View Full Version : Дупки на ушите ?
SssUnshineeeee
04-04-2014, 13:59
Здравейте :) ... Искам да си продупча ушите , но преди да се престраша искам да намеря отговор на няколко въпроса.Тъй като повечето от вас най-вероятно са преживяли това реших , че ще е добре да имам отговор и от някой друг освен от специалист ... така.. ето ги и въпросите :
1. Боли ли когато те дупчат ?
2. С пистолет или с медицинска игла боли по -малко ?
3.Колко време трябва да нося медицинските обеци ?
4. Вярно ли е , че с пистолета ти дупчат ушите направо с медицински обеци ?
Благодаря ви предварително
MaLkaTa_LaDy
04-04-2014, 14:23
1. Боли, разбира се, но е съвсем търпима болка.
2. С пистолет боли по-малко.
3. Може би поне месец, лекаря ще ти каже.
4. Да.
SssUnshineeeee
04-04-2014, 14:47
Благодаря много :)
Dagichka
04-04-2014, 15:06
в никакъв случай не си дупчи ушите с пистолет, не си бебе. това е адски грешно и вредно, с абокат трябва. и аз мисля да си ги дупча скоро, като малка имах, но точно защото бяха с пистолет нещо се прецака, едното ми ухо се поду тройно и трябваше с голяма мъка да ги сваля.. боли малко, зависи какъв ти е прагът на болка. така наречените медицински (макар че май нямало такова понятие) се носят месец-два, иначе има опасност, ако ги махнеш, дупките да зараснат.
MaLkaTa_LaDy
04-04-2014, 16:51
Могат да възникнат проблеми ако си дупчиш хрущяла с пистолет. На меката част е безопасно.
Могат да възникнат проблеми ако си дупчиш хрущяла с пистолет. На меката част е безопасно.
Пак не е баш безопасно, но е по-приемливо. Мен лично по-малко ме боля като ме проби приятелка с абокат.
JuStElly
04-04-2014, 19:49
Моите са дупчени преди поне 7 - 8 години с пистолет, проблеми не съм имала... Иначе болката си е съвсем търпима, нищо страшно.
angellofdeath
04-05-2014, 19:51
На мен ми ги продупчиха с пистолет и не ме боля изобщо. ;-) Казаха ми да ги нося 20 дни (след 2-3 дни ще ги свалям :D) И да, слагат медицински.
нищо страшно няма, почти и не боли. аз се дупчех преди години, сега дупките са бая по-големи от оригинала :D но беше с пистолет и не беше нищо страшно..
kaRamella
04-06-2014, 12:03
Аз преди две години си направих още една дупчица с пистолет и стана толкоова бързо, че даже не разбрах кога точно ме заболя :D