View Full Version : Не знам какво да правя :S
Здравейте - аз съм момиче на 17. От месец ходя с едно момче 2 години по - голям от мен. Дразня му се за доста неща. Той иска да става всичко, каквото каже. Иска да ходим там, където той иска. Последно време съм много изнервена. Познавам едно момче от моето училище е 12 - ти клас . Не мога да кажа че сме приятели, защото ми е казвал, че ме харесва преди време. Та преди два дни ме покани да отида у тях, да се видим, да си поговорим, защото сега набляга доста на ученето и няма време да излиза. Аз отидох без да кажа на никои. Стоях 2 часа у тях. Почувствах се желана и специална. Това момче с което ходя в момента не ме е питал, дали искам да гледаме филм, да си говорим, да слушаме музика и т.н. Липсват ми малките неща, от които има доста голямо значение. Когато бях у момчето от моето училище, стана нещо което ме кара да се чувствам гузна, но пък не съжалявам. Гушкахме се, каза ми че този момент го е чакъл доста дълго - целуна ме и аз му отвърнах. Знам, че целувката до някъде е изневяра, но ... Доста ми е объркано. Не знам защо изобщо си имам приятел като не се чувствам щастлива. Имам чувството, че ме иска само за с*кс. Още съм девствена и съм му казала 100 пъти, че няма да направя нищо с него докато не се почувствам на 100% готова. Той ми казва " Какво толкова ще стане? Искам те. " Знам, че ще трябва да му пусна ако искам да съм с него. Наистина не знам как да постъпя .. да скъсам с него и да опитам с другото момче, с което си нямам никаква представа какво ще стане и не го харесвам до такава степен че да тръгна с него или да си стоя мирно и да се оставя пък каквото стане. Кажете някакви съвети и ако може без да ме критикувате. Благодаря предварително !
Enchanting
04-11-2014, 19:03
Ти сама си отговори.
Щом не те прави щастлива, не те кара да се чувстваш желана, тогава защо си с него?
^ това, а и не че нещо, но това вашето въобще не звучи като връзка. Тези "малки неща" както ги наричаш въобще не са малки, а са част от основата на една връзка. Друго нещо също ми направи впечатление, ти каза "Знам, че ще трябва да му пусна ако искам да съм с него." т.е според теб единствения начин да останете заедно е секса, а не трябва да е така. Ти сама каза, че не се чувстваш щастлива, специална и желана...нима си заслужава да останеш с него?
Shupidub
04-12-2014, 21:23
Единия не те прави щастлива, нямаш силни чуства към другия зарежи и двамата. Едно, защото първия не си заслужава, второ, защото не трябва да даваш фалшиви надежди на другия.
Ако към второто момче усещаш нещо, дай си малко време, ако чуствата ти продължат да се развиват - занимавай се с него, тръгнете, само недей да стоиш при първия.
JustaLittleKid
04-12-2014, 21:29
Моля те, изобщо не се занимавай с такива боклуци като сегашното ти гадже. Винаги са ме вбесявали такива егоистични идиоти. Ако не изпитваш толкова силни чувства към другото момче, както казаха другите, не му давай напразни надежди, изчакай. Нима е напълно необходимо да си постоянно с някого? Не, нали? :)
По-добре сама… отколкото с неподходящ човек.
angelche3
04-12-2014, 21:35
И в 2-та случая си прецакана, според мен той те иска само за секс.
Хващайте си още батковци, пък аз ще седя и ще се забавлявам от страни. Интересно племе са жените, не се учат.
RapExotic
04-13-2014, 08:48
Вместо да вървиш по пътя на изневярата към първия, по-добре го зарежи и тогава се целувай с когото си поискаш. Така или иначе с първия нямаш бъдеще, щом се отнася по този начин с теб. Втория в случая ще е прецакан, защото ще го използваш за да забравиш първия, така че му го кажи още в началото за да не си храни надежди за теб. Кажи му че искаш нещо от сорта на отворена връзка или нещо подобно.
kinkygirl
04-13-2014, 15:22
По-добре се ориентирай към момчето което ще се грижи за теб и ще те цени . По-добре прекрати нещата с този докато е време . Не си заслужава да се измъчваш да си с някого , който дори не цени теб и желанията ти ! :))
baby_baby
04-13-2014, 16:01
Само за секс те иска
Защо не пробваш с другото момче?
Al3ksandra
04-14-2014, 15:55
Няма смисъл да бъдеш използвана само за секс от гаджето ти. А рядкост е да срещнеш някой, с когото се чувстваш специална. Помисли си добре и ако успееш да си отговориш на въпроса дали харесваш момчето, с което си била у тях, ще си дадеш отговор какво да сториш за напред. Моя съвет е: най-първо бий шута на гаджето ти и след това си помисли какво има и какво няма смисъл да предприемаш относно другото момче. Успех!
iinchety
04-21-2014, 08:39
Имаш ли чувства към това момче ,с което сте "приятели"? Ако имаш , тогава няма смисъл да се чудиш,просто бъди с него.А дори и да нямаш ,това не те спира да скъсаш с другото момче.В крайна сметка той те притиска. Ииии не знам ,според това което прочетох според мен нямате бъдеще така ,че по-добре изчакай подходящото момче :)) Късмет !!