Влез

View Full Version : Как точно да му кажа,че изпитвам чувства към него?

zenzatsionen
04-11-2014, 21:06
Здравейте!Момиче на 14 съм и скоро се влюбих в едно момче от съседния клас.Често сме се виждали преди,но никога не съм го чувствала така.Всяка вечер заедно играем една игра (League of Legends,само за инфо) и винаги се поздравяваме в училище.Проблемът е,че сме на различни етажи - нашият клас е единственият на 3ят етаж от 7те класове.Затова с него се засичаме рядко.А в моментите ,когато се засечем искам да му кажа толкова много,дори бих искала да го прегърна,но проблемът е,че се гипсирам и едва казвам здравей.Коремът започва да ме стиска - пеперудките вътре здраво летят,колената ми омекват и дори не мога да го погледна в очите.С него сме добри приятели онлайн,но ми се иска д аима нещо и на живо.
Тъй като имам приятели момчета от класа разбрах,че въпросното момче знаело,че го харесвам.Това е най-големият ми проблем.Дори и да му кажа,че го харесвам той знае.Какво да правя?Страх ме е,че ще ме отблъсне,но не знам докога ще мога да крия чувствата си.Ще съм ви благодаря ,ако ми дадете съвет.

The Cheetah
04-12-2014, 05:21
Прави си изводите след като момчето знае, че ти го харесваш и нищо не прави.
Вероятно те има просто за онлайн приятел.

zenzatsionen
04-12-2014, 09:10
И за това съм си мислила,но просто знам как се държи с останалите,а към мен е толкова мил...Просто не знам..Но благодаря за отговора :)

pandabear
04-12-2014, 09:19
Няма нужда да му казваш, че го харесваш. Покажи му. Докато си цъкате там играта му предложи някой ден, след даскало да се поразходите някъде :)

zenzatsionen
04-12-2014, 09:55
Не се бях сещала за това,благодаря за предложението :)

OverDrive
04-12-2014, 23:08
Кажи му "If i carry you to diamond will u marry me?"... толкова романтичнооо....

Ако трябва да съм честен, ако те харесваше и знаеше, че и ти го харесваш до сега да е доприпкал при теб. Или те лъжат, че знае или не те харесва, няма вариант да те харесва пък да си трае. Вие все пак сте на 14 и на него му е интересно да си има гадженце, не му е писнало от връзки и такива неща характерни за по-големите.

RapExotic
04-13-2014, 08:52
Може и той да се притеснява и да има същите опасения като теб. Може и той да те харесва, но да не знае как да подходи. Затова започни да разговаряш с него на живо. Не му признавай още в началото, а просто разговаряйте за някакви общи неща - примерно за играта или за училище. Когато се поопознаете достатъчно нещата ще си станат от самосебе си.

zenzatsionen
04-13-2014, 18:14
OverDrive Това е доста добър метод хаха ;д
RapExotic Сещала съм се,че и той може да е в подобно положение като мен.Би трябвало малко да се опознаем повече и тогава...Всяко междучасие излизам до лафката или някъде другате,с надеждата,че ще го срещна хах ;д

BeTheOne
04-13-2014, 19:42
Проблемът едва ли е в това, че сте на различни етажи. ;)

Обикновено казването, че човек има чувства към някого е показване, а не казване.

Първо приеми факта, че може да бъдеш отхвърлена. Момчето може да си има приятелка, може да не те харесва, може да не му е до момичета в момента, може идея да си няма какво иска и просто да те пренебрегне и още куп други подобни.

Второ имай теми за разговор, по които да си говорите. Пеперудите в корема изчезват с опита и практиката, които разбираемо при теб отсъстват. Не очаквай да се представиш блестящо. Не очаквай той да очаква много. Един два формални разговора, известно време заедно, леко докосване тук и там, уж небрежно и така.

Още нещо. Не си влюбена - спокойно. Любовта от приказките и от Холивуд не съществува в нашия свят. Любовта тук се гради с време, доверие, компромиси и други подобни.

И още едно допълнение - защо ходиш тук и там с надеждата да го срещнеш? Ти знаеш, къде да го намериш. :)

Поздрави!

BeTheOne

zenzatsionen
04-17-2014, 12:09
Той ми сподели, аз го питах де, че е скусал с приятелката си, защото тя му била казала, че иска да са само приятели aka friendzone.
Теми за разговори винаги има - у -ще, приятели, въпросната игра и др.
Но всъщност факта, че сме на различни етажи, според мен наостина е проблемВ седмицата окли два - три пъти имаме часове на техния етаж, аз винаги първа припкам, и винаги, когато сме там ток ми се усмихва по един такъв вълшебен начин...
А по въпроса, че знам лъде да го намеря, знам, но като се кача или камо ли вляза в тяхната стая всички започват "коя е тази еко прави тука, ау заради 'imetio mu ' тука " и почва една awkward ситуация...

zenzatsionen
04-17-2014, 12:10
Писах от телефон, събалявам за правописните грешки.

Al3ksandra
04-17-2014, 17:10
Ами, опитайте извън училищно време... както някой от потребителите беше казал по-горе предложи му да се разходите или излезете заедно някъде, на някое местенце за което той ти е споделял че му е приятно,а и на теб също.. Мисля че ще има резултат.

BeTheOne
04-17-2014, 19:34
В училище винаги ще има хора, които да развалят нещата. Имаш ли му телефона? Ако ли не вземи му го. Един SMS "в междучасието те чакам еди къде си" решава проблема с недоброжелателите и създава нотка на загадъчност. Ако има интерес към теб, със сигурност ще дойде.

Другото нещо е да се виждате извън училище. Може да е на някое по-специално място, а може да е просто разходка. Прекарайте известно време заедно, забавлявайте се, смейте се заедно. Следващото нещо е докосването. Хващането за ръка, прегръщането. Всичко това може да стане по закачлив начин, а не сухарски и дървено. Просто трябва малко въображение.

И разбира се накрая е целувката. Ако се целунете - гаджета сте.

Поздрави!

BeTheOne

zenzatsionen
04-17-2014, 20:55
Звучи ми толкова лесничко...ще ми се да можех да го питам "искаш ли да се видим пред лафката *фор екзампъл*" без да прозвучи като "тая ко иска от мене да се виждаме,за к'во" ;д
А доколкото до докосванията и ласките,аз едва го поглеждам в очите....някакси онлайн си говорм тооолкова неща,а на живо просто мех..

Jaune
04-19-2014, 09:27
Понякога онлайн има супер много за което да си говорите и като се видите на живо - нъц. Пробвай все пак. Няма нищо срамно в това, да го поканиш да излезете, но не е окей според мен да оставяш няк'ви взаимоотношения, за които имаш по-големи надежди, да лежат на виртуално равнище.