Влез

View Full Version : Friends with benefits

wildbear
04-06-2014, 20:02
Как да кажа на мацката, че не искам да сме гаджета а просто да правим секс, или поне да сме секс приятели? Как да го намекна, ако съм директен едва ли ще стане... :D

Kukuto
04-06-2014, 20:06
http://www.imdb.com/title/tt1632708/ Добър филм... :D

AlokiNn
04-06-2014, 22:04
Ако е готина би те разбрала. Но ако сте на по 15-16 няма никакъв шанс

Lilanda
04-06-2014, 22:55
Дефинирай готина..

RapExotic
04-07-2014, 09:10
Кажи и го по по-зобиколен начин, но така че да те разбере. Не и давай напразни надежди, че може да имате връзка само за да я изчукаш, защото това не е мъжка постъпка.

wildbear
04-07-2014, 12:00
Въпросът ми няма нищо общо с филма. Просто на скоро се бяхме събрали в компания и един приятел се отдели с едно момиче и я наговаряше... и взе, че стана работата. Отидоха у тях, ясно какво са правили. Не знам как да я "наговоря"? Тоест как да и кажа по-заобиколен начин какво искам. Няма ли някой с повече опит да сподели?

baby_baby
04-07-2014, 14:08
Кажи и го по по-зобиколен начин, но така че да те разбере. Не и давай напразни надежди, че може да имате връзка само за да я изчукаш, защото това не е мъжка постъпка.

Това

li0n
04-07-2014, 17:26
Ако има малко самоуважение ще ти се изсмее.

xXxPETYAxXx
04-07-2014, 18:14
Ако ти си ѝ симпатичен и си точен(а не няква мъжка клюкарка), а тя е достатъчно зряла да прецени ситуацията има шанс да стане твоята работа, ама едно от тези условия не е на лице нищожен шанс. Аз примерно мразя уговорения секс, няма нещо по-малко възбуждащо от това, а да си кажете, че ще правите просто секс, преди въобще да правите секс може да убие всичкото желание у момичето, ако въобще има такова. Може и първо да спиш с нея, после да изясниш, че не искаш романтична връзка, а сексуална.

Тук предполагам момиченцата(пък и не само) да ме нападнат, че ти предлагам такъв вариант, как може да спиш с нея, без да си изясните предварително нещата и т.н. Е, ама ако първо го кажеш, шанса да се получи е по-малък. И силно се надявам, че момичетата вече не си мислят, че щом са спали с някого, значи задължително са станали двойка.

AnzaRe
04-07-2014, 18:19
Да ва еб* в простаците смотани ходи се застреляй някъде фани си тебе да те гърмят поръчай си някоя кучка по тела какво ще се ебаваш с нормалните момичета такива като тебе развалят повечето :)

wildbear
04-07-2014, 18:28
Ако ти си ѝ симпатичен и си точен(а не няква мъжка клюкарка), а тя е достатъчно зряла да прецени ситуацията има шанс да стане твоята работа, ама едно от тези условия не е на лице нищожен шанс. Аз примерно мразя уговорения секс, няма нещо по-малко възбуждащо от това, а да си кажете, че ще правите просто секс, преди въобще да правите секс може да убие всичкото желание у момичето, ако въобще има такова. Може и първо да спиш с нея, после да изясниш, че не искаш романтична връзка, а сексуална.

Тук предполагам момиченцата(пък и не само) да ме нападнат, че ти предлагам такъв вариант, как може да спиш с нея, без да си изясните предварително нещата и т.н. Е, ама ако първо го кажеш, шанса да се получи е по-малък. И силно се надявам, че момичетата вече не си мислят, че щом са спали с някого, значи задължително са станали двойка.

Благодаря за адекватното мнение.

Да ва еб* в простаците смотани ходи се застреляй някъде фани си тебе да те гърмят поръчай си някоя кучка по тела какво ще се ебаваш с нормалните момичета такива като тебе развалят повечето :)

Кое от посочените няколко действия да направя първо, защото нещо не се връзва. И спокойно аз говоря за конкретно момиче. Момичетата не се "развалят", а в днешно време даже има такива, които направо "изнасилват" момчетата и доминират в искането си да правят секс.

AnzaRe
04-07-2014, 18:33
Ти кой набор си?

wildbear
04-07-2014, 18:46
Ти кой набор си?

В профила ми си пише.

filgeorgiev
04-10-2014, 11:46
Не са много жените, които ще се навият на подобен вариант или още връзки от типа "отверена връзка"

bebeemalko
04-11-2014, 09:50
Защо пък да не се навие момичето. Подчертавам, че не говоря за курва! Това си е нещо нормално за мен. То няма да е вечно разбира се- за няколко пъти най-вероятно. Просто бъди ясен. Естествено зависи какъв тип е момичето. Е, късмет! :)

anonymous708973
04-11-2014, 13:03
Кое от посочените няколко действия да направя първо, защото нещо не се връзва.

8-)

seek&destroy
04-11-2014, 14:24
Според мен, това че си директен е голям плюс. Не ти трябват никакви заобикалки и увъртания. Кажи и точно и ясно какво искаш от нея, направи го директно, агресивно, възбуждащо.
Лично на мен това би ми харесало сто пъти повече, отколкото да слушам цяла вечер мили думи и сваляния на звездите, да се правя на ударена, а всъщност тайничко да знам за какво иде реч.

wildbear
04-11-2014, 15:57
Защо пък да не се навие момичето. Подчертавам, че не говоря за курва! Това си е нещо нормално за мен. То няма да е вечно разбира се- за няколко пъти най-вероятно. Просто бъди ясен. Естествено зависи какъв тип е момичето. Е, късмет! :)

Според мен, това че си директен е голям плюс. Не ти трябват никакви заобикалки и увъртания. Кажи и точно и ясно какво искаш от нея, направи го директно, агресивно, възбуждащо.
Лично на мен това би ми харесало сто пъти повече, отколкото да слушам цяла вечер мили думи и сваляния на звездите, да се правя на ударена, а всъщност тайничко да знам за какво иде реч.

Значи ми казвате да бъда директен? Да не овъртам, а директно да си и го кажа, ще е леко неловко... :D

seek&destroy
04-11-2014, 19:10
Аз казвам, че такъв тип държание бих приела за по-мъжка постъпка, естествено ти решаваш дали да поемеш риска да бъдеш по-смел или да увърташ като путка, както е и от значение мацката дали е пич. Нали сте приятели, защо трябва да е неловко?!

wildbear
04-11-2014, 20:46
Аз казвам, че такъв тип държание бих приела за по-мъжка постъпка, естествено ти решаваш дали да поемеш риска да бъдеш по-смел или да увърташ като путка, както е и от значение мацката дали е пич. Нали сте приятели, защо трябва да е неловко?!

Предполагам, в началото ще го приеме като шега, но после ще осъзнае, че не се шегувам и мога само да гадая какво ще стане. В най-лошият случай предполагам ще иска да престанем да се виждаме...

Rabalka
04-12-2014, 07:15
Така е яко аз сам с такива френдс

wildbear
04-12-2014, 08:50

Добре, как ти съобщиха, че искат нещата между вас да са така? Помниш ли? Разкажи по-подробно, ако може... :D

Rabalka
04-12-2014, 11:28
Ми каза ми че иска само секс и ок

wildbear
04-12-2014, 12:30
Ми каза ми че иска само секс и ок

От колко време се познавахте?

strawberry88
04-12-2014, 13:38
От колко време се познавахте?

Очевидно си нов във форума. 8-)

Fisherman
04-12-2014, 14:00
тролнат от живота

AnarchyBoy
04-12-2014, 14:09

:D

bebeemalko
04-12-2014, 19:34
Божичко.. действай. Докато се чудиш може друг да я помоли да се чука с него и видиш ли тя се съгласила.. :D

wildbear
04-13-2014, 19:57

Що, какво ми има? То по мненията ще се разбере, че съм нов. :D

Божичко.. действай. Докато се чудиш може друг да я помоли да се чука с него и видиш ли тя се съгласила.. :D

Дано да не става така, аз нали за това ви питам във форума, да ми помогнете как да подходя. :D

girlwithblueeyes
04-14-2014, 12:49

Аххаа жалко че освен такива момчета нямаш човек държащ на теб.

draid
04-14-2014, 15:24

Определено :D

draid
04-14-2014, 15:25

Определено :D

Аххаа жалко че освен такива момчета нямаш човек държащ на теб.

Ти колко държиш на чифт чорапи ?

AlokiNn
04-14-2014, 20:15
Дано да не става така, аз нали за това ви питам във форума, да ми помогнете как да подходя. :D

Казваш и го директно..

psychopath
04-14-2014, 23:29
Т'ва не е за всеки. Честно казано, задължително условие е да имаш акъл, но и да имаш акъл, това пак не е гаранция, че в един момент няма да ядеш дървото...

_ivi_
04-19-2014, 15:23
Как да кажа на мацката, че не искам да сме гаджета а просто да правим секс, или поне да сме секс приятели? Как да го намекна, ако съм директен едва ли ще стане... :D

Абе станете, но не се влюбвайте един в друг, че тогава е кофти тръпка!

sl1nceetoo
04-19-2014, 17:26
Кажи й го направо, без заобиколки. Ако е модерно мислещо момиче и й се струваш привлекатeлен, може и да стане :D

juliq.smile:]
04-20-2014, 13:23
http://www.imdb.com/title/tt1632708/ Добър филм... :D

Не СТРАХОТЕН филм ;)

bebeemalko
04-20-2014, 18:13
Наистина филма може да е за пример! Двама напълно нормални човека, които не виждат нищо лошо в това да правят неангажиращ секс. Е, не успяват да го запазят неангажиращ, но то си е до човека вече.

zverchetoo
04-21-2014, 23:04

Не знаех, че още има момче, което знае всьщност истината кой преебава нормалните момичета (с извинение за израза)

По темата - всяко уважаващо себе си момиче няма да е очарована, ако й говориш напълно директно..
Най-добре докато си говорите вметни в разговора, че на времето си имал приятелка с превилегии и че сте си изкарвали много готино. Ако вьпросното момиче й допада идеята веднага ще си покаже, поне така няма да си дал директно предложение и няма вариянт да те отреже..

xXxPETYAxXx
04-22-2014, 07:44
Нещата не стават като по филмите.

bebeemalko
04-22-2014, 11:25
Да, не става като по филмите, така си е. Но и няма нищо лошо в това.

wildbear
04-22-2014, 18:24
По темата - всяко уважаващо себе си момиче няма да е очарована, ако й говориш напълно директно..
Най-добре докато си говорите вметни в разговора, че на времето си имал приятелка с превилегии и че сте си изкарвали много готино. Ако вьпросното момиче й допада идеята веднага ще си покаже, поне така няма да си дал директно предложение и няма вариянт да те отреже..

Доста добра идея, но всяко едно момиче е различна личност и би реагирала по различен начин на самото намекване, било то дикектно или индиректно.

zverchetoo
04-22-2014, 21:04
Доста добра идея, но всяко едно момиче е различна личност и би реагирала по различен начин на самото намекване, било то дикектно или индиректно.

Визирам себе си .. и мисля, че всяко момиче иска да си има секс приятелче
Всичко зависи от начина, по който й предложиш

Carlos
04-23-2014, 10:13
дай я насам, аз ще я убедя