PDA

View Full Version : Поредната тема за момчета

hipnosis
04-11-2014, 21:41
Здравейте, хораа ..
Ще ви отекча и с моя проблем …
На 15 съм, момчето е на 17, учим в едно училище, но сме различни смени, такаче не се засичаме освен в четвъртък за 4-5 мин колкото да се разминем.
Още от първия ден очите ми останах в него, но няма как просто да отида и да го заговоря. Не съм срамежлива, винаги съм контактувала повече с момчета, но него няма шанс да отида и просто да му кажа: "Здравей, аз съм еди-кой си." и се чувставам мнооого зле. :D мислех си да отида с една моя приятелка и да го помолим да се снимаме, защото няма да откаже, но някакси е нерелано да му се изтресем и той да вземе да ни откаже … :D :D
Помолих негов и мой приятел да го разпита разли неща, но според него 'моето момче' не би се хванало със 'зайка'…
Скоро сме на екскурзия заедно и се чудя какво да направя.. че ще го заговоря с устата МИ Е ЯСНО!!!, не си правете труда да ми го пишете, дайте ми идея под какъв предлог да отида при него и да започна разговор с момчетооо :3

Благодаря за отделеното време <3

Didko_Beats
04-12-2014, 06:14
Защо просто не накараш неговия приятел да ви запознае ?

The Cheetah
04-12-2014, 06:18
Нали трябва да си усложняваме нещата..

Авторке, по- лесно е отколкото си мислиш. Просто нека ви запознае, тоя ваш приятел и така.

ultras88
04-12-2014, 08:12
драмите ..

hipnosis
04-13-2014, 07:08
ами кофти, че моя приятел е силно казано приятел с него .. т.е. знаят се на здравей-здрасти :/ , което изключва това той да ме запознае с него ...

RapExotic
04-13-2014, 08:56
Все ще се намери тема, на която да го заговориш щом ще сте в една компания няколко дни. Въпросът е да не се спечеш заради факта, че го харесваш и да оставиш добро първо впечетление у него. Трябва да се откроиш от останалите с нещо за да те забележи. Oт там нататък знаеш какво да правиш - сама каза, че нямаш проблем с контактуването. ;)

hipnosis
04-13-2014, 19:40
Благодаря RapExotic, мил си :) ще видя какво да правя

KGVlove
04-13-2014, 22:34
От едно училище сте, най - лесно е да го заговориш на такава тема. Попитай го нещо свързано с училище, направи се че търсиш някого или нещо, за да разцепиш леда. След това ще има поне здрасти, а след това и какво правиш, как си.. и от там нататък всичко е въпрос на привличане, ще забележиш ако той има нещо към теб.

angelche3
04-14-2014, 04:07
Понякога си мисля че момичетата са същите като момчетата. Късмет ти пожелавам.