View Full Version : Бихте ли си направили ?
здравейте. искам да ви питам ако например някой мъж,който не го познавате и досега не сте го виждали дойде при вас и поиска да си направи снимка с вас и поиска да му е пратите . вие първо ще си направите ли снимка с него при условие че не го познавате. ако не искате да приемете ще му кажете ли нещо и какво по точно. или това на вас изобщо няма да ви направи впечатление дали сте си направили или не. :)
Al3ksandra
04-09-2014, 21:29
Аз лично, ако мъжът е някакъв свестен, ще приема, но ако е наркоман или някой не много свестен, ще му кажа директно че не искам да си правя снимка с него.
schizobear
04-09-2014, 21:42
^ Съгласна.
anonymous708973
04-09-2014, 23:22
Ако не е очевидно ненормален, какъв е проблемът? Правя снимка, сменяме скайпове или имейли, пращам му я и готово.
Ще се зачудя за какво му е, ама... биг дийл.
Не.
Когато излизам с апарата, напълно непознати са ме питали аз да им направя снимка и после да им я пратя. Така няма проблем, но аз да се снимам... по-скоро не.
Ами ако е близко до вашите години бихте ли ? Апък ако е много по стар от вас, бихте ли
angelche3
04-10-2014, 11:33
В моя случай ще е момиче :D
Не, по простата причина, че не обичам да се снимам :lol: А и не се доверявам особено на непознати, може да има въшки и да иска да накофти някой, като съберат глави за снимка.
RapExotic
04-11-2014, 08:22
Аз лично, ако мъжът е някакъв свестен, ще приема, но ако е наркоман или някой не много свестен, ще му кажа директно че не искам да си правя снимка с него.
А как ще разбереш дали е наркоман или е свестен, след като не го пазнаваш? Първото впечетление понякога лъже ..
Твърдо НЕ и то поради простата причина, че много често не се харесвам на снимки. 8-)
edit: досега обаче ми се е случвало само деца да искат да ме снимат или да се снимат с мен, защото много им приличам на Селена Гомез и пак отказвам. :Д
^ хахахахахха е ти пък...защо им отказваш, зарадвай децата..
baby_baby
04-12-2014, 19:27
Да бих се снимала с него защо не