~Krisi~
04-05-2014, 18:43
Здравейте!!! Момиче на 13 години съм. Нека аз да се казвам -К а момчето -П...... Когато бях пети клас към края -П започна да ме зарибява....... Лятото не сме се виждали....... Началото на тази учебна година мислех че всичко е отминало но той пак ме зарибяваше закачахме се даже два пъти се опитваше да ме целуне но преди това да стане аз се отдръпвах незнам защо. Имаше една дискутека на която се бяхме събрали от неговия клас и от моя клас и да допълня той е една година по-голям от мене. Та на тази дискутека той беше около мен усещах че ме харесва и иска да сме заедно даже тогава танцувахме малко той се опита да ме прегърне но аз какво ми става като съм около него направо......... Той не е от маниаците които цял ден са във фейсбук но ми предложи там. Нищо не написах на другия ден ме прегърна не съм се отдръпвала след като разбрах че наистина има чувства. Но до тук беше една седмица след това спря да ми обръща внимание. Той е от супер срамежливите момчета и незнам какво си е помислил. След един месец почна да ме обижда някой път когато мина около него ме гледа по същия начин и аз го гледам. Но до тук той ме отбягва но най добрият му приятел ми казва че ме харесва дори пред -П го каза но той нещо се изчерви. Знам и съм сигурна че има чувства към мен още но моля ви кажете ми как да подходя. Много страдам постоянно съм стресирана плача и не издържам не знам за какво толкова ми е бесен. Бих направила всичко за да го върна дори като приятел.!!!!!!!!!!! МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ НАПИШАТ НЕЩО ОТ РОДА -бебешка история и подобни-ДА НЕ ПИШАТ !!!!!! Нуждая се от хора които ще ми помогнат а не да се базикат!! :) :) :) БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ МИ ПОМОГНАТ..!!!! :) :)