View Full Version : помощ, моля ви :С
Здравейте! първо предварително ще благодаря на тези, които ще отделят време, за да се опитат да ми помогнат или дори само за да прочетат поста ми, защото няма да бъде от най-късите :) тук няма да ви питам как да отслабна или да си стегна тялото, или да ви кажа че съм спазвала еди коя си диета и не съм успяла да отслабна ... осъзнах, че моят проблем не е този ... след много положени усилия, тренировки, здравословно хранене и ограничения няколко месеца ми стана адски гадно да разбера че от нито едно от гореспоменатите не е имало ефект ...наистина вече съм отчаяна и нямам идея как да се справя...Проблемът е СЛЕДНИЯТ: мазнините ми по тялото са адски неравномерно и нехармонично разпределени: имам бричове, мастни натрупвания по седалището и бедрата, талията ми е тънка, а нагоре съм слаба, малки гърди, виждащи се ребра;д .... винаги съм била така..много ми се искаше поне веднъж да имам хубаво тяло и положих доста усилия това да стане , тренирам от няколко месеца , напоследък започнах и по сериозно по час и половина, тичам или фитнес или и двете... здравословно се храня, например в училище от сумата и време ям само плодове или ядки(рядко) ... шоколад не ям изобщо(с изключение на вчера-торта защото бях на рожден ден) ... Като цяло се старах, но не видях резултати, та реших да питам някой знае ли как да влияя на това къде ми се трупат мазнините по тялото ... защото всичко ми се лепи по ханша и надолу, но никога нагоре, дори и като не ям шоколад и мазно ... ако някой има идея, моля ви драснете нещо на лично или тук :)
и ако нямате какво да кажете-ще ви помоля без злобни коментари и нападки, темата не е направена с такава цел ;)
благодаря за вниманието:)
Съвета ми е да се консултираш с фитнес инструктор, ще ти изготви най - подходящата програма за достигане на желаните ти цели.
благодаря ти за мнението, KGVlove :) обмисляла съм го като вариант, само че не ми се дават около 100 лева..:s
Тогава влез в бб тийм, там има хора които разбират от тези неща много повече от хората тук.
MaLkaTa_LaDy
04-15-2014, 11:15
Абсолютно нормално за жените е да натрупват основно в тези зони. Аз съм по същият начин - трупам само в седалището и бедрата. Единия вариант според мен е да се консултираш с добър диетолог. Ако си сигурна, че диетата ти е била добра и знаеш какво правиш във фитнеса, би трябвало да е имало ефект отдавна вече.
JuStElly
04-15-2014, 16:00
Не си правила нещо както трябва или си яла здравословно, но в големи количества, което пак не ти е вариант... това, че ядете някаква храна, от която уж "не се пълнее", не значи, че може да ядете неограничено от нея. От всяка храна се пълнее.
Изобщо не съм съгласна за диетолога. В подразстваща възраст трябва да се яде абсолютно всичко, количествата и начина могат да се разберат и без диетолог. Една най - обикновенна пирамида на храните, каквито има във всички училища може да ти даде нужната информация.
Продължавай да се стараеш, както до сега и не губи воля, резултатите ще дойдат рано или късно. Понякога става по - бавно.
strawberry88
04-15-2014, 17:57
Кажи ни едно твое примерно меню и тренировката ти в какво се състои. :)
уау, благодаря адски много на всички :))) днесс бях на фитнес и забелязвам, че се чувствам адскии добре след всеки път, и дори само 2/3 дена да не тренирам ми се скапва настроението и ставам по-нервна, странно ;д
strawberry88 , ами значи ще кажа например за днес какво ми беше менюто: сутринта ядох кисело мляко с мюсли(да отбележа мюслито е без захар, напълно обикновено със стафиди и овесени ядки..), обяд: филия черен пълнозърнест хляб, пилешко филе, банан следобед: зелена ябълка, сушени червени боровинки и много малко печени ядки(кашу,бадем) и вечерята ми беше малко по-обилна :Д филия хляб от същия, пуешко филе, домат, сирене(малко) и половин кофичка плодово мляко... а и искам да спомена нещо много важно: имам проблеми със стомаха от скоро, боли ме много често напоследък (не знам дали се дължи на промяната на хранителния режим, но съмнявам се.. знам ли) .. ще ходя на лекар и ще е доста разправия докато разбера какво ми е точно на стомаха.. та, ще ме ограничат в някакви храни , докато се оправя,само дано да мога пак да ям някакви ненадебелителни храни,че тренировките ще са напразни ;хх;д
А и забравих да допълня; тренировката ми в какво се състои? ами гледам да наблягам най-вече на седалището и бедрата.. кардио(крос тренажор/тичане/подскоци), клякания, lunges, bridge, jumping jacks, има едно упражнение за бедрата 'ножици', също и има още 2/3, които си правя, но не знам как се казват ;д във фитнеса ето този уред http://www.mma-bulgaria.com/cart/image/data/autoupload/auNautilus-Evo---%D0%9C%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%A7%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%91%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0-S9lcpNaN0evo-prone-leg.png започнах да си го ползвам :Д.. като цяло тези най-често /но не всички наведнъж