View Full Version : Секс без презерватив
transformable
04-15-2014, 20:07
Приятелката ми иска да правим секс без презерватив , а аз до сега без не съм го правил. Въпроса ми е когато по принцип когато се натискам с някое момиче и се възбудя и ми излиза нещо бяло като пяна ( не знам точно как се нарича ) въпроса ми е като правим секс без презерватив и пак стане така има ли някакъв шанс да стане някой гаф ? Моля без ирония просто не съм запознат.
Да има, запознай се в гугъл с предякулационната течност.
Има риск винаги. Аз съм го правила без презерватив и наистина усещането е различно, много хубаво, но въпроса е дали си струва риска особено ако нямате опит. Пробвайте анален без презерватив само там се престрашавам да го правя по-честичко без.
Няма филм. Много е малък шансът да забременее - ако може да се сдържаш и да усещаш кога свършваш.. няма проблем да правиш секс без презерватив
Правете си секс с презерватив. Принципно тази течност съдържа сперматозоиди, но шансът да се забременее от нея е малък. Ако не си сигурен, че можеш да се сдържаш, най-добре си правете с гума.
kalpazanka
04-16-2014, 08:54
Има риск, да, и с риск да се повторя- сексът без презерватив си е чисто съгласие за родителство.
DisappointedDreamer
04-16-2014, 09:33
Има риск, да, и с риск да се повторя- сексът без презерватив си е чисто съгласие за родителство.
Мхм.
Много родителите има, които са се "пазили" по този начин.
Ако искате без презерватив, търсете други методи за предпазване. Има десетки такива.
RapExotic
04-16-2014, 13:29
Има и други начини за предпазване от забременяване. Ако ще го правите без презерватив използвайте друго предпазно средство.
baby_baby
04-16-2014, 13:34
По-добре го правете с презерватив винаги има опасност
MaLkaTa_LaDy
04-18-2014, 12:19
Да си купи противозачатъчни момичето.
♥MATCHO♥
04-18-2014, 12:22
Да си купи противозачатъчни момичето.
ти как обичаш? със или без да се боцкаш :)
MaLkaTa_LaDy
04-18-2014, 12:25
ти как обичаш? със или без да се боцкаш :)
С приятелката ми нямаме нужда от презерватив.
♥MATCHO♥
04-18-2014, 12:27
С приятелката ми нямаме нужда от презерватив.
ако беше към варна, и аз щях да те боцна! но ако си съгласна пак може да се уреди
изобщо имаш ли си приятел?
MaLkaTa_LaDy
04-18-2014, 12:31
ако беше към варна, и аз щях да те боцна! но ако си съгласна пак може да се уреди
изобщо имаш ли си приятел?
Нали ти казвам бе, приятелка си имам, не си ми в категорията.
Много интересно как тя иска без презерватив... явно я блазни мисълта да стане тийн мама. :D
Нали ти казвам бе, приятелка си имам, не си ми в категорията.
Ама ник-а ти му е в категорията/
MaLkaTa_LaDy
04-18-2014, 22:04
Ама ник-а ти му е в категорията/
Явно създавам грешно впечатление с ник-а си отпреди 6 години....
ultras88
04-18-2014, 23:54
Баси , всички тук изкарвате презерватива че е задължително и че винаги без капут става гаф и се забременява...... Ужас сте чесно. Гумата си е гума , за да ти е сигурно , но доста често са ми се късали и не са баш 100 процента сигурни. А късал ми се е презерватив , без да усетя и съм си свършвал в момичето като го извадих си капеше без проблем от него , но никъв проблем не е имало дори не се бях притеснил. А и на мен ми е 100 пъти по сигурно да си завися от мен и да го вадя от нея като свършвам отколкото да разчитам на синтетична гума :) А пич , споко ще се научиш да се сдържаш просто пробвайте и по-бавно и таака.
SummerRain
04-19-2014, 09:29
Има опасност. Не рискувайте.