View Full Version : Отслабване..
LudetinA55
04-06-2014, 12:07
Тей искам да отслабна в дупето и краката. Проблема ми е,че дупето ми е по-изхвръкнало т.е. като бразилско и искам да го смаля на обиколка .. Краката искам също да им намаля обиколката. Всеки ден след у-ще тичам, сега ще си намеря и упражнения, но трябват и диети. Дайте идея за някоя хубава диета или хранителен режим .. На 15 г. съм
LudetinA55
04-06-2014, 12:50
http://prikachi.com/images.php?images/648/7233648c.jpg - ето и снимка :) :)
Getyourfreakon
04-06-2014, 12:54
От тази снимка честно казано се виждат само краката, които според мен са доста добре. :D Моя съвет е да не спазваш диети, понеже си на 15 год, но да не ядеш пържени неща, чипсове, шоколади, кроасани и всякакви неща в лъскави опаковки. Също така пий много вода иии яж повече плодове.
LudetinA55
04-06-2014, 13:14
От тази снимка честно казано се виждат само краката, които според мен са доста добре. :D Моя съвет е да не спазваш диети, понеже си на 15 год, но да не ядеш пържени неща, чипсове, шоколади, кроасани и всякакви неща в лъскави опаковки. Също така пий много вода иии яж повече плодове.
На третата снимка (долу в дясно) можеш да видиш как вътрешната част на бедрата ми почти се допира.. Именно там желая да отслабна :)
НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА... Дори краката не се виждат добре. Омръзна ме да се блещя в снимките. Или се снимай и дай хубави снимки, или не очаквай да ти дадем адекватни съвети.
Getyourfreakon
04-06-2014, 13:49
НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА... Дори краката не се виждат добре. Омръзна ме да се блещя в снимките. Или се снимай и дай хубави снимки, или не очаквай да ти дадем адекватни съвети.
Не можеш ли да бъдеш по-мила? Супер гадно и грубо държание имаш.
LudetinA55
04-06-2014, 16:28
снимала съм частта която ми е проблемна .. няма да си снимам лицето ;) + че търся диета/хранителен режим, а не упражнения и принципно дори няма нужда от снимка .... И въпреки това, да - вътрешната част на бедрата ми е проблемна и там искам да отслабна за това нея снимам.. :) :)
BonnieandClyde666
04-06-2014, 16:29
Ти, ако знаеш какво искаш, аз съм трамвай!
LudetinA55
04-06-2014, 16:35
Ти, ако знаеш какво искаш, аз съм трамвай!
Искам да намаля обиколката на бедрата си (ако е възможно да отслабна във вътрешната част на бедрата) и на дупето си :)
JuStElly
04-06-2014, 16:43
Ти имаш някакви sick hopes, никакво бразилско дупе и дебели бедра нямаш, добре си си според мен, но няма лошо да спортуваш. Щом тичаш ще ти се стегнат дупето и бедрата, а за хранителния режим - ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. Спираш пържено, ресторанти за бързо хранене, мазно, сладко и т.н. и си готова.
LudetinA55
04-06-2014, 16:49
Ти имаш някакви sick hopes, никакво бразилско дупе и дебели бедра нямаш, добре си си според мен, но няма лошо да спортуваш. Щом тичаш ще ти се стегнат дупето и бедрата, а за хранителния режим - ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. Спираш пържено, ресторанти за бързо хранене, мазно, сладко и т.н. и си готова.
Благодаря за мнението :)
Meonesssss
04-06-2014, 17:26
Кардио, по дяволите :D
Кардио, по дяволите :D
Кажи й, кажи й! :cool:
Getyourfreakon, не съм толкова груба, просто такива мнения си ми засичала. Изнервям се, като е дала няк'ви миниатюрни снимчици с лошо качество, от които нищо не се вижда. Също и за това, че не може да погледне някоя от останалите 2057359729 теми със същия въпрос.
Авторке, нищо ново не можем да ти кажем. Кардио, спираш вредната храна, може и да намалиш хляба и ще отслабнеш. И не ти казвам да си снимаш лицето, а просто мааалко по-ясни снимки и с размери по-големи от квадратче 5x5. И все пак не можеш да отслабнеш на определени места, единствено можеш да се стегнеш на определени места.
anonymous908491
04-06-2014, 17:53
Искам да намаля обиколката на бедрата си (ако е възможно да отслабна във вътрешната част на бедрата) и на дупето си :)
http://prikachi.com/images/469/7230469B.jpg
Добре си
LudetinA55
04-07-2014, 17:21
Абе не е баш добре положението, искам да се стегна. Та да попитам - Jillian Michaels 30 Day Shred може ли да помогне ?! :)