PDA

View Full Version : Не ми е приятен секса?!?

Maketitaaa
04-04-2014, 19:50
С приятеля ми сме заедно от 10 месеца, но отскоро водим половов живот.. Работат е там,че и двамата бяхме девствени преди това.. И сме го правили около 20-25 пъти, но още ме боли като влиза в мен и не изпитвам удоволствие..Привлича ме приятеля ми и със сигурност има химия между нас, имало е моменти когато супер много съм искала да правим секс, но като почнем и не е нищо особено, няма никакво приятно усещане. Видях подобна тема тук и виждам,че и други момичета имат подобен проблем и е нормално в началото да не ми харесва,но все пак се притеснявам.Искам да добавя и че при орална любов всички е ок доставя ми удоволствие и свършвам и т.н. Въпросите са ми след колко време горе долу ще започна да изпитвам удоволствие, да ме боли и най-вече нормално ли е да не ми харесва в началото?

DragonLady
04-04-2014, 19:54
И аз съм била така, но при мен се оправи, като смених партньора, не казвам, че това трябва да направиш, а че трябва да пробвате с различни пози, темпо и тн като цяло промяна на стила, в който го правите.

Maketitaaa
04-04-2014, 19:56
Ами пробвали сме.. но при някой пози ме боли долу ниско в корема, когато го вкарва многоо.

TrueBoom
04-04-2014, 20:07
Тогава съответно му кажи да не го вкарва чак толкова много, ако ще да е по-внимателен, нежен или по-бавно да я карате. Но като цяло можеш да се отпуснеш, да не си мислиш, че не ти харесва, а просто да се отдадеш на момента. Както каза и DragonLady промяната е хубаво нещо, вижте какво ви харесва и на двамата, експериментирайте какво ви доставя повече удоволствие. :)

gl0ri_bonewa
04-05-2014, 21:36
напълно съм съгласна с TrueBoom..
а и никой не може да ти каже след колко точно време ще спре да те боли и да изпитваш удоволствие...и все пак не мисли много,а се остави на момента (:

baby_baby
04-06-2014, 13:35
Пробвайте различни неща

anonymous908491
04-06-2014, 14:32
Пробвай в дупето, може да те боли по-малко.

tachkata
04-27-2014, 16:32
Не ти е приятен секса? Уаууу... значи не го правиш с правилния човек...или не на точното място или не в точното време ....... за пръв път чувам за такъв случай

DroplexXx
04-27-2014, 20:57
Зависи също и от възбудата

pamsityybee
04-27-2014, 21:05
Според мен опитайте различни неща на различни места.. А за болкта ако е по надарен лубрикант е единствения начин май

Rabalka
04-27-2014, 21:32
Пробвай в дупето, може да те боли по-малко.

Тва е идея и хем ште разнообразите и сашто така може и да му духаш ако не си дося

dickiesx.
04-28-2014, 21:50
Излезте на гора, поразходете се, подпрете се на едно дърво и ... всичко ще е окей. (само гледайте гората да не е илолистна че ...)