Влез

View Full Version : ПОМОЩ!!!

lahippo
04-13-2014, 13:09
Познавам се с едно АДСКИ ГОТИНО момиче от около 6-7 години. Преди 2-3 години се разхубави дотолкова,че се влюбих в нея както никога досега...Притеснявах се да й призная чувствата си и ... Си намери приятел. После скъсаха ,защото тоя я обидил много лошо... И така тя сега е свободна,но харесва едно друго момче......... Как да й се харесам? Искам да станем гаджета(КАК)... Много моля за помощта ви!!! Разберете ОБИЧАМ Я!!!

baby_baby
04-13-2014, 17:06
Признай и чувствата си преди да си е хванала друг но може и нищо да не стане щом си е харесала друг

RapExotic
04-14-2014, 07:05
Сближи се повече с нея. Покажи и, че си по-добър от другите, които харесва. Не и се обяснявай в любов, а и дай възможност сама да разбере какво изпитваш към нея.

Aanonim4eto0o
04-14-2014, 20:59
Стани й максимално симпатичен.Сближете се,но внимавай да не влезеш в friend зоната,щото тогава става тъпо ..
Прави й комплименти,бъди мил.Ако се дърпа(ти ще усетиш ако се дърпа) я отписвай..ако не,като мине едно известно време й кажи,че имаш чуства към нея. Успех :)

Al3ksandra
04-15-2014, 22:08
Опитай се да я заинтригуваш с нещо, да спечелиш вниманието й. Тя след раздялата вероятно се чувства кофти и ще бъде малко трудно и сложно за постигане, но ако найстина толкова много я харесваш, ще намериш начин. Накарай я да се почувства специална, но не избързвай в никакъв случай.

angelche3
04-16-2014, 00:44
Ако бях на твое място щях да и кажа така. Дай си скайпа или фейзбука? Добави я и кажи и да стои онлайн до 1 часа през нощта ако може. Ако пита защо и така нататък кажи и че е много МНОГО важно!! И като стане някъде 12:30 кажи и "искам да те видя веднага... не задавай въпроси просто ела" и кажи на някое място на което ще сте само сами. После като се срещнете и разкрий чувствата си смирено.. без притеснение... и ако нещо стане пиши тук. Не се филмирам братле, говоря сериозно.

pesho012345
05-01-2014, 08:25
Това ми е втория профил и искам да кажа че петък ще правим купон. Какво да правя? Мисля че това ми е шансът ... А и вече я сънувам няколко пъти. Тази вечер сънувах как бяхме в хотел и я зарибявах.. После дойде Бог и искаше да ми сбъдне няколко желания. Помогна ми и с Нея :). Ако може до петък 2 май 2014 да ми помогнете :333