View Full Version : Как се заговаря момче ?
lovefootball
04-03-2014, 20:47
Как се заговарят момчета ? Аз наистина нямам проблем с това, но малката ми сестра само мрънка, че харесва някво момче и аз не знам какво да и кажа.. на мен ми е много лесно като си харесам някой '' Пич айде малко да поритаме ", като цяло почти всички които харесвам тренират футбол и всеки ден ме викат да ритаме заедно или дойде да ме гледа на тренировка :D Но при нея било друго кво ми реве тука направо не знам какво да и кажа .. нито е грозна, нито нищо..може ли съвет ? :D На 14 аз съм на 16 и почти не помня от тогава..
Kitty Bloom
04-04-2014, 06:34
Няма някакви заучени реплики, които да използва навсякъде, за всяко момче е различно. Трябва да и дойде отвътре, ако в началото не е сигурна, нека си пишат малко по фб или някъде другаде, така ще е по-уверена. Просто трябва да прекарва повече време с момчето, по което си пада и нещата ще станат от само себе си акл е писано. :)
desperedbob
04-05-2014, 21:12
пичке ,айде да ритаме ;)
lovefootball
04-06-2014, 19:43
пичке ,айде да ритаме ;)
:grin: :D
До къде стигна човечеството, че да не знае как да заговори някой.
До раздаване на помощи
До къде стигна човечеството, че да не знае как да заговори някой.
Честно ли имаш толкова къса памет... как се заговаря ... да опита с уста!
lovefootball
04-07-2014, 20:02
Може малко по-мило нали знаете ? Помня ама при мене изобщо не беше така, защото не бях срамежлива, а пък тя е МНОГО..
Може малко по-мило нали знаете ? Помня ама при мене изобщо не беше така, защото не бях срамежлива, а пък тя е МНОГО..
Колко ти личи, че си нова.
Al3ksandra
04-09-2014, 21:27
Да отиде при него и да му каже нещо, не е толкова страшно или пък на първо време да пробват със скайп/фейс и подобни.
desperedbob
04-10-2014, 21:22
по скоро дълъг ;р