Влез

View Full Version : От приятели нещо повече?

TEJKASYDBA
04-07-2014, 15:19
Здравеите на всички, пак съм аз и пак пускам тема, свързана с любовта, защото знам, че винаги ми давате хубави съвети и никога не съм сбъркал, когато съм ви послушал. :) След неуспешната последна "забивка" от моя страна, сега ситуацията е малко по-различна и по-деликатна, ако може така да се каже.. От няколко дни излизам с компанията на една моя приятелка, от която се знаем от малки сигурно.. Не сме много хората, които излизаме, но все пак е нещо като компания, ако има някакво значение. Тя е красива, умна, привлекателна, спортува и е с една година по-голяма от мен.. Излизал съм с нейни компании и друг път, защото тя ми е комшийка и живее на моята улица, но този път като че ли е малко по-различно. От както излизаме сега, този период е от няколко дни, тя почти всяка вечер според мен ми пуска малки намеци, говори ми по-различно от на другите приятели, казва как винаги съм и помагал и т.н. и т.н. Също така доста често ми казва как винаги само аз почти съм я разбирал за всичко, как като не сме се виждали месеци наред, после се виждаме като близки хора и си споделяме и подобни неща. Дори преди две вечери като бяхме за малко навън (по принцип ходим или в кафета или стоим в колата), беше хладно и като стана на въпрос за обличане и тя бе седнала до мен, а аз бях прав и тя каза нещо от рода: "Студено ми е, като няма кой да ме стопли.." и в същия момент ме погледна с един много интересен поглед. Не знам, може и аз да си въобразявам, но според мен можем да бъдем нещо повече от приятели, след всичките тези години, в които се познаваме, подкрепяме и разбираме.. Не знам вие на какво мнение сте, но според мен може да стане нещо подобно като във филма Sex Drive, ако го знаете.. Но по-интересното е, че самата тя иска да гледаме този филм още тази вечер в дома с още едно момче от нашата компания.. Според вас дали би било уместно? На мен ще ми стане някак кофти, защото ще разбере намеренията ми по този начин и ще се получи неловко според мен. Вие как смятате? А мислите ли, че след толкова години приятелство, може да се получи нещо повече, защото лично аз имам такива познати от моя град, които сега ходят с момичета, чието приятелство е било години наред, но сега е по-различно.. Според вас дали е възможно нещо подобно и при мен (като на филма)? Забравих да спомена, че е зодия Лъв, а аз съм Близнаци, ако има някакво значение, защото аз все пак малко вярвам в тия зодии.. Ще бъда доволен, ако ми помогнете и в този случай. :) Благодаря предварително! :)

Enchanting
04-07-2014, 17:11
Не е от никакво значение, че не е имало такива случаи в твоя град.
И да, възможно е да стане нещо повече от просто приятелство.
Направил си си изводи след нейното държание към теб. Подходи малко по- смело и не се дръж дръпнато.

"Студено ми е, като няма кой да ме стопли.."

^Това определено е намек.
А колкото до зодиите- всеки човек е различен, така че не се влияй от тях.

TEJKASYDBA
04-07-2014, 17:15
Аха, мерси за съветите много. А тази вечер дали ще бъде подходящо да гледаме филма, който споменах, а именно Sex Drive?

Enchanting
04-07-2014, 17:36
Щом иска да го гледате.. защо не

TEJKASYDBA
04-07-2014, 17:38
Но как ще реагира, няма ли да й стане кофти, защото във филма точно за това се разказва - за двама приятели, които в края на филма стават нещо повече..

Enchanting
04-07-2014, 17:42
Ами тя има желание да го гледа, но какво значение има за какво става въпрос във филма.
Не е нужно да гледаш вас през него. Това е просто филм.

TEJKASYDBA
04-07-2014, 17:45
Така е, но все пак аз доста време намеквам на нашата компания за този филм и единия от нашите приятели знае, че искам да сме повече от приятели с нея, а тя сигурно не, но дори и снощи докато бяхме в колата, пак започна да разпрая, как чувствала нещата, как жените усещали всичко и т.н. Дали наистина прикрива това, че иска и тя да бъдем повече от приятели или аз си внушавам само.. :/

Lighting
04-07-2014, 17:46
Но как ще реагира, няма ли да й стане кофти, защото във филма точно за това се разказва - за двама приятели, които в края на филма стават нещо повече..

Може би затова иска да го гледа, защото горе-долу знае случката. ;)

TEJKASYDBA
04-07-2014, 17:47
Може би затова иска да го гледа, защото горе-долу знае случката. ;)

Хм, не знам, дано наистина е това причината.

Lighting
04-07-2014, 17:58
единия от нашите приятели знае, че искам да сме повече от приятели с нея, а тя сигурно не, но дори и снощи докато бяхме в колата, пак започна да разпрая, как чувствала нещата, как жените усещали всичко и т.н. Дали наистина прикрива това, че иска и тя да бъдем повече от приятели или аз си внушавам само.. :/

Със сигурност нещо става. Случката с студеното и как тя те поглежда, как тя разправяла колко си я защитавал, и най вече ЧЕ ГОВОРИ ЗА ЧУВСТВА не са малко показатели.

Lighting
04-07-2014, 20:03
Като свърши филма разправяй как е минало

baby_baby
04-08-2014, 10:18
Аз мисля че те иска само за прятел

Anastasiq5910
04-08-2014, 18:01
Като свърши филма разправяй как е минало

++

Al3ksandra
04-09-2014, 21:58