View Full Version : Идеалният подарък за него?
Moonwalkerr31
04-06-2014, 11:08
Здравейте,
приятелят ми има рожден ден след месец и става на 21.. заедно сме от 3-4 месеца
и не мога да измисля какво да му подаря за рожденния ден. Можете ли да ми дадете някакви идеи за идеалният подарък?
Благодаря предварително :)
Sad_Astronaut
04-06-2014, 13:02
Ние не го познаваме. Ти знаеш най-добре какво харесва и какво не.
baby_baby
04-06-2014, 13:41
Има много такива теми разгледай
HollyGolightly
04-06-2014, 17:59
Поне да беше казала нещо за него- какво харесва, с какво се занимава и т.н.
Moonwalkerr31
04-07-2014, 07:15
Ами той не работи(започва работа чак след 2седмици) ,няма хобита... там е проблема,че той не се занимава с нищо и затова не мога да измисля нищо.. сега взима шоф. книжка.. не знам какво друго да кажа за него. Не пие и не пуши. Аз си мислех за нещо мнг оригинално,което ще го изненада и ще му хареса и се сетих за торта от тези,които са с женско тяло/бюст.. но мисля,че ще е и малко странно :D :D
Chaterinnee
04-07-2014, 14:53
Принципно зависи от колко време сте заедно... Часовник? ( въпреки, че било на раздяла.. ама не вярвам особено ;д аа и, ако се подарявало трябва да ти даде стотинки - един вид да си го откупи или нещо такова).. гривна някаква? или нещо което да е символично-ваше си. :) ако е говорил за нещо, което му харесва и иска да си вземе защо не ?
Enchanting
04-07-2014, 17:40
или да извадиш ваши снимки и да измислиш нещо.
Ти го познаваш най-добре. Ние можем само да гадаем що за човек е и какво би го впечатлило.
ПП. По- добре недей часовник.
Chaterinnee
04-07-2014, 19:25
Мисля, че снимка е по-добре за ваш празник, като годишнина, а за рожден ден нещо по-индивидуално за него си :) Успех и дано откриеш идеалния подарък ! :)