Влез

View Full Version : От кога започна да ви върви в живота?

angelche3
04-06-2014, 15:39
Надявам се всеки един от вас е имал момент в живота в който е забелязал че започва да му върви, тоест намира си работа, приятел/ка итн. Разказвайте за тези моменти. :)

Wwwooow
04-06-2014, 16:31
Все още не е почнало да ми върви, и не виждам ,,светлина в тунела,,

BlackEyedPeas
04-06-2014, 16:40
Когато започнем да мислим позитивно, тогава хубавите неща ще ни се случат.

ragnarokus
04-06-2014, 16:58
Засега от зле става по-зле.

angelche3
04-06-2014, 16:59
Засега от зле става по-зле.

Когато ти върви, ти върви...

Meonesssss
04-06-2014, 17:02
Аааа никога не ми е вървяло. Да не говорим, че са голям карък. :D :D Иначе - ако мислиш хубаво, ще ти се случват само хубави неща.

HollyGolightly
04-06-2014, 17:45
Откакто се преместихме, напълно ново училище, а и имах възможност да си намеря работа и да се карам сама. Хареса ми да съм самостоятелна, да си изкарвам мои пари, ако искам някъде да отида-да се кача на колата и да се закарам. Завързах нови познанства както в училище, така и на работното (работните) място, след това приятели, приятел и така.

Няма как да си седиш само у вас пред компютъра и да очакваш да го получиш всичко това на готово. Никой няма да дойде просто ей така да ти похлопа на вратата и да поиска да се запознаете или да ти предложи работа.

angelche3
04-06-2014, 21:35
Аааа никога не ми е вървяло. Да не говорим, че са голям карък. :D :D Иначе - ако мислиш хубаво, ще ти се случват само хубави неща.

Не съм съгласен с това. И на мен никога не ми е вървяло.

anonymous708973
04-07-2014, 00:46
Започва да ти върви, когато проумееш няколко основни истини, като например, че най-добре е да разчиташ ПРЕДИМНО на себе си; че партньорът ти не трябва да е единственият ти извор на щастие; че да си замълчиш понякога не е лицемерие; че добрият изход от ситуацията е предимно резултат от добра подготовка и трезва мисъл с щипка късмет; когато откриеш баланса между спазването на обществените порядки и независенето от хорското мнение; когато се научиш за кои неща да се впрягаш и за кои не.

TheDevilInMe
04-07-2014, 06:10
Започва да ти върви, когато проумееш няколко основни истини, като например, че най-добре е да разчиташ ПРЕДИМНО на себе си; че партньорът ти не трябва да е единственият ти извор на щастие; че да си замълчиш понякога не е лицемерие; че добрият изход от ситуацията е предимно резултат от добра подготовка и трезва мисъл с щипка късмет; когато откриеш баланса между спазването на обществените порядки и независенето от хорското мнение; когато се научиш за кои неща да се впрягаш и за кои не.

Нямаше как по-точно да го кажа.

DeHu
04-07-2014, 09:13
Аз съм съгласна с горните мнения,но искам да добавя това,което за мен може би е най-важното.Когато желаеш нещо да се случи силно,не трябва да мислиш само за това и да се отчайваш ако не се получи,защото рано или късно,ако си положил необходимите усилия,то просто се случва.

Cloud9
04-07-2014, 12:18
когато откриеш баланса между спазването на обществените порядки и независенето от хорското мнение; когато се научиш за кои неща да се впрягаш и за кои не.

С това съм най-много съгласна.
Иначе винаги след момент на следно голям вървеж се появи нещо,което тотално ми помрачава кефа.Но така май хубавото е още по-сладко

Misheto_iw
04-07-2014, 13:30
Точно сега хич не ми върви ;д Ноо есента ми беше много добре... сега всичко е обърнато с главата надолу ;/

angelche3
04-07-2014, 13:47
Точно сега хич не ми върви ;д Ноо есента ми беше много добре... сега всичко е обърнато с главата надолу ;/

Есента и зимата са любимите ми сезони... мразя лятото.. :д

Picha_s_moskvicha
04-07-2014, 13:57
Със сигурност не и днес. Изобщо през последните няколко месеца съм карък и си мълча, а когато се поотворя, всичко ми се струпва на главата. Нямам късмет, постоянно бъркам неща, които ги знам перфектно, а и при новите запознанства куцам, така че има доста работи да се изглаждат, но съм оптимист за бъдещето. :)

mlakniwe
04-07-2014, 14:40
Лятото на 2012г бях се депресирал много, защото бях на 19г почти и не можех да си намеря работа, не бях сигурен дали ще ме приемат в университета, никога не бях имал приятелка, само тъпеех в нас и се чувствах безполезен,беше ми супер неудобно да искам пари от наще за квото и да било, но никъде не ме взимаха на работа, после почина моя близка роднина и и съвсем загубих вяра за бъдещето, но от както започнах университет есента на 2012г сякаш нещата се промениха, края на 2012 си намерих приятелка и още сме заедно и се разбираме, намерих си и работа 2013г, не е високоплатена, но поне се издържам сам и за сега ми е добре, само дето нямам много време, но поне имам човек до себе си,не съм самотен и сам се издържам, същевременно и учението ми върви за сега да видим кво ще стане :) Сега целта ми е като си завърша образованието да си намеря по-хубава работа и вече да започна да мисля за семейство, деца и тнт, но има още време до тогава, не е хубаво да се правят планове

klimatronik
04-07-2014, 20:35
Znachi shtastliv sym
nqmam priqtelka nqmam pari nqmam kola i shofirski kurs, ne izlizam i s kolegite na sam na tam :D sprqh da se potdurjam fizicheski vupreki che sportuvam skrivam plochite. Susedite mi naduvat glavata ot vreme na vreme , ama mi e polojitelno ;) imam obache i planove , vupreki che ne znam kakvo shte bachka lqtoto to shte mi e natovareno . Marzi me i da ucha . A puk mi e interesno a vremeto leti..

angelche3
04-07-2014, 23:27
Лятото на 2012г бях се депресирал много, защото бях на 19г почти и не можех да си намеря работа, не бях сигурен дали ще ме приемат в университета, никога не бях имал приятелка, само тъпеех в нас и се чувствах безполезен,беше ми супер неудобно да искам пари от наще за квото и да било, но никъде не ме взимаха на работа, после почина моя близка роднина и и съвсем загубих вяра за бъдещето, но от както започнах университет есента на 2012г сякаш нещата се промениха, края на 2012 си намерих приятелка и още сме заедно и се разбираме, намерих си и работа 2013г, не е високоплатена, но поне се издържам сам и за сега ми е добре, само дето нямам много време, но поне имам човек до себе си,не съм самотен и сам се издържам, същевременно и учението ми върви за сега да видим кво ще стане :) Сега целта ми е като си завърша образованието да си намеря по-хубава работа и вече да започна да мисля за семейство, деца и тнт, но има още време до тогава, не е хубаво да се правят планове

"но има още време до тогава, не е хубаво да се правят планове" Помни че никога не е рано да мислиш за бъдещето си. Когато си малак ти имаш нужда от баща, да те издържа и.т.н. Грешката ти е че когато пораснеш мислиш че ако имаш работа пари и всичко което ти трябва можеш да правиш всичко сам. Когато пораснеш се нуждаеш от помощта на бог! Много хора си мислят че могат да правят всичко сами... и там грешат.. щом не вярваш в бог усещаш как късмета ти изчезва и започваш да си нещастен. Бог не те прави нещастен за да вярваш в него, сега ще ти дам един пример. Когато няма топлина има студ нали така? Студа се появява от липсата на топлина, и ние правим така че винаги да има топлина като горим огън. Така и нещастието се появява от липсата на бог.. не че бог праща нещастие, просто когато има липса на бог в теб те обвива нещастие. Отиди някой ден да църква, запали една свещичка.. това е пак е нещо. С това показваш на бог че ти имаш нужда от него. Както като си 5 годишен показваш на баща си че имаш нужда от него. Пожелавам късмет на всеки който коментира в темата.

Auriss
04-08-2014, 06:37
^боли ме да те чета просто :( наистина боли :(

DisappointedDreamer
04-08-2014, 06:45
"но има още време до тогава, не е хубаво да се правят планове" Помни че никога не е рано да мислиш за бъдещето си. Когато си малак ти имаш нужда от баща, да те издържа и.т.н. Грешката ти е че когато пораснеш мислиш че ако имаш работа пари и всичко което ти трябва можеш да правиш всичко сам. Когато пораснеш се нуждаеш от помощта на бог! Много хора си мислят че могат да правят всичко сами... и там грешат.. щом не вярваш в бог усещаш как късмета ти изчезва и започваш да си нещастен. Бог не те прави нещастен за да вярваш в него, сега ще ти дам един пример. Когато няма топлина има студ нали така? Студа се появява от липсата на топлина, и ние правим така че винаги да има топлина като горим огън. Така и нещастието се появява от липсата на бог.. не че бог праща нещастие, просто когато има липса на бог в теб те обвива нещастие. Отиди някой ден да църква, запали една свещичка.. това е пак е нещо. С това показваш на бог че ти имаш нужда от него. Както като си 5 годишен показваш на баща си че имаш нужда от него. Пожелавам късмет на всеки който коментира в темата.

O.o

klimatronik
04-08-2014, 06:51
A ako ne vqrvam , znachi sym neshtasten?

shmatarok
04-08-2014, 12:02
^боли ме да те чета просто :( наистина боли :(

+1 :lol: :lol:

angelche3
04-08-2014, 12:11
A ako ne vqrvam , znachi sym neshtasten?

Не съм казал това, просто не трябва да си мислиш че нямаш нужда от бог, някъде прочетох "ангелите тъгуват за такива хора". Ти дори и да не вярваш, бог е с теб като твой баща. Това че ти върви и така нататък е дело на бог, и за всичко си има причина. Да те зареже приятелят или друго нещастие пак може да е дело на бог! За всичко си има причина...

baby_baby
04-08-2014, 12:39

+++

Colouring
04-08-2014, 13:16
Ох, аз съм една, никога не мога да кажа/да почувствам, че съм щастлива. Искам да вярвам, че тепърва ще ми провъри в живота. Но пък мога да отбележа, че през последната година много неща в живота ми се промениха. Запознах се с доста хора, станахме приятели, промених си средата, без да излизам и от старата, имам приятел вече от доста време, влюбена съм.. иии така. И лоши неща ми се случиха, но и хубави такива.

klimatronik
04-08-2014, 14:27
Не съм казал това, просто не трябва да си мислиш че нямаш нужда от бог, някъде прочетох "ангелите тъгуват за такива хора". Ти дори и да не вярваш, бог е с теб като твой баща. Това че ти върви и така нататък е дело на бог, и за всичко си има причина. Да те зареже приятелят или друго нещастие пак може да е дело на бог! За всичко си има причина...

vij @ ne izkliuchvam che moje da sushtestvuva energiq koqto kontrolira sveta i vsichki religii se dokosvat mikroskopichno do nerazbranoto @ chudoto. Vechnostta . Nqmam nishto protiv vqrvashtite i hodeshtite na curvo no mi e pisnalo ot religiozna propaganda s koqto ubejdavate drugite hora ot tehnite si mirogledi
po sushtiq nachin sektite se vuzpolzvat ot hora izpadnali v beda i na tqsno
curkvata ni s nai malko sluji za primer i sushtonstta na bojiqta duma poradi tqhnata korumpirana i mafiotska sushtost ot mnogo vreme na sam
zashtoto ogromen procent ot voinite se dulji na manipulaciqta koqto e prizovala curkvata s pomoshta na nai silnoto orujie religiqta vurhu masite
ta razbiram te
iskash da pomognesh na horata kato im dokajesh che vinagi ima nqkoi koito da e s tqh da gi podkrepq che nishto ne e naprazno i vseki mu e pisano neshto@ ili che vsichko se vrushta i ima spravedlivost
no taka kakto govorish moje da okajesh i negativni posledici
ta vqrata e vajna
suvsem drugo e v kakvo shte e tq
, za men vaji praviloto = kakvoto sam si napravish = takova e. Vqrata v bog koito mi hvurlq parcali na glavata kogato ne pravq neshto kakto e izgodno mi zvuchi boulsheds
, horata na tozi svqt dostatuchno stradat i ne mislq che neshtoto koeto moje da sushtestvuva e bezkraino dobro@ a sistemata e prognila
ne udobrqvam umirashtite i osukateni deca @ nezavisimo kvi sa mojeli da budat uj v predishnite si jivoti
i posledno = chuvstvash se taka kakto iskash i mojesh
za tova e vajno da se nauchish da ne popivash otricatelnata energiq , da si neutralen , da si nad nqkoi neshta, da mislish razumno i da se radvash i tursish dori malkoto dobro i krasivo na ekrana koeto da razviesh i realizirash s dobro

shmatarok
04-08-2014, 14:31
^ моля ти сА, пропиши на кирилица

iakatamacka
04-08-2014, 15:33
Винаги ми е вървяло... :) Защото си спуквам гъза за да уча и да се отправям с живота... тоест то не ми върви, аз ги карам да върви. Но да го кажем след 16 :)

RapExotic
04-08-2014, 16:52
От когато теглиш една майна на всичко и започнеш на чисто.

Wwwooow
04-08-2014, 17:41

не мисля, че е така... пробвала съм го
Обаче съм забелязала, че почне ли да ти върви, ти върви във всичко, просто нещата се случват едно след друго
от хубаво- по-хубаво.. успеха привлича още успех.
и обратно неуспеха привлича още неуспех, лошите неща се случват едно след друго и не можеш да ги спреш, потича като вода и само стоиш и гледаш и се чудиш какво да правиш.

klimatronik
04-08-2014, 18:46
не мисля, че е така... пробвала съм го
Обаче съм забелязала, че почне ли да ти върви, ти върви във всичко, просто нещата се случват едно след друго
от хубаво- по-хубаво.. успеха привлича още успех.
и обратно неуспеха привлича още неуспех, лошите неща се случват едно след друго и не можеш да ги спреш, потича като вода и само стоиш и гледаш и се чудиш какво да правиш.

iskam porimeri

yakuza_
04-08-2014, 18:54
Не смятам, че някога ми е "вървяло", а ако се е случвало нещо от сорта, то е поради действията ми. Не вярвам в религии, пикня от еднорог, оня филм тайната, съдби, врачки, аури. Ако виждаш светлина около хората, значи е време да кажеш "НЕ" на дрогата.

li0n
04-08-2014, 18:56
Не смятам, че някога ми е "вървяло", а ако се е случвало нещо от сорта, то е поради действията ми. Не вярвам в религии, пикня от еднорог, оня филм тайната, съдби, врачки, аури. Ако виждаш светлина около хората, значи е време да кажеш "НЕ" на дрогата.

Доживях да видя едно нормално мнение от теб.

angelche3
04-08-2014, 22:45
Има много неща които аз разбирам по неразбираем начин, но после не мога да обясня... света е направен по невероятен начин и не всичко е това което виждате. Аз мога да си представя какво ще е когато дойде царството божие! Вечен мир.. вечна доброта.. Имаше време когато бях много уплашен заради края на света(2012), всички го знаете. И когато започна да се говори навсякъде че света ще свърши аз много се уплаших.. направо повярвах на макс!! Плачех.. бях тъжен дори и се молих на бог да ми прости за греховете. И малко време след това отидох на църква и се молих на бог света да не свършва. Това беше 2010 година, тогава разбрах за края на света. А когато стана 2012 година, 21 декември, аз дори не си спомних че днес ще е края на света. Това го направи бог! Библията казва, краят на света ще дойде като крадец - никой няма да го очаква. И от този момент започнах да вярвам на всяка една дума писана в библията. Колкото до края на света.. повече няма да се притеснявам за това. :D

klimatronik
04-09-2014, 04:13
Ti seriozno trolish obache

Wwwooow
04-09-2014, 06:31
iskam porimeri
Примери ли искаш?
Влязох в университет и всичко започна толкова добре, всеки ден нови запознанства, нови хора и странното беше, че ги харесвах,всичко ми харесваше, намерих и сродната ми душа,идеалното за мен момче и едновремено и приятел, чувствата бяха взаимни всеки ден беше толкова хубав, няколко месеца, допълнително печелих постоянно разни неща от различни игри, томболи, всеки ден бях някъде, нямах време да се замисля колко щастлива бях и как ми вървеше, имах си всичко.
Това беше за кратко, после всичко се скапа и останах без нищо, сега не излизам почти никъде, взаимоотношенията ми с всички по-горе се разпаднаха, с някой дори не си говорим и все по-зле става и все по-зле...

102
04-09-2014, 07:57
Просто си поумняла.

TheDevilInMe
04-09-2014, 08:32
Примери ли искаш?
Влязох в университет и всичко започна толкова добре, всеки ден нови запознанства, нови хора и странното беше, че ги харесвах,всичко ми харесваше, намерих и сродната ми душа,идеалното за мен момче и едновремено и приятел, чувствата бяха взаимни всеки ден беше толкова хубав, няколко месеца, допълнително печелих постоянно разни неща от различни игри, томболи, всеки ден бях някъде, нямах време да се замисля колко щастлива бях и как ми вървеше, имах си всичко.
Това беше за кратко, после всичко се скапа и останах без нищо, сега не излизам почти никъде, взаимоотношенията ми с всички по-горе се разпаднаха, с някой дори не си говорим и все по-зле става и все по-зле...

Може би си права, но нещата се редуват, ще последва нова вълна от хубави неща и успехи, само трябва да си търпелива.

102
04-09-2014, 08:36
Може би си права, но нещата се редуват, ще последва нова вълна от хубави неща и успехи, само трябва да си търпелива.

Не трябва да се чака, а да се действа.

TheDevilInMe
04-09-2014, 08:50
Не трябва да се чака, а да се действа.

Чакането не е равнозначно на проявяването на търпение. Имах впредвид, че момичето ще има отново успехи, но трябва да положи усилия да излезе от черната дупка, в която е попаднала. И именно тук се намесва търпението, нито ще стане веднага, нито без борба. ;)

102
04-09-2014, 08:54
Спрях да чета след "впредвид".

klimatronik
04-09-2014, 10:27
I az vqrvam do nqkude che jivota e edna vunloobrazna kriva @ no sushto taka i che s vuzrasta nie preminavame prez razlichni transformacii i iziskvaniq ot nas za koito ne vinagi sme gotovi. Sushto taka universitetskite godini ne sluchaino se narichat nai hubavite ot jivota ni @ zashtoto vsichki se spriqtelqvame s novi hora s obshti interesi i ne ni e tolkova natovareno
sled tova s turseneto na rabota i pari stava napecheno a nqkogashtnite ni mechti ili jelaniq otlitat . Togava sme izpraveni pred drugo problemi

angelche3
04-09-2014, 11:22
Живота на земята е толкова ценен че не може просто ей така да го изживеете. Между другото не се тролвам просто си мислех че ще ви е интересно.

yakuza_
04-09-2014, 11:33
Секунда да си взема анти гей спрея, мненията ти лъхат на педерастия.

angelche3
04-09-2014, 11:45
Секунда да си взема анти гей спрея, мненията ти лъхат на педерастия.

Заради такива като теб братле аз не мога да се държа мило с хората... става ми неудобно и започвам да се лигавя. По добре не коментирай вече.

tonique
04-13-2014, 19:12
Ако ударя 6-ца от тото 6/49 тогава ще почне да ми върви в живота :D

gobob
04-13-2014, 21:14
още чакам да почне :(

girlwithblueeyes
04-14-2014, 08:06
Когато го взех в собствени ръце .
Както смятам че е редно да направят всички заблудени и самосъжаляващи се .

bulgarian_soldier
04-14-2014, 10:54
"Колкото по-малко ти пука, толкова по-добре ще живееш" - така отговарям на въпроса :)

angelche3
04-16-2014, 00:38
Понякога съм си мислил че когато започнеш да вярваш че всичко ще си дойде на мястото без да гледаш обстоятелствата, всичко ще е ок. Примерно гледаш че имаш само 20 лева, а тока ти струва 100. Забравяш че имаш само 20 лева и с времето все от някъде ще намериш пари, и това го постигаш с вяра в бог.