Влез

View Full Version : Харесвам преподавател

mIm3t0o0
04-14-2014, 21:12
Здравейте. Това може би е една от най-тривиалните теми, статистически много често срещана, и аз която си мислех че никога няма да ми се случи, взех че попаднах в тази статистика. Е, какво да ви кажа. Студентка съм и един от преподавателите ми не ми излиза от главата. Видях го за пръв път миналия семестър. Чаках за лекция, при преподавател когото не бях виждала досега, защото пропуснах първата лекция (виновна :D). И така, чакам си аз в коридора и един млад и много секси мъж, с ризка, дънки и кецове ми приковава погледа. Гледам си го аз, той също ме гледа, и понеже върви сред група студенти го взимам за студент. Малко като по филмите :D и точно когато ме подминава, чувам как колегите ми му викат името, и че е объркал кабинета. Не знам какво ми стана, винаги съм го мислела за голяма глупост да хлътнеш по преподавател, а сега аз често мисля за него. Една негова лекция не съм чула както трябва, постоянно си мисля за други глупости. Моля ви хора, кажете ми как да си го избия от главата, защото е много дразнещо това. Не мога да се фокусирам върху нищо и накрая може и успеха си да разваля заради това увлечение. Help please. :)

RapExotic
04-15-2014, 10:41
Трудна работа. Да хлътнеш по някой, който е неизбежно да виждаш всяка седмица. Поне си осъзнала, че не трябва да стигаш по-далеч с него. С времето ще отмине. Започни да се оглеждаш за готини колеги, не може да няма.

ikon
04-15-2014, 10:50
А защо трябва да си го избиваш от главата? Пробвай да видиш дали ще се получи нещо. Защо изхождате от предразсъдъци, бил преподавател, е, какво от това, не е ли човек?

yakuza_
04-15-2014, 11:16
Аз за това нямах висок успех, за да мога да харесвам преподавателките.

anonymous708973
04-15-2014, 11:54
А защо трябва да си го избиваш от главата? Пробвай да видиш дали ще се получи нещо. Защо изхождате от предразсъдъци, бил преподавател, е, какво от това, не е ли човек?

Тя хубаво ще пробва, ама не е никак добра идея да пробва тоя семестър, когато са преподавател и студент. Като не й преподава вече, да пробва колкото си иска.

А дотогава наистина трябва да си го избие от главата. Авторке... опитай се да слушаш лекция. Установи някакъв контакт, колкото да не го мислиш постоянно. Със сигурност имаш неясноти по предмета - малко общуване с преподаватела хем ще изясни тях, хем ще задоволи нуждата ти от контакт с него. Но наистина не предприемай нищо прекалено този семестър.

baby_baby
04-15-2014, 14:04
Трудна работа. Да хлътнеш по някой, който е неизбежно да виждаш всяка седмица. Поне си осъзнала, че не трябва да стигаш по-далеч с него. С времето ще отмине. Започни да се оглеждаш за готини колеги, не може да няма.

+++

ikon
04-15-2014, 14:25
Тя хубаво ще пробва, ама не е никак добра идея да пробва тоя семестър, когато са преподавател и студент. Като не й преподава вече, да пробва колкото си иска.

А дотогава наистина трябва да си го избие от главата. Авторке... опитай се да слушаш лекция. Установи някакъв контакт, колкото да не го мислиш постоянно. Със сигурност имаш неясноти по предмета - малко общуване с преподаватела хем ще изясни тях, хем ще задоволи нуждата ти от контакт с него. Но наистина не предприемай нищо прекалено този семестър.
забравих да го уточня, иначе да, като не й преподава, тогава, ако не се е отказала ...

DarkTemplar
04-15-2014, 14:29
Изчукай го.

Al3ksandra
04-15-2014, 21:54

+1