Влез

View Full Version : Какви коли харесват Жените?

Batista92
04-03-2014, 12:46
много ме интересува от Женската аудитория какви автомобили харесвате луксозни или спортни или луксозни джипове или пък може би обикновени коли всяка да си каже мнението

Зайче..
04-03-2014, 12:50
Харесвам колата на мама и татко и тази на приятеля ми и не защото са супер скъпарски и луксозни, а защото ми е най-уютно и съм сред любими хора, а и мога да ги карам. 8-)
+не разбирам от коли ;д

Lilanda
04-03-2014, 13:09
Изброявам ти модели направо за по-лесно..:D Audi A8 /с всеки по-нов модел, дизайна става все по-добър. Този, който излиза тази година ще е брутален.../, Audi R8 /за него се отнася същото..да не говорим за техническите подобрения през 2014-та..;3/, Lamborghini Aventador, Lamborghini Veneno, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Reventon, Aston Martin Rapide и тук-таме някой модел на Porsche. Първите три са ми любимци, останалите са подредени в разбъркан ред..;д Обичам агресивността и бързината в една кола..Обичам злобата в "очите" на Audi и изящността на Lamborghini. Както сам забелязваш, спортните коли са ми голяма страст..;3

The Cheetah
04-03-2014, 13:13
Лада <33

lamer4e7o
04-03-2014, 13:16
Как какви… Ако нямаш някое BMW-нце 318 или 320, не ставаш…

BMW-та, Аудита, Мерцедеси… само това желаят. Аман вече.

DeHu
04-03-2014, 13:23
Що само за жените питаш? Сириъсли,така ли си избирате колите?

xXxPETYAxXx
04-03-2014, 13:23
С 4(5) врати и хидравлика... Що?

Ох, видях нещо за БМВ 318/20 - най-противната ми кола е това, почти всеки мангал такава има... Иначе колата не е лоша, ама това, че съм я възприела като циганска ме отблъсква.

seek&destroy
04-03-2014, 20:51
Аз пък много харесвам стари разбричкани коли. Имам предвид, всяко камъче на пътя да се усеща, да няма най-простото - хидравлика, да влизат трудно скоростите, общо взето да е най-просто устроения модел кола. С една дума - да е трудна за каране. Тогава наистина се чувствам като шофьор, когато усещам и владея тънкостите на един най-прост и същевременно сложен автомобил.

Разбира се пък искам и да си бръмча с един голям супер лъскав черен джип.
Аз съм на двете крайности, зависи от настроението :Д
Иначе, не ми е важно мъжът до мен да има кола, все ми е едно.

xXxAngerfisTxXx
04-03-2014, 20:59
С 4(5) врати и хидравлика... Що?

Ох, видях нещо за БМВ 318/20 - най-противната ми кола е това, почти всеки мангал такава има... Иначе колата не е лоша, ама това, че съм я възприела като циганска ме отблъсква.

гоУф 3 е по-противна :D

lamer4e7o
04-03-2014, 21:09
Защо така смяташ, господин разбирач? :)

Lilanda
04-03-2014, 21:20
Голфа не е лоша кола като цяло..Не знам какъв ви е проблема с тоя голф. Една нормална кола е и ако е поддържан, е 6 точки.

stynioo
04-03-2014, 21:23
сигурно такива , дето могат да ги закарат някъде.

Annabeth
04-03-2014, 21:37
С климатик, друго не ми трябва :D
И защо това е в Любов

SHPAIdURmeN
04-03-2014, 22:08
Момчето е объркало Поли с Коли :D

tori
04-03-2014, 22:26
Розови. :33333333333333333

anonymous708973
04-04-2014, 02:22
Как какви… Ако нямаш някое BMW-нце 318 или 320, не ставаш…

BMW-та, Аудита, Мерцедеси… само това желаят. Аман вече.

Че кво лошо има в немските возила? :)

RapExotic
04-04-2014, 09:09
Аз си взимам Лендроувър Дефендър, пък не ми дреме жените какво си мислят за колата ми. Важното на мен да ми харесва, тоест да става за оффроуд ;)

Lilanda
04-04-2014, 11:05
Аз си взимам Лендроувър Дефендър, пък не ми дреме жените какво си мислят за колата ми. Важното на мен да ми харесва, тоест да става за оффроуд ;)
:lol:

AnarchyBoy
04-04-2014, 11:28

Е ти многу убава кола искаш за оффроуд бе колега, с тва в първата по-голяма кал и си до там...
Въобще имаш ли опит с джипове или просто ти изглежда голяма, масивна и ти харесва на рекламата? :lol:

lamer4e7o
04-04-2014, 11:49
Че кво лошо има в немските возила? :)

Големи боклуци са. Особено по-старите, които споменах. Може на външен вид да са готини, да, но ако видиш вътре двигатели и т.н. и естествено, ако разбираш по тази част, ще разбереш, че самите им мотори не стават. Но естествено вие жените гледате само външността на една кола и това не ви минава и през акъла. :)

Говоря специално за BMW.

AnarchyBoy
04-04-2014, 11:57
Двигател на АУДИ или БМВ не ставал :lol:
Моето момче, единствените двигатели, които са по-добри от тези на Немците са Японските...
Не знам дали въобще си вярваш с това "двигателите и т.н. и самите им мотори не стават".. Ох не съм се смял така от много време.. :lol:
Защо според теб "селяните" избират такъв тип кола, за впечатлят с нея?
Остави, че са агресивни, масивни и мощни на външен вид, именно под капака им се крият истински прелести.. Мога да ти кажа, че БМВ-то се взема, защото е именно мощно и читаво и няма да те остави на пътя, пък е евтино (със скъпа поддръжка) това е една от най-мощните casual колички, които можеш да намериш... за това и всеки "бек" си взема БМВ, щото знае, че е мощна и качествена..

Ей аман от инженери, Шумахери и механици в тоя форум.. Немските коли не ставали.. :lol:
Застреляй се, моля те.

Lilanda
04-04-2014, 11:58
Големи боклуци са. Особено по-старите, които споменах. Може на външен вид да са готини, да, но ако видиш вътре двигатели и т.н. и естествено, ако разбираш по тази част, ще разбереш, че самите им мотори не стават. Но естествено вие жените гледате само външността на една кола и това не ви минава и през акъла. :)

Говоря специално за BMW.
BMW са устроени така, че на пета-шеста година да се налага да копуваш нови части една по една като цяло..И аз се чудя на някои хора как може да го харесват тоя боклук..

AnarchyBoy
04-04-2014, 11:59
BMW са устроени така, че на пета-шеста година да се налага да копуваш нови части една по една като цяло..И аз се чудя на някои хора как може да го харесват тоя боклук..

:lol: :razz:

Това, че тук се карат по лоши пътища и то от нек'ви "ербапи" от село... които ми вдигат 120 + на 2ра, а двигателя се чуди на къде да хване... не значи, че така са устроени.. напротив BMW-то е супер издръжлива и яка кола...

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:01
Иначе квото и да си говорим, японският двигател е вече.. ;/

lamer4e7o
04-04-2014, 12:02
Ей, дечко, едва ли си работил в сервиз за коли повече от мен, така че мнението ти за баварците можеш да си го пъхнеш знаеш къде… :)

Казах, че говоря за BMW — боклуци са, да, особено тия 318 или 320-ки, които се харесват от повечето девойки в днешно време.

Впрочем, ти BMW ли караш, ако караш нещо въобще?

102
04-04-2014, 12:02
аз карам бръмбълби и мацките полудяват, кат не го карам се трансформира в печка, а кат не ми се готви.. едни извращения.. не е за разправяне

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:04
:lol:

http://prikachi.com/images/301/7226301Y.jpg

lamer4e7o
04-04-2014, 12:05
Мечтите са безплатни. И все пак те попитах каква кола караш, ако караш въобще?

102
04-04-2014, 12:06
балканче с контра с ферари стикери

Lilanda
04-04-2014, 12:11
Ей, дечко, едва ли си работил в сервиз за коли повече от мен, така че мнението ти за баварците можеш да си го пъхнеш знаеш къде… :)

Казах, че говоря за BMW — боклуци са, да, особено тия 318 или 320-ки, които се харесват от повечето девойки в днешно време.

Двигателите им са 6 точки, пич..Немска кола ли е, не ми я оплювай..Частите са друго нещо вече..

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:11
В момента нямам, но съм карал..

Мерцедес, Ауди, БМВ, Жигула, Москвич, Голф, Пасат, Фиеста, Фронтера, Мицубиши...

Ти какво караш? Та говориш от опит?

- Баща ми цял живот има БМВ/пасат/москвич - като вторите две са за село за работа... бмв-то си ни е ежедневната...
Честно казано предпочитам АУДИ, но повярвай ми БМВ не е въобще лоша кола, просто трябва малко етика и уважение към нея и това как се кара...

И все пак японското си е японско, техните двигатели са така устроени, че не загряват.. >,<
Иначе на мен страст си ми е камарото.. ;3

lamer4e7o
04-04-2014, 12:16
Карам вече една година една от най-добрите марки — VW, и по-точно Passat. Железен двигател, почти никакви проблеми по двигателя, върви си като по вода.

Както казах, имам опит и по сервизите за коли, тъй като съм работил, а отделно и един мой роднина работи в сервиз вече 15 години сигурно, така че не съм паднал от небето, както ти смяташ. :) В този сервиз ден през ден се отбиват вашите любими баварци и виждам какво е положението при тях.

102
04-04-2014, 12:16
истината е че жените харесват червени коли

lamer4e7o
04-04-2014, 12:17
Двигателите им са 6 точки, пич..Немска кола ли е, не ми я оплювай..Частите са друго нещо вече..

Поглеждала ли си двигател на BMW, че говориш?

102
04-04-2014, 12:17
да, на бмв бураго

Lilanda
04-04-2014, 12:18
и

Розови.

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:19
Карам вече една година една от най-добрите марки — VW, и по-точно Passat. Железен двигател, почти никакви проблеми по двигателя, върви си като по вода.

Както казах, имам опит и по сервизите за коли, тъй като съм работил, а отделно и един мой роднина работи в сервиз вече 15 години сигурно, така че не съм паднал от небето, както ти смяташ. :) В този сервиз ден през ден се отбиват вашите любими баварци и виждам какво е положението при тях.

Защото ги карат няк'ви олигофрени.. >,<
Ако се кара нормално, няма никакъв проблем.. повярвай ми, цял живот сме с тая кола, имаше и други, ама временно, пък бмв-то си беше с нас все... не е толкова проблемно, колкото си мислиш... ама като го кара някой селяк да се прави на вървежен пред някоя дискотека или прочие, е нормално...

Иначе пасата е як и лек за поддръжка да, ама на външен вид, въобще не ме харесват, е може би новия е як, ама кой има толкоз пари...

Иначе, баща ми кат бях малък имаше - субари ЖЕЛЯЗНА КОЛА, ЖЕЛЯЗНА... ама я продаде и още му се сърдя.. ;(
двувратка, 240 коня, спортно окачване, вътре всичко спортно - вярно твърдо возеше, ама като я настъпи и няма кой да му избяга.. ;333
И я продаде :cry: Ебати, ся можех да карам субаро.. :(

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:21

Аз съм поглеждал, кажи ми забележките си..
Явно си "по-добър" механик "с опит в някой български незаконен гараж" от инженерите на БМВ. Давай още, да ти се смея, моля те. :)

lamer4e7o
Не знам, аз съм фен на VW от години насам, това е моето мнение по въпроса. Просто за мен тʼва са железни коли, в същото време и красиви.

lamer4e7o
Ела ми се смей in real life, ако искаш? Може да го уредим?

Lilanda
04-04-2014, 12:22
Не знам колко опит имаш, ама ти звучиш сякаш през живота си не си чувал какво е двигател..Не че нещо..

Волцваген..Сериозно ли? Малко по-рано защитих голфа, ама да ми слагаш волцваген пред немско возило е меко казано смешно..Дори като говорим за боклук като BMW..Това е все едно да хвърлиш мишка в басейн пълен с акули и да очакваш мишката да ги изяде..

lamer4e7o
04-04-2014, 12:23
Не искам да споря повече. Всеки си има мнение. А ти докато пораснеш, има още време, така че не се напрягай толкова, госпожице.

102
04-04-2014, 12:23
ама да ми слагаш волцваген пред немско возило е меко казано смешно..

фолксваген от де са

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:24
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/VW_Passat_Kombi_rear_20070902.jpg

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJzj_2HsuoSqdvi1N2gZHktELPqm1FX bWhjYMN6PFbty1kEWjx

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Audi_A4_TFSI_Ambition_S-line_(B8)_%E2%80%93_Frontansicht,_15._Oktober_2011 ,_Velbert.jpg

Определено намирам място за сравнение..

lamer4e7o
04-04-2014, 12:25
Говоря ти за по-старите BMW-та, бе, капут малък. Ти четеш ли какво ти пиша?

Lilanda
фолксваген от де са
Ахахахаххаххаах добре де фейлнах..:D

Не се усетих, извинете ме..:D

AnarchyBoy
Това е 320.

lamer4e7o
04-04-2014, 12:26
Ахахахаххаххаах добре де фейлнах..:D

Не се усетих, извинете ме..:D

Тогава не лафи по въпроси, които не разбираш. Окей?

И 320 да е, защо го сравняваш с най-стария Пасат? Сравни го с някой от по-новите.

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:27
А Аудито е а4-ка.. и 3те коли са излезли горе долу по едно и също време, или аре тва е пасат 1ца, сек

Ето ти пасат 2ка

http://www.avtosklad.bg/img/cars/1335363333passat89.jpg

И 3те коли са горе долу от едно и също време, айде без а4, сложи а3. примерно и пак... намери място за сравнение моля те, щото аз не виждам..

Lilanda
04-04-2014, 12:27
Тогава не лафи по въпроси, които не разбiраш. Окей?
Честно да ти кажа разбирам, ама айде..Оттеглям се, с твърдоглавци не споря..

lamer4e7o
04-04-2014, 12:28
Разсъждаваш като типично момченце на 15 годинки. Защо ги гледаш само на външен вид, бе, кърлеж малък?

От кога не си ходил в сервиз за коли да видиш какво е положението?

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:44
Само по външен вид? :lol:
Моето момче.. сравняваш

Пасат: 2 (1989–1999)
Обем на двигателя (куб. см.) 1781
Брой клапани на цилиндър 2
Мощност (к.с.) 90
Достига при обороти / минута 5400
Въртящ момент (Нм/оборота в минута) 142 / 2600
Горивна система моно инжекцион
Без турбо компресор
Максимална скорост (км/ч) 177
Ускорение до 100 км/ч (секунди) 13.7
Брой скорости (механична ск. кутия) 5
Предаване: предно

със

БМВ: 320 (1990–2000г)
Обем на двигателя (куб. см.) 2171
Брой клапани на цилиндър 4
Мощност 175 к.с.
Въртящ момент (Нм/Обороти)210/3500 Нм/Оборота
Горивна система Пълна инжекция
Разположение на цилиндрите Редови
Брой цилиндри 6
Максимална скорост226 (223) км/ч
Време от 0-100 км/ч8,2 (9.3) c
Предавки (механична ск. кутия) 6
Наличие на компресор ДА
Предаване: задно

Eто ти сравнение освен по външен вид, където БМВ-то превъзхожда с агресивен, набит и стабилен вид.
Така и по характеристики на двигателите. Правени са сравнително по едно и също време, но както виждаме единия е доста по-добър от другия, а разликата в цените е едва няколко хиляди (говорим за кола от магазина)..
Не знам въобще къде си тръгнал да спориш - не отричам, че пасата е удобна, лесна за поддръжка кола, но нито изглежда добре, нито под капака има нещо кой знае какво.. Просто е евтина, е това е единственият плюс, сравнявайки я с БМВ.. Ламерче, само да ти кажа, че ти личи от километри, че единствената техника до която си се докосвал през живота ти е, на баща ти ръчната количка, не знам защо се напъваш въобще.

lamer4e7o
04-04-2014, 12:49
Е аз ти казах по-горе, ела да се срещнем in real life, да видим до какво съм се докосвал, навитак ли си?

Нямаш лична кола, не си стъпвал в сервиз за коли от години сигурно, вадиш ми тука някви факти от Google и се правиш на интересен. Капут.

Върви карай на тате BMW-то и не ми лафи неща, особено за VW, които не разбираш.

AnarchyBoy
04-04-2014, 12:54
Нямам лична кола, защото не ми трябва.. в сервиз бях преди 2 месеца точно..
Фактите не са извадени от гугъл, а от официалните сайтове на двете компании..

Държиш се като нек'ва пикла в цикъл - на ти куклите дай ми парцалките or vice versa. Дете, оборихме те и почна да псуваш вместо да се аргументираш.

Като няма какво да кажеш почваш да обиждаш на "капут". Така е друг аргумент нямаш, че нещо май и с бой ме заплашваш или ми се струва? И то защото ти казах, какво жалко леке си, което си мисли, че разбира и си защитаваш пропадналия пасат, защото нямаш пари за по-хубава и нормална кола... сигурно го караш тоя пасат и на газ.

Не съм карал само на баща ми BMW-то, а и като цяло него не съм го карал много, макс 20тина пъти да е, но също изпусна факта, че ти казах, че и VW имаме, та барем говоря от личен опит.. Ти карал ли си бмв? В Need For Speed не се брои.. ;)
Смешен си, виж, че една аргументация като хората нямаш, само казваш - тия са яки, другите са тъпи, баш като малко дете, аре защити си мнението с нек'ви факти, постнах ти и снимки (външен вид) и характеристики (под капака) и двете оборват, жалката ти колица за 300 лева на старо барабар с газовата уредба.. Айде бягай да караш тротинетката на някое лапе и не ми лафи повече, разбирал от коли, божее.. :lol:

lamer4e7o
04-04-2014, 12:59
Ей дрисльо, не ми казвай само за какво имам пари и за какво нямам, защото това е последното нещо, за което можеш да се заяждаш с хората в днешно време, окей?

С какво да се аргументирам, бе, сопол? Казах ти, че аз колкото пъти съм бачкал по сервизите, ти сигурно тогава не си знаел какво значи съкращението „VW“, окей? В тия сервизи съм видял толкова BMW-та, колкото ти хляб не си изял през жалкия си живот, дечко. Да не ти говоря пък колко от тия BMW-та, които съм видял, не стават за нищо после.

Моя Пасат съм си го взел с мои пари, изкарани с труд, а не съм мамино синче като теб, което се радва с на тате „хубавия“ баварец, нали разбираш това? Шопарче жалко. Когато си купиш автомобил с лични пари, тогава ще ми лафиш тука, ясно ли ти е, елемент?

Аз няма и какво да ти се аргументирам, виж се само какви детски лафове ми използваш. Айде като си много оборотен, ела до Търново с на тате BMW-то, за да се видим и да си поговорим, понеже виждам, че си много смел пред монитора.

AnarchyBoy
04-04-2014, 13:07
Всъщност ти си смелия пред монитора и ми скачаш на бой в тийнпроблем, аз само ти се подигравам колко си жалък..
Форумен войне..
И моето момче, аз нямам влечение към коли, а мотори (нещо, което ти никога няма да можеш да си позволиш) и повярвай ми последния ми мотор е струвал много повече от пасата ти купен от мобиле за 1000 лева.. А това, че казваш, че си работил в сервиз не е аргументация а хвалба, докажи ми с какво пасата е по-хубав от бмв-то специално двата модела излезли по едно и също време.
Защото ти само едно и също мелиш от началото на спора.

"Моето е яко, вашето е тъпо. Защо? ъм ъм защооо? защото аз така Казах!"

Показах ти характеристиките и външния вид на двете коли, не знам въобще за к'во ми спориш то си личи, кое е по-хубавото, а ти се излагай още повече и псувай като див каруцар, бъттхъртвай и ме заплашвай с бой, много си оригинален, саднато ли ти е? Казахме ти истината в очите.. е т'ва. ;С

Айде интернет нинджата, която не приема чуждо мнение, а заплашва с бой като му кажат нещо и защитят аргументацията си, а той само мели - ти си зле ти си зле, ама защо съм зле, никой явно не знае, защото ти нищо друго не можеш да кажеш по-въпроса.. само "работил съм в сервиз" и това какво доказва? Нищо свързано с темата. Льольо селски, бягай да жулиш чекии, ся разбирам защо си девствен и не ти връзват, та ревеш тука у фороня, то с такова твърдоглаво селско парче, как се спори..
Показах ти и от вън и от вътре, че колата е по-добра, ти какво ми показа? Нищо, ае скрий се, няма да си правя труда да ти отговарям повече, форумен бияч

#GodOfWar #ninja #PassatWarriors #VWdefender #форуменмишок.

sramejlivkaa
04-04-2014, 13:10
зелени, ама задължително

AnarchyBoy
04-04-2014, 13:10
зелени, ама задължително

бе една кола само да не е бяла, няма проблеми.. :D

lamer4e7o
04-04-2014, 13:11
Е поне съм селско парче, не съм жалък шопар като теб. Може да ме хванеш за кроасана, келеш. Лек ден ти желая.

И като си купиш някой ден (в близкото бъдеще) кола със собствени пари, ми лафи пак. А последния ред от поста ти показва кой е „форумния“ мишкар. С тия лафове от FB, хахаха.

Ела до Търново и ще ти покажа много неща, но явно вече пусна жълта боя в гащите?

AnarchyBoy
04-04-2014, 13:18
Мислиш, че ти отдавам такова внимание и се засягам до толкова, че да се занимавам с някакъв форумен мишкар ли? Явно доста надълбоко ти бръкнах и ся си доста тъжен, а? Ем соре, на мен не ми пука за форумна отрепка, която не знае къде се намира, но претендира за много, бягай да пишеш тема, как някоя е "СПРЯЛА ДА ТИ ПИШЕ" и ти си се депресирал и не знаеш, какво значи това... :razz:
Върви да жулиш чекии ти казах и се надъхвай на пасата с газова.
Лафовете не са от ФБ соре. ;С
И както казах, кола може и да не съм си взел със собствени пари, но мотори съм си купувал за това и това не е валиден аргумент.

Нещо друго да кажеш? Да ти се посмея още малко, че ако не се усещаш си правя публична гаргара с теб. А ти като развален магнетофон повтаряш едно и също, без да си подкрепиш думите с някой факт или нещо, само едно мелиш.

БТУ не се мисли за герой, че си си взел кола за 1000 лева от мобиле, навярно седемнайста ръка..
А дали съм пуснал жълта боя, ако толкова ти бъркам в здравето, че желаеш да ме биеш.. (защото ти се дразниш, аз само ти се подигравам и те гавря) заповядай този месец в София или лятото в Слънчев Бряг. ;)
Където пожелаеш, ела. Не бих отказал да се видим и на живо ще ти се смея в очите, защото пак няма да се аргументираш, а ще кажеш, моето е по-яко, твоето не е. Ама защо.. един господ и стари баби знаят, но не ти, защото хал хабер си нямаш от коли. Бягай да играеш NFS и да се филмираш. Гледал бързи и яростни и още един два подобни филма и аре големия шофьор. Льольо, сериозно не ме занимавай повече, жалък си ми. :lol:
И не разбираш ама абсолютно нищо от коли. ;С

lamer4e7o
04-04-2014, 13:23
Ама нали знаеш, че ако се видим на живо, може да прекараш вечерта в болница? Не че те заплашвам, ама такива лекета като теб, които лафят само във форумите глупости по мой адрес не ги търпя? Тук можеш да си лафиш каквото искаш, но ако се видим, повярвай ми, няма да ти бъде много приятно.

Публична гаргара? Мислиш ли, че ме ебе? Смешник. Върви си учи уроците и не ми лафи повече. За лятото съм навит, тъй като ще бъда близо до Слънчака, но пак ти казвам, голяма грешка ще направиш, ако се съгласиш да се видим, след всичко казано от твоя страна, след като замеси и личния ми живот и това с парите в темата с колите. Помисли си добре.

AnarchyBoy
04-04-2014, 13:27
:lol: В болница щял да ме вкара, ей льольо излез от филма. И като цяло те гледам, че ти лафиш у фороня, аз само ти се подигравам. НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ КОЛИ, НИЩИЧКО. Ако разбираше поне малко щеше да кажеш, това на едната кола е по-яко, това на другата.. тук има такъв проблем, а там друг, това има + това -. Ти само казваш, тази е яка другата не, най-вероятно, защото имаш такава или защото жалкия ти баща ти е казал, че пасата е по-як, защото за друго нямате пари. Айде скрий се моля ти се..

lamer4e7o
04-04-2014, 13:30
ЯЖ МИ КУРА КЕЛЕШ, НЕ СИ ТИ ЧОВЕКА, КОЙТО КАЗВА ЗА КАКВО ИМАМ ПАРИ, ЯСНО ЛИ ТИ Е, КЮТЕК?

Спокойно, лятото на Слънчака ще видим кой на кого ще се подиграва.

AnarchyBoy
04-04-2014, 13:32
ЯЖ МИ КУРА КЕЛЕШ, НЕ СИ ТИ ЧОВЕКА, КОЙТО КАЗВА ЗА КАКВО ИМАМ ПАРИ, ЯСНО ЛИ ТИ Е, КЮТЕК?

Спокойно, лятото на Слънчака ще видим кой на кого ще се подиграва.

Butthurt much?

lamer4e7o
Виж се колко си жалък само. Лафиш ми неща, измислени от жалкото ти въображение, без въобще да се замислиш малко.

xoxi
Харесвам здрави, чисти и проветрени коли, в които не мерише на разлагащ се вече от топлината ароматизатор. Като цяло ако ми е приятно да седя вътре и може да ме закара, където искам да отида, няма никакви проблеми. 8-) От всичко най-много обичам обаче мъжете, които мислят, че всяка жена може да бъде впечатлена само от факта, че притежават еди-каква си кола...

AnarchyBoy
04-04-2014, 13:33
Харесвам здрави, чисти и проветрени коли, в които не мерише на разлагащ се вече от топлината ароматизатор. Като цяло ако ми е приятно да седя вътре и може да ме закара, където искам да отида, няма никакви проблеми. 8-) От всичко най-много обичам обаче мъжете, които мислят, че всяка жена може да бъде впечатлена само от факта, че притежават еди-каква си кола...

Нека изключим пасата.

DeHu
04-04-2014, 14:12
Ти пък нали спираше да се занимаваш? Всеки път като ти видя някой ''спор'' със съфорумник,все спираш да се занимаваш и пишеш още 10 дразнещи поста.
Неам претенции иначе откъм колата,да си кажа.

RapExotic
04-04-2014, 14:34
Е ти многу убава кола искаш за оффроуд бе колега, с тва в първата по-голяма кал и си до там...
Въобще имаш ли опит с джипове или просто ти изглежда голяма, масивна и ти харесва на рекламата? :lol:

Не, нямам опит с джиповете. Аз съм моторджия човек. И по-точно ендурист. :D Но все пак познавам доста хора, които имат добри впечетления от този модел (Лендроувър Дефендър) и си мисля, че с подходящия тунинг не би имал проблем с калта. Джипката си има и блокаж и бавни предавки и с подходящите гуми и окачване не виждам с какво се различава от останалите оффроуд машини. Говоря за нещо от рода на това http://www.killeraxles.com/projekte/defender_110/Defender_110_058.jpg

AnarchyBoy
04-04-2014, 14:54
Ендуро ;3

pandabear
04-04-2014, 15:03
http://prikachi.com/images/2/7227002p.jpg

anonymous895156
04-04-2014, 15:11
Волвотата не са ли вървежни

Fisherman
04-04-2014, 15:16
http://prikachi.com/images/2/7227002p.jpg

ти да видиш

xXxAngerfisTxXx
04-04-2014, 15:21
Защо така смяташ, господин разбирач? :)

щот секи втори голф е с тунинг от битака за 5 лева

shmatarok
04-04-2014, 16:12
Не знам колко опит имаш, ама ти звучиш сякаш през живота си не си чувал какво е двигател..Не че нещо..

Волцваген..Сериозно ли? Малко по-рано защитих голфа, ама да ми слагаш волцваген пред немско возило е меко казано смешно..Дори като говорим за боклук като BMW..Това е все едно да хвърлиш мишка в басейн пълен с акули и да очакваш мишката да ги изяде..

Много умно, няма що. Фолксваген какви мислиш, че са, испански ли? Да не броим, че държат едно от челните места по продажби в Германия. Германците не са прости хора, мислиш ли, че биха си дали парите за "мишка" ?

Иначе аз си имах опелче и си го обичах много. :3

xXxAngerfisTxXx
04-04-2014, 16:22
Много умно, няма що. Фолксваген какви мислиш, че са, испански ли? Да не броим, че държат едно от челните места по продажби в Германия. Германците не са прости хора, мислиш ли, че биха си дали парите за "мишка" ?

Иначе аз си имах опелче и си го обичах много. :3

опела е голяма машина... само дето преди 97-ма гният на харабия, ама супер корави, особено двигателите... карам такова дърто, мъча го, ама не мре мама му деа :smt007

tori
04-04-2014, 16:31
Не, розАви харесват...

pandabear
04-04-2014, 17:05
ти да видиш

бих си посветила живота на това да се сдобия някой прекрасен ден с тази красавица...

shmatarok
04-04-2014, 17:06
опела е голяма машина... само дето преди 97-ма гният на харабия, ама супер корави, особено двигателите... карам такова дърто, мъча го, ама не мре мама му деа :smt007

да, мойто беше вектра 96ta, 1.6, на него се учих, супер стабилната кола, не особено скъпа поддръжка, че беше и червена 8-) Завинаги ще си остане в сърцето ми хаха Харесвах си го повече от Nissan Juke-a на майка ми :D

trabi_bs
04-04-2014, 20:12
пла6е6ти коли,направо се подмокрят от бмв е36 ....пък и ако е с аспухх маикооо скъса ли са те от ебане :lol:

mayaaa
04-04-2014, 23:22
Винаги съм харесвала джипове. Не луксозни, просто джипове. :D
И все пак, като разбирам смисъла на темата ми се иска да скоча през прозореца.

OverDrive
04-04-2014, 23:56
Аз карам Toyota Corolla от 2010, мисля че 11 поколение ги водят или facelift не съм съвсем сигурен. За кола 2.0, върви страшно много. Да чукна на дърво, освен консумативи досега не е дала дефект, кара се чудесно както на ниски, така и на високи скорости, дава добър разход и градско (6.8-7.1-0.2) зависи колко я жалиш, а аз не я жаля, и около 5.5-6.0 на 130 и към 6.2-6.4 на 140, което за мен е доста приличен разход. За кола 146 коня с 310 НМ въртящ момент е доста прилична, пък и не е особено скъпа (около 42-43000 лева чисто нова). :)

anonymous708973
04-05-2014, 00:08
Големи боклуци са. Особено по-старите, които споменах.

А, викаш моторите на БМВ не ставали.
ВЪЙ, човек.
Само тва ще кажа.

anonymous708973
04-05-2014, 00:08
Големи боклуци са. Особено по-старите, които споменах.

А, викаш моторите на БМВ не ставали.
Германци, качество, а-у?

xXxAngerfisTxXx
04-05-2014, 07:57
Аз карам Toyota Corolla от 2010, мисля че 11 поколение ги водят или facelift не съм съвсем сигурен. За кола 2.0, върви страшно много. Да чукна на дърво, освен консумативи досега не е дала дефект, кара се чудесно както на ниски, така и на високи скорости, дава добър разход и градско (6.8-7.1-0.2) зависи колко я жалиш, а аз не я жаля, и около 5.5-6.0 на 130 и към 6.2-6.4 на 140, което за мен е доста приличен разход. За кола 146 коня с 310 НМ въртящ момент е доста прилична, пък и не е особено скъпа (около 42-43000 лева чисто нова). :)
аз съм се залепял за седалката на същата тойота само че 1.6 автомат. Баси чудото тва за 1.6 че и автомат набира бая брутално. Ама тия пластмаси вътре скърцат и тракат при всяка неравност...

ReguL
04-05-2014, 09:11
мога да ги карам. 8-)
автоматик?

Зайче..
04-05-2014, 09:14
автоматик?

И с ръчни скорости мога, но автоматика ми е по-лесен.

xXxAngerfisTxXx
04-05-2014, 09:59
автоматика е по-труден, поради липсата на съединител :lol: поне за мен де

ReguL
04-05-2014, 10:57
И с ръчни скорости мога, но автоматика ми е по-лесен.

Аз съм фен на ръчните скорости.
Колко си вдигала най-много?

Lelwut
04-05-2014, 11:49
Според мен една ладичка ще бъде като магнит за мацките.

bloodyF
04-05-2014, 11:59
Нещо такова
http://www.just-auto.co.uk/Reviews/image.axd?picture=2011%2F7%2Fsuzuki.jpg

ме привлича много повече от каквато и да е кола.

psychopath
04-05-2014, 12:02
Харесват семенна течност, не коли...

Lelwut
04-05-2014, 12:07

Хахаха :D:D

G3GaSa
04-05-2014, 12:09
Интересно.. човек да си хапвам бисквитки и да ви се :smile:
Прехвалихте колите на тате и мама. :smt009
Половината от вас, сигурно нямат книжка (http://picbg.net/u/70085/54847/757344.jpg) .... (http://picbg.net/u/70085/54847/757345.jpg), но иначе много ги разбирате и карате... http://autopoiesis.foi.hr/images/smiles/driver.gif 8-)
Аз съм писал баща ми каква има, в какви са ни колите.
Иначе аз нямам собствена кола, имам мотор. А за кола събирам пари, и мечтая някой ден да си купя Мини Купърче, щото съм влюбен в тази кола.. :smt007

Lelwut
04-05-2014, 12:11
Интересно.. човек да си хапвам бисквитки и да ви се :smile:
Прехвалихте колите на тате и мама. :smt009
Половината от вас, сигурно нямат книжка (http://picbg.net/u/70085/54847/757344.jpg) .... (http://picbg.net/u/70085/54847/757345.jpg), но иначе много ги разбирате и карате... http://autopoiesis.foi.hr/images/smiles/driver.gif 8-)
Аз съм писал баща ми каква има, в какви са ни колите.
Иначе аз нямам собствена кола, имам мотор. А за кола събирам пари, и мечтая някой ден да си купя Мини Купърче, щото съм влюбен в тази кола.. :smt007

Малка кола за малък човек.

G3GaSa
04-05-2014, 12:13

:D :D !

G3GaSa
04-05-2014, 12:14
Малка кола за малък човек.

Миси.

psychopath
04-05-2014, 12:16
И мен много ме кефят мини куфарите и бих карал :v

AnarchyBoy
04-05-2014, 12:41
Новата линия МИНИ е мноу добра, адски леко купе, а под капака дзвер, ма истински дзвер, тва как набира не е истина и къде го побира тоо двигател един господ знае, ма е наистина нереално.. и аз бих карал мини купърче, макар да съм фен на големи, мощни, просторни и агресивно изглеждащи (Шевролет, Мустанг, някои БМВ и АУДИ, мицубиши, субаро.. ) коли, но и мини купърче няма да върна, от новичките.. голяма играчка са и наистина много добра машинка.. ;3

Зайче..
04-05-2014, 20:24
Аз съм фен на ръчните скорости.
Колко си вдигала най-много?

80-90km/h
с автоматика не вдигам толкова, защото е джип и още не мога да преценя къде са гумите и ме е страх като се разминавам с други коли да не ги блъсна 8-)

granger
04-05-2014, 20:36
Веднъж съм се качвала на автоматик, 17 пъти натиснах спирачката,мислейки я за съединител...
Определено не съм фен на Автоматиците,предпочитам си ръчки. Обичам да си усещам колата, да си знам какви ги върша с нея. Не съм навътре в нещата с автоматичните кутии, пък и предпочитам, сега докато съм още малд шофьор да си свикна така,пък след време може и да предпочета автоматик. Иначе харесвам мощните и бързи коли, но съдейки по собствения си джоб ...определено не са за мен, а не бих била с някой си мъж,само защото кара еди ква си кола. Хоп-изненада. Долната ковра не е толкова долна :O

Ivaaaaa
04-05-2014, 22:02
пхахахах, бахти сеирджийте

падам си най-мн по бентлита

http://www.luxautoleasing.com/wp-content/uploads/2013/04/2013-Bentley-Continental-GT-V8-6.jpg

AnarchyBoy
04-05-2014, 22:16
пхахахах, бахти сеирджийте

Пак ли внимание търсиш.. ;С

ReguL
04-06-2014, 19:14
80-90km/h
с автоматика не вдигам толкова, защото е джип и още не мога да преценя къде са гумите и ме е страх като се разминавам с други коли да не ги блъсна 8-)

Добре си.
И от колко време можеш да шофираш?

anonymous708973
04-07-2014, 00:37
Определено не съм фен на Автоматиците,предпочитам си ръчки. Обичам да си усещам колата, да си знам какви ги върша с нея. Не съм навътре в нещата с автоматичните кутии, пък и предпочитам, сега докато съм още малд шофьор да си свикна така,пък след време може и да предпочета автоматик.

И аз така, ама даже не съм се качвала на автоматик. Суперсложно ми изглежда с тия режими и глупости, пък и ми е тръпка да се науча да съм наистина добър шофьор с ръчка.

Иначе... забавна тема. ФолЦваген не били немски, ама иначе разбираме от коли, пък не знаем основната концепция. Айляче.

draid
04-07-2014, 08:13

Ти някога качвал ли си се на дифендър или просто така си лаеш ? Защото изказването ти е малко смехотворно, друго няма да ти кажа.

Двигател на АУДИ или БМВ не ставал :lol:
Моето момче, единствените двигатели, които са по-добри от тези на Немците са Японските...
Не знам дали въобще си вярваш с това "двигателите и т.н. и самите им мотори не стават".. Ох не съм се смял така от много време.. :lol:
Защо според теб "селяните" избират такъв тип кола, за впечатлят с нея?
Остави, че са агресивни, масивни и мощни на външен вид, именно под капака им се крият истински прелести.. Мога да ти кажа, че БМВ-то се взема, защото е именно мощно и читаво и няма да те остави на пътя, пък е евтино (със скъпа поддръжка) това е една от най-мощните casual колички, които можеш да намериш... за това и всеки "бек" си взема БМВ, щото знае, че е мощна и качествена..

Ей аман от инженери, Шумахери и механици в тоя форум.. Немските коли не ставали.. :lol:
Застреляй се, моля те.

Виждам и тук много разбираш, ако искаш ела ще си говорим, аз съм инженер. Имам и приятел които в момента работи в Audi няма проблем да си поговорим. И достатъчно много километри съм минал на италиански, немски, японски, френски коли.

Всичките се биете в гърдите като големи разбирачи, ама истината е че 90% от двигателите на пазара нямат проблем да изкарат по 600к до 1млн км. Проблема на една кола рядко е в двигателя, но ако говорим за прецизност на изработка, то Японците няма кой да ги мине.

И аз така, ама даже не съм се качвала на автоматик. Суперсложно ми изглежда с тия режими и глупости, пък и ми е тръпка да се науча да съм наистина добър шофьор с ръчка.

Иначе... забавна тема. ФолЦваген не били немски, ама иначе разбираме от коли, пък не знаем основната концепция. Айляче.

Вариаторните автоматици са прелестно нещо.

Ето ви и един стар виц да се посмеете:

Решили Германците да покажат - що е то, нация техническа. Направили болтче, тънко като косъм и го пратили на Японците.
След има-няма седмица ония им го върнали пробито през средата.
Германците се засуетили, събрали екип инженери и нарязали вътрешна резба на отвора. Пратили го пак на Японците.
За да се отсрамят, Самураите направили винт по вътрешната резба, навили го и го върнали на Швабите.
Зачесали се швабите по главите и рекли:
- Японците явно ни се подиграват - я дайте да го пратим на Българите да ги видим - те и връзки за обувки не могат да направят.
След една седмица получили пратка с голяма бележка, която гласяла:
- Установихме, че между болта и резбата има хлабина - навили сме калчища...

LadyDi
04-07-2014, 10:03
Кой не знае за Полото на кака ви, да ви питам? :cool:
Не че нещо, ама съм много доволна. Идеална градска количка - 1.4 двигателче, маневрена и като се има предвид колко не мога да паркирам, малките ѝ габарити са ми перфектни. Единственият ѝ кусур е, че е ръчка. Автоматикът е идеален за градски условия. Извън града не е особено удобна, защото не набира достатъчно бързо при изпреварване, пък и над 110-120 км/ч не е стабилна.
Другата семейна кола е Ауди А6 - идеална за извънградско, набира бързо, бяга много.
Карала съм и джип, тромава ми е, но разбира се трябва да се има предвид в какви условия се кара тая кола. На мен джип не би ми вършил работа.
Пежата, например, на МЕН не са ми удобни. Родителите ми пък са изцяло фенове на тази марка. Баща ми все още кара една 406-ца. Е, няма такава кола. Адски бързо се изстрелва, а разходът ѝ на гориво е направо смешен. Майка ми сега кара еднo 308. Само кръгчета съм правила с нея, ама... не ме радва особено. Преди това караше 206. Много тромава кола...

AnarchyBoy
04-07-2014, 10:39
Ти някога качвал ли си се на дифендър или просто така си лаеш ? Защото изказването ти е малко смехотворно, друго няма да ти кажа.

Виждам и тук много разбираш, ако искаш ела ще си говорим, аз съм инженер. Имам и приятел които в момента работи в Audi няма проблем да си поговорим. И достатъчно много километри съм минал на италиански, немски, японски, френски коли.

Всичките се биете в гърдите като големи разбирачи, ама истината е че 90% от двигателите на пазара нямат проблем да изкарат по 600к до 1млн км. Проблема на една кола рядко е в двигателя, но ако говорим за прецизност на изработка, то Японците няма кой да ги мине.

Ем да де и аз това казвам, на японците двигателите са лудница. ;3

tonique
04-13-2014, 19:15
Жените харесват ... бързи, скъпи, лъскави и луксозни коли - някоя нова S-класа или X6-ца добре ще им дойде да си се возят ;)

girlwithblueeyes
04-14-2014, 08:21
За всяко момиче е строго индивидулно . Предпочитанията към колата не зависят от пола или поне не би трябвало.
Аз харесвам по-големи коли и коли които са небеждавани за типично мъжки .Обожавам джипове може би защото съм свикнала с тях. Просто всичко си зависи от личните предпочитания на човека не зависимо дали е жена или мъж . Това че е общо прието жените да харесваме лъскави и малки коли не значи че всяка от нас е така .

yakuza_
04-14-2014, 09:33
Нямам идея, колите са измислени за да дебелее народа и да умира в адски мъки поради затлъстяване.

LadyDi
04-14-2014, 09:37
Това че е общо прието жените да харесваме лъскави и малки коли не значи че всяка от нас е така .
Да, ето аз например харесвам лъскави и големи коли ;)

draid
04-14-2014, 09:54
Нямам идея, колите са измислени за да дебелее народа и да умира в адски мъки поради затлъстяване.

Тогава, защо седиш на компютъра ?

yakuza_
04-14-2014, 10:11
Тогава, защо седиш на компютъра ?
За да давам мъдрост на хората!

girlwithblueeyes
04-14-2014, 10:12

Попринцип е ходенето пеша е полезно но ако живееш в голям град ме питай как ще се оправяш без кола . Дали човек ще е дебел или не зависи от целият му начин на живот .

seek&destroy
04-14-2014, 12:28
Веднъж съм се качвала на автоматик, 17 пъти натиснах спирачката,мислейки я за съединител...

OMG

Mladenoff
04-14-2014, 12:44

Хаха, г-н Сервизджия се обади :D Работил 2 месеца като чистач в сервиз и вече прави заключения по форуми :D