой си пише, важно е да излезете и да се харесате, ако не се, следващата! Така е и при нас, момичетата, пишем си, ама не на всеки казваме "ей, аре някой път да се видим" ... така, че.. ;)
;д Еми ти на живо като се спичаш как по друг начин да се отпуснеш? Кво ти пука с кой си пише, важно е да излезете и да се харесате, ако не се, следващата! Така е и при нас, момичетата, пишем си, ама не на всеки казваме "ей, аре някой път да се видим" ... така, че.. ;)
е ако едно момиче си пише с 200 момчета в фейсбук и ти праща целувка примерно ( а го прави на още 200 ми се струва малко несериозно :Д ) не че в е реалния живот не може да се вижда с още момчета освен мене но си мисля че тая фейсбук мания е в вреда :Д )
иначе да права си трябва реалния контакт да го подобря ..
Misheto_iw
04-03-2014, 20:06
Отпусни се, знам кво е ;д и аз бях така .. в смис мислех, че всичко трябва да е за 1 и само за него, ама реално не е ;д така, че не виждам друга тренировка за теб от това? Или пък като си харесаш някоя в кафето и ако е сама да отидеш да я заговориш?
Отпусни се, знам кво е ;д и аз бях така .. в смис мислех, че всичко трябва да е за 1 и само за него, ама реално не е ;д така, че не виждам друга тренировка за теб от това? Или пък като си харесаш някоя в кафето и ако е сама да отидеш да я заговориш?
ами не живея в центъра на София, и попринцип повече от моите приятели никой не пуши или нещо такова , че да сме по кафетата как да ти обясня :Д .. даже не съм бил на кафе в центъра камо ли да заговарям някой там.. също мисля че по кафетата висят доста кифли дет чакат някой да дойде и да им свирне с мерцедеса и да скочат при него :Д
еми , не е много нормално , но все ще се намери някоя със същия проблем.
абе с една дума прдпочитам да се бях родил по времето на дивия запад :Д да яхвам кон и да си изчиствам сметките по мой начини :Д
Misheto_iw
04-03-2014, 20:15
Кой знае дали не си прероден такъв хаха ;д всичко ми критикуваш, ама не сме във времето на красивите принцеси, които се харесват по балове или приеми.. В 21 век сме и всичко е много тегаво .. Следваш ли?
RapExotic
04-04-2014, 09:04
Започни да заговаряш повече момичета. Не им възлагай големи надежди и не се притеснявай от това, че са красиви. С времето ще свикнеш и ще намериш подходящата за теб.
Започни да заговаряш повече момичета. Не им възлагай големи надежди и не се притеснявай от това, че са красиви. С времето ще свикнеш и ще намериш подходящата за теб.
като погледна красиво момиче в очите се притеснявам :Д
Кой знае дали не си прероден такъв хаха ;д всичко ми критикуваш, ама не сме във времето на красивите принцеси, които се харесват по балове или приеми.. В 21 век сме и всичко е много тегаво .. Следваш ли?
не
Misheto_iw
04-04-2014, 20:59
Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб? Повярвай, сладко е до някъде да не можеш да я погледнеш, ама след този маниер й става пределно ясно, че си начинаещ. :) Това не се харесва, повярвай. Гордо я погледни и й покажи, че сте равни. :)
Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб?
може би..има ниско самочувствие.
не съм чел всички коментари , ако се споменава някъде , че е така.
Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб? Повярвай, сладко е до някъде да не можеш да я погледнеш, ама след този маниер й става пределно ясно, че си начинаещ. :) Това не се харесва, повярвай. Гордо я погледни и й покажи, че сте равни. :)
значи мен попринцип ми е се тая някой как ме е възприел :Д .. затова ми е и странно защо се получава това с момичетата..явно липсва тренинг но каквото сабя покаже : )
edit- това което казваш да се направя че не съм бил '' срамежлив'' а всъщност съм си противоречи с горния ти пост където казваш, че тя ще ме възприеме такъв какъвто съм и аз мисля че тук си права : )
Misheto_iw
04-05-2014, 15:35
Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува. :)
Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува. :)
е не се обиждай де :Д все пак си пишем :Д и ти си един от 2 мата потребители в темата,дето изписа най-много коментари за което мерси : )
Misheto_iw
04-05-2014, 16:58
Радвам се, че съм ти полезна, а и не се обиждам. ;д По тва, което пишеш ми изглеждаш умен, ама защо ти се получава така с мацките.. идея си нямам. Ноооо ;д тва се учи, така, че ;) има време за тебе ;рр
Радвам се, че съм ти полезна, а и не се обиждам. ;д По тва, което пишеш ми изглеждаш умен, ама защо ти се получава така с мацките.. идея си нямам. Ноооо ;д тва се учи, така, че ;) има време за тебе ;рр
а при теб нещата как са :Д
Misheto_iw
04-05-2014, 19:45
Не смятам да обсъждам личния ми живот във форум. ;д
Не смятам да обсъждам личния ми живот във форум. ;д
викаш значи не съм добре щом аз го направих : )
Misheto_iw
04-05-2014, 19:57
викаш значи не съм добре щом аз го направих : )
Чакай малко ;д кво стана ;д въпроса е там, че не искам да виждат всички какви са ми проблемите или нещо такова ... И няма лошо, че си споделил .. просто аз нямам нужда от това. :)
Чакай малко ;д кво стана ;д въпроса е там, че не искам да виждат всички какви са ми проблемите или нещо такова ... И няма лошо, че си споделил .. просто аз нямам нужда от това. :)
: )
Misheto_iw
04-05-2014, 20:11
Нещо маайй.. не се разбрахме, а?
Нещо маайй.. не се разбрахме, а?
не разбрах ?
s0b1esk1
04-05-2014, 20:15
ти си направо гама...
едва ли ще го чуеш за първи път ама жените сами си идват. явно просто гените ти не са на достатъчно високо ниво. женските усещат от пръв поглед дали ставаш за нещо
Misheto_iw
04-05-2014, 20:17
ти си направо гама...
едва ли ще го чуеш за първи път ама жените сами си идват. явно просто гените ти не са на достатъчно високо ниво. женските усещат от пръв поглед дали ставаш за нещо
Има нещо вярно ;д
Marseille
04-06-2014, 00:36
А поне има ли момичета, които са те харесвали и са искали да сте гаджета?
Аз също съм нямал приятелка и скоро правя 20г. и също съм доста срамежлив пред тях. Не съм кой знае колко готин ама, барем имаше 4 момичета дето са ме харесвали и сме си писали, но аз съм ги отблъсквал...
Ама честно да ти кажа, за сега не ми се занимава с момичета и изобщо даже не съм по излизанията...
И все пак, колкото и да са красиви и те лайна серат :D
А поне има ли момичета, които са те харесвали и са искали да сте гаджета?
Аз също съм нямал приятелка и скоро правя 20г. и също съм доста срамежлив пред тях. Не съм кой знае колко готин ама, барем имаше 4 момичета дето са ме харесвали и сме си писали, но аз съм ги отблъсквал...
Ама честно да ти кажа, за сега не ми се занимава с момичета и изобщо даже не съм по излизанията...
И все пак, колкото и да са красиви и те лайна серат :D
по подобно на теб, и мен са си показвали симптаии няколко, но не не са ми харесвали и съм ги отблъсквал : )
Misheto_iw
04-06-2014, 10:25
Вчера си говорих с един приятел със същия проблем и една позната каза да излезе с някоя, която горе-долу ставала по неговите критерии. Просто ей така. Да види какво е. Да си поговорят, да се поцелуват и до там.
Не мисля, че е много удачно, но пък и това до някъде е решение.
Вчера си говорих с един приятел със същия проблем и една позната каза да излезе с някоя, която горе-долу ставала по неговите критерии. Просто ей така. Да види какво е. Да си поговорят, да се поцелуват и до там.
Не мисля, че е много удачно, но пък и това до някъде е решение.
мерси за съвета
baby_baby
04-06-2014, 13:42
Това
Това
не съм съгласен с мнението ти : )
Misheto_iw
04-06-2014, 18:09
Добрее.. Ти как си представяш да станат нещата?
Добрее.. Ти как си представяш да станат нещата?
от самосебеси : )
s0b1esk1
04-06-2014, 19:21
ме22
без да се обиждаш - ти не си годен за основното (размножаване), кво остава пък за правене на пари. такива като тебе не оцеляват дълго в градската джунгла
Пич проблема според мен ти е доста сериозен, не е само до това, че те е срам да заговориш момиче. Прочетох доста от коментарите и хората ти дадоха добри съвети(например за дискотеките, за фитнеса, за това да бъдеш себе си, но като прочетох отговорите ти и така леко се отчаях :D) Вземи си направи един фейсбук, не бъди инат и не казвай, че това с фейсбука е поредната простотия, и тем подобни, ще видиш, че ще ти е от голяма полза. Промени си малко мисленето и нещата ще ти се получат от само себе си ;)
Пич проблема според мен ти е доста сериозен, не е само до това, че те е срам да заговориш момиче. Прочетох доста от коментарите и хората ти дадоха добри съвети(например за дискотеките, за фитнеса, за това да бъдеш себе си, но като прочетох отговорите ти и така леко се отчаях :D) Вземи си направи един фейсбук, не бъди инат и не казвай, че това с фейсбука е поредната простотия, и тем подобни, ще видиш, че ще ти е от голяма полза. Промени си малко мисленето и нещата ще ти се получат от само себе си ;)
пич не знам защо си останал с впечатление че не съм бил себе си .. явно си много зле : )
Явно не ме разбра или не се изразих правилно, но както и да е, успех
Marseille
04-06-2014, 21:33
по подобно на теб, и мен са си показвали симптаии няколко, но не не са ми харесвали и съм ги отблъсквал : )
Ами, аз да ти кажа 3 от тях си бяха готини и ми харесваха. И така, като си представя да излизам с тях и такива работи всичко точно, но като дойде време за действие и грам не ми се занимава. Не знам от мързел или страх, просто гледах да овъртам... Имаше едно момиче, една година го харесвах, но освен да го добавя във фейсбук в приятели, изобщо нищо друго не предприех, а останалите момичета за които говоря, те са ми писали първи.
мисля че твоя проблем се дължи по скоро, в тва че си мислиш че дадено момиче те харесва през интернет което за мен е пълен смях : )
angelche3
04-07-2014, 11:43
пич не знам защо си останал с впечатление че не съм бил себе си .. явно си много зле : )
Човека иска да ти помогне ти го псуваш хаха.
Misheto_iw
04-07-2014, 12:27
Мислил ли си да питаш някоя твоя близка приятелка как да се справиш с проблема? В смисъл да опитате една такава "свалка" и тя ще ти каже къде грешиш? Не става от само себе си. Аз бях така. Сега нещата с коренно различни.
Мислил ли си да питаш някоя твоя близка приятелка как да се справиш с проблема? В смисъл да опитате една такава "свалка" и тя ще ти каже къде грешиш? Не става от само себе си. Аз бях така. Сега нещата с коренно различни.
не съм съгласен с мнението ти..
Misheto_iw
04-07-2014, 13:20
А с какво си съгласен тогава? Ти тотално бездействаш... нищо даром не се дава :)
е ти даже не си дала личен пример.. говориш без да казваш нищо : )
Няма как просто войнико при всеки е различно!
Marseille
04-07-2014, 21:31
Не е проблема в интернет, бе пич. Защото ги познавам лично.
Не е проблема в интернет, бе пич. Защото ги познавам лично.
е аз откъде да знам :Д .. помислих че говориш за някакви които са на 500 км от тебе и не знаеш срещу тебе кой седи, мъж ли жена ли :Д:ДЛДЛ:Д
Misheto_iw
04-09-2014, 13:07
е ти даже не си дала личен пример.. говориш без да казваш нищо : )
Момче, не се заяждай! Щом ти давам съвет мислиш ли, че си говоря празни приказки? Това, че отхвърляш всичко и отказваш да си помогнеш, и очакваш някоя да ти падне от небето... Няма как да стане.. Личен опит имам, не се притеснявай, ако толкова много се интересуваш кажи какво искаш да знаеш!
Момче, не се заяждай! Щом ти давам съвет мислиш ли, че си говоря празни приказки? Това, че отхвърляш всичко и отказваш да си помогнеш, и очакваш някоя да ти падне от небето... Няма как да стане.. Личен опит имам, не се притеснявай, ако толкова много се интересуваш кажи какво искаш да знаеш!
1 во не се заяждам .. 2 ро бих искал да разкажеш малко за да си допия по добра представа.. и всеки който чете естествено .. : )
Misheto_iw
04-09-2014, 18:50
Аз не съм момче, за да добиеш представа.. просто се бори за тази, която искаш.. Той дори и в момента го прави ;)
Al3ksandra
04-09-2014, 20:32
Здравей.
Сложничко е при теб - сякаш те е и страх да опиташ да си намериш момиче. А за това дали ще скъсате, дали ще я зарежеш и т.н., никои не може да каже какво ще се случи утре. Така че излез навън, намери си компания и момичето само ще дойде. Просто бъди себе си, не бъди нищо и никой друг. Пробвай.. Защото forever alone е найстина дълъг период от време ...
schizobear
04-09-2014, 22:03
Кофти положение, но те разбирам. Аз съм в същото положение само дето съм момиче и съм на 17. Но както повечето казаха - ако ти не си помогнеш, то няма как да стане от самосебе си. Трябва повече практика за да свикнеш. Знам, че коментирам при положение, че съм по същият начин, но съм по-добра в даването на съвети отколкото самата аз да се вслушвам в тях. Anyway, успех! ^^
и аз така мисля хора, но малко трудно да си намеря нова компания .. смисъл как да ги търся ? :Д да ходя някъде и да се натрапвам ли .. честно казано имам малко познати освен тия с които съм учил и живеят в моя квартал ..
Misheto_iw
04-10-2014, 20:12
Виждаш някой познат, не зависимо от къде, заговаряте се и накрая "Еее, някой ден трябва да се видим да пийнем нещо" и хоп, отвори ти се парашутааа ;)
Виждаш някой познат, не зависимо от къде, заговаряте се и накрая "Еее, някой ден трябва да се видим да пийнем нещо" и хоп, отвори ти се парашутааа ;)
ми ако той не иска или аз не искам с него :Д
Misheto_iw
04-11-2014, 16:55
Гориш. Много пробираш....
Гориш. Много пробираш....
''много пробираш'' .. кво ще рече това ? да пробвам с всеки който ми е познат да го питам да се видим ?
Misheto_iw мерси за отговорите ти в темата, само да те питам нещо мисля тези дни , кат се пооправи времето да почна лов за мацки, няма ги подпирам много по възраст от 18 до 35,40 :Д кажи ми места в София освен дискотеките където мога да отида и да потърся нещо : )
Misheto_iw
04-14-2014, 12:44
Кафетата? Моловете?
Тази тема ме прави нещастна...
Намерете си топките младежи, без тях и да излъжете някоя да излезе с вас, после ще се чудите какво да я правите...за съветите да се търсят хора по фейсбук, дискотеки, кафета и молове, ще ви препоръчам да си вземете и нова самоличност от там...с нея и гъзарски очила, може и да ви върже някоя 15-годишна...
girlwithblueeyes
04-14-2014, 13:35
Намерете си топките младежи, без тях и да излъжете някоя да излезе с вас, после ще се чудите какво да я правите...за съветите да се търсят хора по фейсбук, дискотеки, кафета и молове, ще ви препоръчам да си вземете и нова самоличност от там...с нея и гъзарски очила, може и да ви върже някоя 15-годишна...
Мхмм подкрепям
Ти какво предлагаш ? къде да се търсят като в моя случай ?
Misheto_iw
04-14-2014, 15:00
Най-лесно е в някое кафене. Отиваш с някой твой приятел, нацелваш си някоя и просто отиваш при нея... Или пък има и още един вариант ..викаш сервитьора/ката, плащаш й сметката, но може и да ти се усмихне и да те подмине, но може и да дойде при теб. Поне аз така си го представям, защото все пак ако е с приятелка не можеш да цъфнеш пред тях. За това примерно й покажи интереса си чрез езика на тялото ти. Засичай й погледа, усмихвай й се и като видиш, че става отиваш при нея и се запознавате, и следователно искаш телефона й щом нямаш фейсбук. Но пак ти казвам, направи си.
Най-лесно е в някое кафене. Отиваш с някой твой приятел, нацелваш си някоя и просто отиваш при нея... Или пък има и още един вариант ..викаш сервитьора/ката, плащаш й сметката, но може и да ти се усмихне и да те подмине, но може и да дойде при теб. Поне аз така си го представям, защото все пак ако е с приятелка не можеш да цъфнеш пред тях. За това примерно й покажи интереса си чрез езика на тялото ти. Засичай й погледа, усмихвай й се и като видиш, че става отиваш при нея и се запознавате, и следователно искаш телефона й щом нямаш фейсбук. Но пак ти казвам, направи си.
не ми трябва фейсбук пак ти казвам .. предпочитам нещата да станат на живо :Д
Ти не си тук за да намериш решение на проблем (който най-вероятно нямаш), а за да си чешиш пръстите. По интересно е че все още има такива дето ти връзват, но има доста "простички" дечица, пък и кво толкоз, важното е лаф да става.
Sad_Astronaut
04-15-2014, 05:49
И все пак да си на 20 и да не можеш да заговориш момиче си е проблем.
Ти не си тук за да намериш решение на проблем (който най-вероятно нямаш), а за да си чешиш пръстите. По интересно е че все още има такива дето ти връзват, но има доста "простички" дечица, пък и кво толкоз, важното е лаф да става.
ти си луд .. кво ще се занимавам да пускам фейк тема , че ще се правя че имам тоя проблем ..