View Full Version : Мечтая да имам гърди
Преди години сънувах, че имам гърди. Сънят ми беше много реален. В сънят ми ми правиха операция след която, като се погледнах бях, като жена. Единствено пениса ми беше на мястото си. Доктора ме попита да го отстрани ли или да го запази. Аз му казах да го запази. Излязох от операционната зала и сестрата ме заведи в една стая където имаше много красиви дамски дрехи. Почнах да ги обличам и всяка ми стоеше перфектно. Трябваше да изляза от тази зала и след това ме блъсна една кола и се събудих. Бях обсебен от идеята да пробвам дрехите. Пробвах и ми хареса бельото. След известно време пробвах и други дрехи и те ми харесаха. Искам да изглеждам така както в съня си изглеждах. Трябва ли да направя тази крачка? Страх ме е и да не нараня приятелката ми. Не съм споделял с нея за тази мания по дрехите, защото ме е страх. Нося ги когато тя я няма.
HollyGolightly
04-06-2014, 15:28
Трябваше да изляза от тази зала и след това ме блъсна една кола ...
:lol: на твое място не бих рискувала
ragnarokus
04-06-2014, 15:42
goddamn faggots
RapExotic
04-07-2014, 09:04
Лекувай се.
Didko_Beats
04-07-2014, 12:35
Абе ко ви става ... мъже се обличат жени ... къв е тоя вирус 8-)
ragnarokus
04-07-2014, 13:10
FAGGOTS ВИ КАЗВАМ
Fucking Alien Gross Gay Ogre Testicle Suckers
baby_baby
04-07-2014, 14:02
сложи си силикон
Йхахахаха една бозичка пий
сложи си силикон
Днес говорих с приятелката ми. Разкрих се напълно. Разказах и всичко. Тя си помисли отначало, че съм хомосексулист и, че искам да я зарежа заради мъж, но аз я успокоих. Казах и, че ще бъда винаги до нея и, че тази мечта винаги ме е преследвала. Успях да я обедя да се съгласи с моето решение. Обясних и, че искам да се променя и, че немога вече да чакам. Накрая се съгласи и си призна, че е бисексуална. Ще сложа силикон.
Didko_Beats
04-07-2014, 19:25
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не , не .... нИмоа :D
juliq.smile:]
04-21-2014, 18:37
Травестит си. :::
AnarchyBoy
04-21-2014, 18:42
:lol:
SHPAIdURmeN
04-21-2014, 20:11
gg trol :lol:
Лелееееееееееееее :D :D :D
sramejlivkaa
04-21-2014, 22:02
Има такова заболяване мъже вътрешно да се чувстват като жени или обратно. Гледала съм предаване от Табу специално за това. Ти решаваш дали да я направиш тази крачка или не, обмисли го хубаво!
И все пак поговори с приятелката си според мен, каквито и да са последствията. Не може вечно до се криеш. Пък знаеш ли, може и да те въприеме такъв. Успех!
Ти травестит ли искаш да станеш ? Смени си пола ако такова ха-ха
pifiella
04-24-2014, 20:30
пОне си оригинален!
:)
Майната ви бе хора. Независимо дали е трол или не, си кажете на скапания хомофобски и ограничен мозък да спре да хейти различните. Светът е красив, защото е шарен, а вие се показвате като най-тесногръдите и плоско мислещи същества.
Светът е красив, защото е шаренТака е, няма по-красиво нещо от мъж облечен в женски дрехи и гърди...