Влез

View Full Version : тЦИтЦИ ;д

G3GaSa
04-13-2014, 10:37
http://store.picbg.net/pubpic/BD/CA/32b21fea9ddcbdca.jpg

G3GaSa
04-13-2014, 11:06
https://www.youtube.com/watch?v=J686Rz4UDz4

Rabalka
04-13-2014, 12:36
И кво ся.Праштала ти е голи снимки на лично

anonymous708973
04-13-2014, 14:35
Господи.
Следващия, който каже, че е зряла за възрастта си, ще го гърмя с базука.

Едит: Е, ако наистина ти сменя съобщенията, не му прави чест.

DisappointedDreamer
04-13-2014, 14:37
О.о

Lilanda
04-13-2014, 14:50
Аз не ти ли казах да не се занимаваш с мен?

Инке, не се безпокой, толкова ниско не съм паднала..Пичът просто се прави на интересен и ми редактира съобщенията..Не ми се занимава да правя снимки на моята кутия, но ако желаеш, нямам проблем и да го направя..Макар че ми писна да се доказвам, заради тъпия трол..

Fisherman
04-13-2014, 14:50
ХАХАХАХАХА тема на седмицата

Fisherman
04-13-2014, 14:53

Инке, не се безпокой, толкова ниско не съм паднала..Пичът просто се прави на интересен и ми редактира съобщенията..Не ми се занимава да правя снимки на моята кутия, но ако желаеш, нямам проблем и да го направя..Макар че ми писна да се доказвам, заради тъпия трол..

като направиш снимка на кутията ти,нищо не пречи да я редактираш и ти,със скийншот нищо не можеш да докажеш в интернет

Lilanda
04-13-2014, 14:54
като направиш снимка на кутията ти,нищо не пречи да я редактираш и ти,със скийншот нищо не можеш да докажеш в интернет
Фиш, ако желаеш, дай си скайпа. Ще ти звънна и ще ти споделя екрана..:)

Fisherman
04-13-2014, 14:58
Фиш, ако желаеш, дай си скайпа. Ще ти звънна и ще ти споделя екрана..:)

ей ся веднага

Lilanda
04-13-2014, 15:01
ей ся веднага

Кей.

baby_baby
04-13-2014, 15:11
Не вярвам

AnarchyBoy
04-13-2014, 16:00
Тоя филмар претендиращ за "зрял" пак се прави на интересен, с детинщините си. Нищо ново под слънцето..

AnarchyBoy
04-13-2014, 16:03
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/563897-%D0%9D%D0%B5! - Ето го филмара, с предният опит... Тоя ако е на повече от 16, аз се казвам Стамат..

Fisherman
04-13-2014, 16:08
очаквам кулминацията

SonataArctica
04-13-2014, 16:52
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130303164253/ultradragonball/images/7/75/Tumblr_lwizcpFo3q1qjrs4wo1_250.gif

//Вижда се от километри, че е трол. Естествено, че ще се гъбарка с вас двамата, като му обръщате толкова внимание.

anonymous708973
04-13-2014, 16:53
Мисля, че най-много ми хареса частта, в която доскоро-девствената-и-правила-секс-надали-повече-от-5-пъти обяснява за възбуда и че възможност за изневяра почти нямало, защото те били заедно нонстоп... онлайн. :lol: Хората живеят заедно и си веят байряка, ама айде. :д
Нищо лично, ама и това си е изхвърляне като... кво беше... чикия на пясък.

Иначе темата е фейл, тоя с малоумния никнейм и той е фейл...
очевидно и аз съм фейл, щом ги чета тия шитни, смятааай.

pandabear
04-13-2014, 16:57
#немогапросто:
http://img0.joyreactor.com/pics/post/gif-tits-911-erotic-590816.gif

Fisherman
04-13-2014, 17:00
#немогапросто:
http://img0.joyreactor.com/pics/post/gif-tits-911-erotic-590816.gif

умряха хора,независимо че са американци и че беше инсценирано

pandabear
04-13-2014, 17:04
аз съм лош човек

Fisherman
04-13-2014, 17:06
Мисля, че най-много ми хареса частта, в която доскоро-девствената-и-правила-секс-надали-повече-от-5-пъти обяснява за възбуда и че възможност за изневяра почти нямало, защото те били заедно нонстоп... онлайн. :lol: Хората живеят заедно и си веят байряка, ама айде. :д
Нищо лично, ама и това си е изхвърляне като... кво беше... чикия на пясък.

Много ми харесва връзката между Лиланда и Цветан или както там се казва,защото двамата са еднакво тъпи и заблудени и елементарните им манталитети си подхождат.

Също така ми харесва,как когато лила я засегнат на тема недоразвито тяло,тя веднага извади снимки на които много ясно си личи,как са направени с цел внимание и такива простосмъртни чикиджии ,като анархи да се радват на детска гръд.И същевременно анархи да обяснява,колко е интелигентна тя.

Fisherman
04-13-2014, 17:07
аз съм лош човек

лоша ли си

AnarchyBoy
04-13-2014, 17:09
Фиш, а теб някой да те е питал?

Fisherman
04-13-2014, 17:12
Фиш, а теб някой да те е питал?

а що а тебе някой да те е питал?не виждам името ти в заглавието на темата.

pandabear
04-13-2014, 17:13
И същевременно анархи да обяснява,колко е интелигентна тя.

тя е "абсолютен пример за отличен полиглот"

pandabear
04-13-2014, 17:18
лоша ли си

http://i.imgur.com/6mqzuhJ.jpg

Fisherman
04-13-2014, 17:22
lol lel

tireheb
04-13-2014, 17:26
top kek
поне е по темата

AnarchyBoy
04-13-2014, 17:30
PP: Виж, ние говорим постоянно, ама буквално постоянно, което не е сто-процентов гарант, но все пак..
А пък другото е, че аз като характер и човек съм неспособен на изневяра, особено след като два пъти са ми правили тая мизерия на мен.. знам колко е гадно и съм си обещал никога да не го правя, като мъж съм поел отговорност към нея в тая връзка и докато сме заедно няма да докосна друга, а и честно казано, нямам желание...
Относно това сме говорили, тя се припокрива, с моите виждания.. почти.. (с малки дребни изключения, които не засягат конкретно изневярата..) Както знаеш (ако си чела темите за ревност, в които писах скоро) преди бях много ревнив, но тя ми доказа, че няма от какво, доказа ми, че мога да и имам доверие и аз просто спрях да се побърквам от ревност (А преди време не бях ревнив, ама две изневери в две връзки.. си е кофти ;д) Та вече не ревнувам, защото няма от какво, което е мега якото, тя ме прави по-добър.. а-у ;3.. И мога да ти кажа, че хич ама хич не се притеснявам от евентуална изневяра.. наречи ме наивен или каквото и да е.. Аз си вярвам в момичето и тя вярва в мен..

Съвсем без опит за заяждане: ти си писала, че си изневерявала, нале? А и на теб са ти изневерявали? Е така от чисто любопитство, съмняваш ли се в партньорите си? Ревнуваш ли? Казваш, "хора, които живеят заедно си изневеряват". Да има и такива случаи, но задължително ли е всички да са такива? Заедно сме и си вярваме, от разстояние сме и се виждаме по-рядко, но все пак се виждаме и прекарваме време заедно? Споделяме си, подкрепяме се, имаме интимен контакт, имаме си времето насаме, има и физически и всякакъв друг вид контакти, никой не е казал, че ще е лесно, но да ти кажа, аз съм щастлив с нея, не е ли това най-важното? Някой преди време ми беше казал, че съм с нея, защото не мога да си позволя друга. Ами мога да ти кажа, че има момичета и в София, с които мога да бъда, но не желая.. щастлив съм с нея.. това е.. Отговори ми на въпросите бту и не не се заяждам. 8-)

DisappointedDreamer
04-13-2014, 17:36
Мисля, че най-много ми хареса частта, в която доскоро-девствената-и-правила-секс-надали-повече-от-5-пъти обяснява за възбуда и че възможност за изневяра почти нямало, защото те били заедно нонстоп... онлайн.

какво, къде, кога?

anonymous708973
04-13-2014, 17:38
Съмнявам се не повече от обичайното. Не подхождам с предубеждение. Не бих казала, че съм ревнива или поне в никакъв случай в смисъла на "вдигам скандали и поставям ултиматуми". Казвала съм кога нещо ми е неприятно, казвала съм, че дръвчето ми не трябва да дава да бъде подпикано от друго куче и всякакви такива възвишени метафори. Имам чувство за собственост по-скоро, човекът до мен - също.

Далеч не съм казвала, че е задължително всички да са така. Казвам, че е наивно да се използва като аргумент от нейна страна.
И думите, и убежденията не значат нищо. Убеждения се подлагат на съмнение, принципи се рушат. И аз съм против изневярата, кофти е, съжалявала съм, ама е било късно. Не съм с крайни убеждения от сорта на "не бих простила и бла-бла". Случвало ми се е нещо такова, не с много ясни параметри, ама за мен си беше не един, а три ножа в гърба. Е, много ми костваше да го подмина. Дали съм простила - явно да, щом съм продължила. Дали съм забравила - не, разбира се. Дали ако ги видя в една компания, ще стана и ще си тръгна - със сигурност. И ще е най-добре за двамата никой да не ми говори.

Дълбока тема, не ми се навлиза

Едит: хахаха, Маги, един път да знам нещо преди теб - http://prikachi.com/images/815/7241815F.jpg

102
04-13-2014, 17:41
Някой преди време ми беше казал, че съм с нея, защото не мога да си позволя друга. Ами мога да ти кажа, че има момичета и в София, с които мога да бъда, но не желая.. щастлив съм с нея.. това е..

алфа филмар

102
04-13-2014, 17:42
да бъде подпикано[/B]

буковски майка

innaaa
04-13-2014, 17:43

Интересно, не искаш да се занимава с тебе, но ти се занимаваш с него?!?!?!?!

Fisherman
04-13-2014, 17:43
алфа филмар

hahahehehehahaahehahe

DisappointedDreamer
04-13-2014, 17:49
Едит: хахаха, Маги, един път да знам нещо преди теб - http://prikachi.com/images/815/7241815F.jpg

Хаха, напоследък пропускам подробности около потребителите.
Интересно, интересно.

pandabear
04-13-2014, 17:54
четвъртият параграф е най-силен, хуауаххауахуахау

102
04-13-2014, 18:00
тва ли беше

pandabear
04-13-2014, 18:18
в рекламна пауза сме

102
04-13-2014, 18:26
ами тогава 300 лицеви сутрин с 1 ръка докато си пия кафето с другата

pandabear
04-13-2014, 18:29
аз ще мина през мола да си взема едно бебешко олио бочко

Fisherman
04-13-2014, 18:32
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/961298_270477386455208_1980416381_n.jpg?oh=3173110 bc0a8a56cb59bca92b787711b&oe=534D1E49&__gda__=1397525028_adbcc9ef00d615be3c658f5e295ac71 e

Fisherman
04-13-2014, 18:40
анархи кога ще има клипове от аск фм-а, как ти не спираш да мляскаш невръстната си приятелка,защото не знаеш какво е жена

Rabalka
04-13-2014, 19:06
Много ми харесва връзката между Лиланда и Цветан или както там се казва,защото двамата са еднакво тъпи и заблудени и елементарните им манталитети си подхождат.

Също така ми харесва,как когато лила я засегнат на тема недоразвито тяло,тя веднага извади снимки на които много ясно си личи,как са направени с цел внимание и такива простосмъртни чикиджии ,като анархи да се радват на детска гръд.И същевременно анархи да обяснява,колко е интелигентна тя.

Бе маи се казва Стойко штото веднаж го бях писала така и той се оплака и ми изтриха темата.Маи сам познала.
А гледам тука големи клюкарки има като пантерата и тая ква е дисъпоинтдримър

anonymous708973
04-13-2014, 19:24
буковски майка

E, айде не.

102
04-13-2014, 19:35
бронтето майна

anonymous908491
04-13-2014, 19:37
E, айде не.

А си дай ask

s0b1esk1
04-13-2014, 19:38
фишър, продължавай да ги депресираш тия

G3GaSa
04-13-2014, 20:55
Редактирайте го вие, или го променете с photoshop, след това пуснете снимката тук.
Congratulations
http://store.picbg.net/pubpic/16/12/5a2e1d5b2c871612.gif

anonymous708973
04-13-2014, 22:49
А си дай ask

Аск си направих специално, за да задам на Анархи неанонимен въпрос. Не се занимавам иначе с тая глупост.

tori
04-14-2014, 05:14
Едва ли мога да кажа повече след това. И едва ли някой може да каже повече от Инка. Така че всички сме фейл. А дали Лейди и Щруд случайно искат да я заключат тая тема или седят и се забавляват, четейки?

G3GaSa
04-14-2014, 06:00
Аз дори се замислих, защо точно ти "PinkPan7her" и DisappointedDreamer - сте в подобен тип тема.
Както и да е.
А на анархи и лила/лина, ще кажа че май от вашите устички капят змии! "παρεξηγημένος"

G3GaSa
04-14-2014, 06:03
Едва ли мога да кажа повече след това.

Ти що не мълчиш :) излезте малко с ПалЯкА, тва живот ли е вашето? Той си стой у тях, ти у вас, и чат/пат по 3/4-часа се виждате за едното ебане, когато майка ти и баща ти са на работа..

draid
04-14-2014, 08:12
Съмнявам се не повече от обичайното. Не подхождам с предубеждение. Не бих казала, че съм ревнива или поне в никакъв случай в смисъла на "вдигам скандали и поставям ултиматуми". Казвала съм кога нещо ми е неприятно, казвала съм, че дръвчето ми не трябва да дава да бъде подпикано от друго куче и всякакви такива възвишени метафори. Имам чувство за собственост по-скоро, човекът до мен - също.

Далеч не съм казвала, че е задължително всички да са така. Казвам, че е наивно да се използва като аргумент от нейна страна.
И думите, и убежденията не значат нищо. Убеждения се подлагат на съмнение, принципи се рушат. И аз съм против изневярата, кофти е, съжалявала съм, ама е било късно. Не съм с крайни убеждения от сорта на "не бих простила и бла-бла". Случвало ми се е нещо такова, не с много ясни параметри, ама за мен си беше не един, а три ножа в гърба. Е, много ми костваше да го подмина. Дали съм простила - явно да, щом съм продължила. Дали съм забравила - не, разбира се. Дали ако ги видя в една компания, ще стана и ще си тръгна - със сигурност. И ще е най-добре за двамата никой да не ми говори.

Дълбока тема, не ми се навлиза

Дам, загубих интерес към особата ти след тоя коментар.

Иначе по темата: Като гледам тоя форум се напълни с малоумници.

yakuza_
04-14-2014, 08:18
Очаквах да видя някакви гърди в тая тема ...

DarkTemplar
04-14-2014, 09:42
няма гърди, но има качествен сеир. ;)

yakuza_
04-14-2014, 09:45
Едва ли мога да кажа повече след това. И едва ли някой може да каже повече от Инка. Така че всички сме фейл. А дали Лейди и Щруд случайно искат да я заключат тая тема или седят и се забавляват, четейки?
не се подмазвай, парче лайно

tori
04-14-2014, 11:20
Ти що не мълчиш :) излезте малко с ПалЯкА, тва живот ли е вашето? Той си стой у тях, ти у вас, и чат/пат по 3/4-часа се виждате за едното ебане, когато майка ти и баща ти са на работа..
Мне, благодаря. Предпочитам да си седя тука. Мухаха.
Пък якудзата да си гледа работата. Благодаря.

G3GaSa
04-14-2014, 11:36
Мне, благодаря. Предпочитам да си седя тука. Мухаха.
Пък якудзата да си гледа работата. Благодаря.

ЗАКО мА занимаваш с твоите проблеми?
Стой къдеТ искаш, мноЛ ми ТряЯ.
Ако съм на мястото на ПУРКО веднага щЪ резна, ама той завалийката нещЕ, в противен случай няма и толкоС.

1/2/3-часа са му достатъчно "горкия" пурко, ти иначе си странен тип момиче.

tori
04-14-2014, 11:42
Аз те занимавам с мойте проблеми?! Омфг, колко съм зла! Кое ми е странното?

G3GaSa
04-14-2014, 11:57
Аз те занимавам с мойте проблеми?! Омфг, колко съм зла! Кое ми е странното?

Да! Точно ти ме натоварваш с напълно излишната си информация.
Ам чИ как кое "кое не ти е?", цялата си странна! Ся в момента какво правиш, можеш ли да обясниш?

The Cheetah
04-14-2014, 12:12
ебахти темата

G3GaSa
04-14-2014, 12:26
ебахти темата

:-)

къде се губиш като на дърта баба менструацията?

The Cheetah
04-14-2014, 12:33
:-)

къде се губиш като на дърта баба менструацията?

ее няколко дни само :D
тва тука големи спорове и чудесии

G3GaSa
04-14-2014, 12:40
ее няколко дни само :D
тва тука големи спорове и чудесии

Ахх добре, вече те искам по-активна! :p

Не няма такова нещо, 3-страници излишен спам.

girlwithblueeyes
04-14-2014, 13:29
Не знам за какво бебешко тяло става въпрос една седмица ме нямаше и пак скандали е имало:D

И вашето обсъждане на връзката им е не по-малко жалко от тяхното постоянно защитаване един друг .Оставете ги да се обичат а пък дали ще продължат да се заедно си зависи само от тях . След всеки техен пост се коментира връзката им с какво толкова ви избожда очите не знам . Ако единят не пишеше във форума нямаше да ви е толкова интересно сигурно .

anonymous708973
04-14-2014, 13:41
Трябва да им се признае, че вече не го навират толкова в очите на хората, ама... който където се е заял с единия, другият му търчи подир гъза да го защитава.
Иначе... сеирджии сме :д Сефте ми се случва, наистина било забавно :д

girlwithblueeyes
04-14-2014, 13:48
ОО това взаимно защитаване мен също ме дразни.Най-лошото е че вместо да си правят забележка един на друг си правят лошо услуга и се подкрепят .
Но пък и съм виждала как опредалени потребители след техен пост почват-Кажи на 15 годишната си приятелка или Приятелят ти учещ иранистика. Това също ми е доста грозно .
Както и да им се развива връзката мисля че си засяга лично тях двамата. С времето ако нещата станат сериозни и това взаимно защитаване ще изчезне. И ще се научат че понякога една малка забележка на другият няма да се възприеме като липса на обич или каквото искате .

tori
04-14-2014, 14:13
Да! Точно ти ме натоварваш с напълно излишната си информация.
Ам чИ как кое "кое не ти е?", цялата си странна! Ся в момента какво правиш, можеш ли да обясниш?
Или си много сляп, или много ти се заяжда с някого. Ако не са Лина и Цецо, ще съм аз. Търсиш си да се заядеш за възможно най-малката простотия и да си чешеш езика. Човека не съм аз - сам виждаш, че с теб не говоря сериозно и не ти се вържа. Ще бъде добре да не се занимаваш с жалката ми особа, след като не съм ти по вкуса.

draid
04-14-2014, 15:18
Нали знаете защо на вълка му е дебел врата ?

AnarchyBoy
04-14-2014, 15:30
Трябва да им се признае, че вече не го навират толкова в очите на хората, ама...

Евала, че някой го е забелязал.. А за другото, мога да кажа, че не е така, може и да сте си изградили такова мнение, но всъщност единият се намесва в споровете на другия само когато пряко е засегнат, много рядко да се защитим без да сме намесени, но и такива случаи има де..

Един пример: Фишърмен и Лина се хейтват - аз си стоя настрана, обаче когато той ме намеси мен, ем няма да си мълча я, а пък понякога си признавам, че я подкрепям без да съм замесен, както и тя мен, но това е по-рядко и честно казано не виждам нищо лошо в това двама партньори да се подкрепят, при условие, че съм на нейното мнение, а това се случва често, когато имаме разногласие по някоя тема, си го казвам, както и тя, спорим си и си коментираме, пресен пример е темата за колите, където аз защитавах БМВ, а тя казваше, че не струват.. Не бих я защитил, ако е направила грешка, защото това си е мечешка услуга и след време, ще и е само в минус, а повярвайте ми не желая нищо лошо за нея. Тя също не го прави поради тези причини.
За доста неща си правим забележки, това, че не е тук във форума не значи, че не си ги правим.. Даже напротив мога да кажа, че споделянето при нас е доста гладко и нямаме проблеми да говорим за каквото и да е и да си кажем абсолютно всичко директно в очите.. Казваме си и лошото и доброто право, както си е. Това е личен съвет от чачо за нас двамата, за да изпитаме връзката и т.н. И честно да ви кажа ми е много по-спокойно, като на някой не му харесва нещо, сядаме и говорим, обсъждаме го и се справяме с проблема заедно.

Много дълго стана, както и да е гледайте сеира на гегаса и компания, мен ме боли кура за форума и без друго, ама се хващате за няк'ви тъпотии и правите няк'ви детски истории, а пък се пишете много зрелите и възрастни. Лел.

Това не се отнася за: Пантерата, синеочка и другите пичове, които си коментират странични неща от простотиите на гегаса и компания, с фейкнатите снимки и прочие... :lol:

draid
04-14-2014, 15:38
^ Седя и ви се чудя на тебе и твоята мома, заедно с granger и bloody какво аджеба седите да се обяснявате. Винаги са ми били забавни хора които се обясняват, където трябва и където не трябва. Та мислиш ли, че е нормално и редно да седиш да се обясняваш в някакъв форум като някое момиченце ?

Не за друго, ама от страни така изглежда. Нищо лично.

Fisherman
04-14-2014, 15:41
боли го кура и е написал 2 поста по 40 реда в жалки обяснения

Fisherman
04-14-2014, 15:42
ОО това взаимно защитаване мен също ме дразни.Най-лошото е че вместо да си правят забележка един на друг си правят лошо услуга и се подкрепят .
Но пък и съм виждала как опредалени потребители след техен пост почват-Кажи на 15 годишната си приятелка или Приятелят ти учещ иранистика. Това също ми е доста грозно .
Както и да им се развива връзката мисля че си засяга лично тях двамата. С времето ако нещата станат сериозни и това взаимно защитаване ще изчезне. И ще се научат че понякога една малка забележка на другият няма да се възприеме като липса на обич или каквото искате .

Не мисля,че имаш право да даваш акъл,кой какво да казва.

AnarchyBoy
04-14-2014, 15:43
боли го кура и е написал 2 поста по 40 реда в жалки обяснения

Това, че спамя, не значи, че не ми е през кура за теб и това което излиза от кирливата ти уста. :D
А това което каза дрейд още снощи е обсъдено.. Аз си спамя с нормалните потребители, не с комплексираните лайнари дето само у форума са много големи, а на живо мишки. (ака фекалмен, гегата и прочие.)

Fisherman
04-14-2014, 15:45
а искаш ли да постна скайп чат тука,да се разревеш

виждам,колко не ти е през кура,поствам и след 2 наносекунди ми отговаряш,виж се колко си прос и хаштагжалък

yakuza_
04-14-2014, 16:13
Ебахти дългите постове, а толкова скучни, кой ще се хване да ги чете ?!

The Cheetah
04-14-2014, 16:33
почти всички романи ги прочетох.. само си загубих времето

AnarchyBoy
04-14-2014, 16:35
:D

102
04-14-2014, 17:44
има ли тцитци ?

Fisherman
04-14-2014, 17:54
има ли тцитци ?

само за момчето над теб

gamblerpimp
04-14-2014, 18:18
gamw to spiti tou

Зайче..
04-14-2014, 18:30
http://prikachi.com/images/815/7241815F.jpg

Линче, айде само ИВА да не я коментираме, искаш ли, слънчице? :)

DisappointedDreamer
04-14-2014, 18:34
http://perfectlycursedlife.com/wp-content/uploads/2013/07/giggle.gif

tori
04-14-2014, 18:34
Линче, айде само ИВА да не я коментираме, искаш ли, слънчице? :)
Мисля, че ставаше въпрос за Ivaaaaa и още амнайсе хиляди а-та. Май...

Зайче..
04-14-2014, 18:36
Мисля, че ставаше въпрос за Ivaaaaa и още амнайсе хиляди а-та. Май...

В началото пишеше нещо за Зайката. Аз също се казвам Ива между другото, та заради това.

tori
04-14-2014, 18:38
Мда, знам как се казваш. Аз само казвам, че май ставаше въпрос за другото Иве.

DisappointedDreamer
04-14-2014, 18:38
Мда, знам как се казваш. Аз само казвам, че май ставаше въпрос за другото Иве.

Не. За Зайката става въпрос, 'щото се заядоха в Дневника.

tori
04-14-2014, 18:42
Има отделяне - първо Лиланда обяснява на някого си за Зайка. Де факто коментар по нечий адрес. С Ivaa пак имаха една такава тема дето се дърлят, че искала внимание. Тва става в кофата, да спомена само.

G3GaSa
04-14-2014, 18:43
http://perfectlycursedlife.com/wp-content/uploads/2013/07/giggle.gif

.

SonataArctica
04-14-2014, 18:51
Too much drama.

http://2.bp.blogspot.com/-yPp5-7p14yg/UvUfA0DgcbI/AAAAAAAABfw/WdR-cKPJj6k/s1600/GranTorino.gif

//много си харесвам тоз' .gif

G3GaSa
04-14-2014, 18:55
Не. За Зайката става въпрос, 'щото се заядоха в Дневника.

Струва ми се, че доста "опитно" хапиш ХъХъъъъъъ, :D опасна си ей.
За Зайка ставаше дума в едната част!

В другата част, ИВА е тази ivaaaa, а НЕ ЗАЙКА. :lol:

ох колко имам ощееее

G3GaSa
04-14-2014, 18:57
Има отделяне - първо Лиланда обяснява на някого си за Зайка. Де факто коментар по нечий адрес. С Ivaa пак имаха една такава тема дето се дърлят, че искала внимание. Тва става в кофата, да спомена само.

Хахаха.....
На кой обяснява? интересно! :?

DisappointedDreamer
04-14-2014, 19:00
Струва ми се, че доста "опитно" хапиш ХъХъъъъъъ, :D опасна си ей.!

какво? :Д
ох. извинявам се, тогава. едно време ги знаех драмите във форума, сега се опитвам да се отдалеча от тях :Д

tori
04-14-2014, 19:03
Хахаха.....
На кой обяснява? интересно! :?
Да ти кажа въобще не съм гледала, пак и слабо ме интересува кой на кого се е жалвал/обяснявал/тям подобни. Само пояснявам, щото има неразбрали И обидени.

Зайче..
04-14-2014, 19:06
Добре, няма значение, че другото се е отнасяло за друга потребителка от форума. Просто не искам някви миндита да ме споменават в личните си съобщения и да обясняват какво съм искала и как тя искала да ми пише във фейсбук. смях

Ако имаш да ми казваш нещо, давай направо, защото в тоя форум както и сама виждаш няма скрито-покрито и с тази снимка на съобщението ти, Лина, стана доста жалка картинка. :*

draid
04-14-2014, 19:33
Вече си водя тефтерче с адреси и имена. Продължавайте в същият дух.

G3GaSa
04-14-2014, 19:34
Добре, няма значение, че другото се е отнасяло за друга потребителка от форума. Просто не искам някви миндита да ме споменават в личните си съобщения и да обясняват какво съм искала и как тя искала да ми пише във фейсбук. смях

Ако имаш да ми казваш нещо, давай направо, защото в тоя форум както и сама виждаш няма скрито-покрито и с тази снимка на съобщението ти, Лина, стана доста жалка картинка. :*

А нъЕ, аз нито в ФБ те имам нито тук се имаме, тъй че нямам нищо да ти казвам :*
питай нея :D

Fisherman
04-14-2014, 19:34
хахахахахахахахах заедно онлайн хахахахахахахахахаха ооооооооооооооооооооооеее ееееееееееааааааааааааааа хаеееееееее и анархи тръгнал да ми се дърви хехееееееееееееееееееееее еееееее прошляк

Fisherman
04-14-2014, 19:45
roflmao

anonymous708973
04-14-2014, 19:50
Само от любопитство да попитам - някой спомня ли си първоначалната причина на спора?
Щото най-доброто, което успявам да съчиня, е как Гегаза/Гесаса/Ге-на-баба-си-хвърчилото очевидно смята да задоволява Лина :Д

AnarchyBoy
04-14-2014, 19:51
хахахахахахахахах заедно онлайн хахахахахахахахахаха ооооооооооооооооооооооеее ееееееееееааааааааааааааа хаеееееееее и анархи тръгнал да ми се дърви хехееееееееееееееееееееее еееееее прошляк

През повечето време е така, нормално е все пак , тя е в Несебър, аз в София, но се виждаме достатъчно често.. ;)
Путьо точно пък за това да се хванеш, е възможно най-тъпото нещо.. нали си се виждаме достатъчно често.. ;)

AnarchyBoy
04-14-2014, 19:52
Мда Ине, той се надъхва нещо.. ама тя го реже и той тъжи и почва да поства разни фейк снимки и прочие... :(

Зайче..
04-14-2014, 19:54
А нъЕ, аз нито в ФБ те имам нито тук се имаме, тъй че нямам нищо да ти казвам :*
питай нея :D

Всичко написано беше към твоята много добра "приятелка" Лиланда. 8-)

G3GaSa
04-14-2014, 19:57
Само от любопитство да попитам - някой спомня ли си първоначалната причина на спора?
Щото най-доброто, което успявам да съчиня, е как Гегаза/Гесаса/Ге-на-баба-си-хвърчилото очевидно смята да задоволява Лина :Д

КО ВИКАШ КО? добреМлиСи

draid
04-14-2014, 20:00
Абе що ми се струваше, че тоз потребител се изказваше за себе си в женски род.

tireheb
04-14-2014, 20:01
пет страници и никви цици

Ivaaaaa
04-14-2014, 20:02
аз...
веве

:shock:

Lilanda
04-14-2014, 20:03
Смятах да не пиша повече във форума, но явно ще отменя позицията си на въздържал се за момент..

Ивче, не съм целяла да те коментирам, въобще не исках да намесвам който и да е в спора между мен и него. Той ме провокира и му отвърнах. Не смятам, че съм се изложила толкова колкото твърдиш, да не кажа и въобще, но както кажеш. Извинявай, ако си приела нещо като обида между другото, и това не съм целяла..

Ivaaaaa
04-14-2014, 20:09
нали знаеш, че сте посмешището на форона? опита се да ме захапеш в Кофата, но не ти се получи. ако те дразня с нещо - кажи ми го на МЕН. мн е долен начина, по който ме обсъждаш.. внимание съм просела? единствените спамери, които са винаги в центъра на събитията сте вие.

аре, чезвай и не ми отговаряй, плс

AnarchyBoy
04-14-2014, 20:09
пет страници и никви цици

Специално за теб.
http://static.fjcdn.com/gifs/Tits_c67be0_372407.gif

draid
04-14-2014, 20:12
Остана да кацнат другите две и ще гледаме Отмъстителите 2 предпремиерно. Добре че взех повече пуканки.

AnarchyBoy
04-14-2014, 20:13
Остана да кацнат другите две и ще гледаме Отмъстителите 2 предпремиерно. Добре че взех повече пуканки.

И аз ги очаквам да ти кажа.. :D

Зайче..
04-14-2014, 20:14
Ивче, не съм целяла да те коментирам, въобще не исках да намесвам който и да е в спора между мен и него. Той ме провокира и му отвърнах. Не смятам, че съм се изложила толкова колкото твърдиш, да не кажа и въобще, но както кажеш. Извинявай, ако си приела нещо като обида между другото, и това не съм целяла..

С много добър тон започна. Браво. ;з
Едва ли на личните ти, в които ме обсъждаш си с такъв прекрасен тон, но както и да е.

draid
04-14-2014, 20:17
Засегнатите отвръщат на удара. Очакваме космическият месия да се появи и да сложи магическо заклинание на темата.

Lilanda
04-14-2014, 20:18
С много добър тон започна. Браво. ;з
Едва ли на личните ти, в които ме обсъждаш си с такъв прекрасен тон, но както и да е.
Уоооу не знам защо си се засегнала толкова..о.О

Ако желаеш, ще ти пратя всичките си съобщения с него, та да видиш колко много съм те обсъждала..:)

За другите ще кажа само-много яко е да набеждавате хората така, нали? :)

AnarchyBoy
04-14-2014, 20:21
Само не разбрах за к'во е целия филм, оня пубер и филмар гегаса, направи ебати филма и изкара милото такава, каквато не е и защото на другите им се отдаде възможност да сипват, ае всички барабар Петко с мъжете.

И да защитавам я, щото ми писна, псевдо-алфи и нек'ви курвентии да се правят на интересни, щото алфите ник'ви алфи не са, ми омеги, а момиченцата (Не Зайке, да не се припознаеш, не говоря за теб, не отговаряй!) влязъл им кур между краченцата 3 пъти и голямата работа, ама едно изречение не могат да свържат правилно.. Писна ми от задклавиатурни мъжкари и прочие, дето на живо мишки, жалват се като пълните путки в тоя форум, ама в някои теми ГОЛЕМИТЕ АЛФИ МАЙНА... Ви имам проблемите да ви имам, лайна неадекватни..

Чакаме космическият месия.

draid
04-14-2014, 20:22
Айде пак се започнаха обясненията. Вземете се научете да си седите зад думите бе хора. Знаеш ли кога ще седна да се обяснявам като някаква ***** Щяла да праща да види. Ами хайде прати ми лична карта да видя дали нещо не лъжеш с набора.

Зайче..
04-14-2014, 20:23
Уоооу не знам защо си се засегнала толкова..о.О

Ако желаеш, ще ти пратя всичките си съобщения с него, та да видиш колко много съм те обсъждала..:)

Не съм се засегнала, просто ми е супер забавно как някой си отваря устата за мен, но този някой никога няма да дойде да ми каже каквото и да било лично и се дразня супер много, но като цяло съм свикнала, защото все пак уча в Несебър, където е пълно с несебърлийки и разбира се постоянно се разиграват подобни драми.

draid
04-14-2014, 20:25
Не съм се засегнала, просто ми е супер забавно как някой си отваря устата за мен, но този някой никога няма да дойде да ми каже каквото и да било лично и се дразня супер много, но като цяло съм свикнала, защото все пак уча в Несебър, където е пълно с несебърлийки и разбира се постоянно се разиграват подобни драми.

Аз мога да ти кажа всичко лично на 4 или на 2 очи ако ти се видя мн грозен и си затвориш твоите. В тоя случай мога ли да говоря за теб ?

AnarchyBoy
04-14-2014, 20:26

Е то с бал 24, другаде няма да влезеш, разбираемо.

Lilanda
04-14-2014, 20:27
Виж к'во, Зайке, малко преди да му пратя това съобщение на въпросния, ти бях казала и на теб абсолютно същото, не знам какво се правиш на ударена..С несебърската мърша, с която ти излизаш няма да ме сравняваш, ясно ли е? Нямам нищо против теб, ама малко започваш да прекаляваш..Вземи си мери думите малко, че взема да ми писва...

G3GaSa
04-14-2014, 20:27
Само не разбрах за к'во е целия филм, оня пубер и филмар гегаса, направи ебати филма и изкара милото такава, каквато не е и защото на другите им се отдаде възможност да сипват, ае всички барабар Петко с мъжете.

И да защитавам я, щото ми писна

Ся ние с грангер ядем пуканки.... не ме намесвай..

AnarchyBoy
04-14-2014, 20:29
Ся ние с грангер ядем пуканки.... не ме намесвай..

Я ми напомни.. кой качи темата?

Зайче..
04-14-2014, 20:33
Виж к'во, Зайке, малко преди да му пратя това съобщение на въпросния, ти бях казала и на теб абсолютно същото, не знам какво се правиш на ударена..С несебърската мърша, с която ти излизаш няма да ме сравняваш, ясно ли е? Нямам нищо против теб, ама малко започваш да прекаляваш..Вземи си мери думите малко, че взема да ми писва...

С коя мърша ахахахха
Миша е от Влас, не знам за коя мърша говориш? И не, не ми е ясно. ;Р
На мен отдавна ми е писнало, слънчице, отдавнаааа, ама кво да правим...

AnarchyBoy
04-14-2014, 20:34
^Not sure if stupid or trollin

G3GaSa
Виж к'во, Зайке, не знам какво се правиш на ударена..С несебърската мърша, с която ти излизаш няма да ме сравняваш, ясно ли е?

Вие от Несебър, всички сте мърши/мишки!

seek&destroy
Аз пък не мога да ви разбера кво ги нападате хората, ми и онлайн връзка да имат, кво? Вас това нещо притеснява ли ви по някакъв начин, по цял ден ли го мислите, толкова ли ви бърка в жалкия сейрджийски живот?
Проявяват показност, да, супер тъпо е, но нима PinkPanther, забрави как търчеше по Умри след всеки пост, как когато някой като ви заяде по отделно другия веднага се включва? Сещам се и за други форумни двойки, но понеже Пантерата въобще не беше в позиция да се обажда и да коментира точно това, реших да наблегна.
В този форум все по-често ми се случва да употребявам поговорки и клишета, което не е особено в мой стил, но първо погледнете себе си кви ги вършите, тогава коментирайте другите.

LadyDi
04-14-2014, 20:35
аз

сега ще ме накарате да изчета темата и да видя кой е за бан...