Влез

View Full Version : За момчетата.

Stoqn_Trakiev
04-23-2014, 10:32
Добър ден на всички. Сега момчетата трябва да значт нещо много важно. Която каквото и да ви говори, колкото и да ви убеждава и колкото и да изглежда че не е така то трябва да сте винаги и непокатимо убедени че ства дума само и з само за ПАРИhttp://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html. НЯМА такива жени които да си мислят нещо друго когато гледат мъжете. Има само различнна самоценка и разлини очаквания. В основата обаче е типичната женска алчност. Няма начи да не е така но има 100 начина да ИЗГЛЕЖДА че не е така. Не се надявайте да е други яче. Казва ви ги неколкократно препатил и много много чел, мъж. За да не страдате безмислено и да ставате на глупаци, приоемете го. Приемете че няма начин да не си платите и няма ненаказано добро и ще сте ОК. Приемете че винаги когато жена ви обръща внимание е заради ПАРИ или възможността да изкарате такива в бъдеще. Жените са наблюдателни и прерсметливи. А сега ще и кажа че в това няма нищо лошо за вас. Парите се пелелят и е по добре да печлитеи да харчите отколкото да се обвързвате емоционално и да увреждате психиката си :) След като вече знаете че "Любовта е измислена от жените за да накарат мъжете да плащат повече" задачата ви е да намерите начин да започнете да печелите достатъчно. Хубавото е чеедна жена никога няма да откаже да се опита да се възползва от мъж, дори и тя самата да печели добре, генетично е. Това е голямата женска слабост от която умните мъже се възползват. Идеалния случай е да сте честни. Не казвайте "Обичам те" щом не го усещате така. Използвайте малкои комплименти и оставете у жената усещането че сте по глупави от нея. ( Прави пари: http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html )

anonymous908491
04-23-2014, 13:40
Довиждане.

RapExotic
04-23-2014, 16:03
Слабо. Така не си печелят реферали.

~LadyCrawley~
04-23-2014, 16:08
Стоянчо, да не те оставиха на сухо, че негодуваш така?

BlackEyedPeas
04-23-2014, 16:10

Ти мъж ли си, УЕ! :lol:

~LadyCrawley~
04-23-2014, 16:11
Еее, така е, ти повече ги разбираш :P

gamblerpimp
04-23-2014, 16:11
prav e

BlackEyedPeas
04-23-2014, 16:16
Еее, така е, ти повече ги разбираш :P

Мдам, слънчице. :D

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 14:48
:) Ако повярвате ще вие много по-лесно :) Няма по голяма красова от финансовата :) Това че жените негодуват от мнението е защото е истина. Естествено няма нишо лошо в това а даже напротив. Парите се печелят и трябва да са главнава ви грижа :) Останалото се самонарежда :) Да сте видели богат мъж който да не е обичан страстно от много жени :) ?

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 14:50

Като малък са ме оставяли на сухо да :) В момента в който започнах да печля добре та до сега се радвам на женския интерес :) Дядо ми вдовец който е доста заможен също се радва на такъв :) И така много по добре :) Не негодувам а просвещавам :) Плащаи и жената ще зареже всеки заради теб, а парите се печелят така или иначе :) .

DownloadVirus
04-26-2014, 15:01
Колко трябва да си жалък,че да си измисляш глупости,за да спечелиш 20 цента :))

Lilanda
04-26-2014, 15:06
И нека в поста има повече усмивки. :) Така е по-яко. :) Естествено, че може да пропуснете да сложите усмивка след някое изречение, но е много по-вървежно да не го правите. :) Усмивките допринасят повече достоверност на това, което казвате. :) И като за финал...СМАААААААААААЙЛ... УСМИИИИИИИВКА..:)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 15:24
Колко трябва да си жалък,че да си измисляш глупости,за да спечелиш 20 цента :))
Тези ценотове дето ги споменаваш ми идват понякога за 1 секунда :) Не ти се чете, а трябва защото ако ти се прави и ако мислиш :) може да откриеш невероятни начини за печелене. Най добре не се опитвай да смедваш написаното от мен :) Трабва да има и по-глупави хора като теб например :) То написаното е за хора с отворен ум :) Понеже явно си се поинтересувал и до там, ще ти кажа че вече съм собственик на няколко сайта от типа за които намекваш :)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 15:28
И нека в поста има повече усмивки. :) Така е по-яко. :) Естествено, че може да пропуснете да сложите усмивка след някое изречение, но е много по-вървежно да не го правите. :) Усмивките допринасят повече достоверност на това, което казвате. :) И като за финал...СМАААААААААААЙЛ... УСМИИИИИИИВКА..:)

Не еярвам усмивките да ви прерчат:) Възможно е текста да не ви хареса, но сама знаете че е самата истина :) Бъдете колкото си искате язвителна :) но аз се радвам защото съм сигурен че съм измъкнал поне няколко човека от заблудата и мизерията :) Радвеайте се на написаното от мен, защото то позволява на момчетат да прозрат истините, което щък ще им позволи да се ореантират добре т.е. към печелене :) Това е добре за вас знаета сама :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 15:30
Никой не си измъкнал, защото никой не би те взел на сериозно, а това е защото звучиш сякаш някоя печена мадама е видяла каква путка си и те е оставила с пишка в ръка, а най-вероятно и точно това е, което е станало.

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 15:35
Никой не си измъкнал, защото никой не би те взел на сериозно, а това е защото звучиш сякаш някоя печена мадама е видяла каква путка си и те е оставила с пишка в ръка, а най-вероятно и точно това е, което е станало.
Да няко души вече. Ако видя човек които е достаъчно последователен и знае какво прави, му предлагам да администрира в сайтовете, като контактува директно с рекламодатели и можа да прави пари по начини които не ти разбира главата:) После натрупва знания и зтава ценен съреудник. До момента са 22 души такива :) от няколко хиляди пробвали и зарязали Всички се прави с хора :) Хейтърството ти няма да ти помогне с абсолютно нищо :) А с пишка в ръка не съм оставал от години :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 15:38
Само да те светна, че когато аз съм правил пари в world wide web-a ти още не си знаел какво е калкулатор, а камо ли интернет. ;С
Не ме учи моля те, виж че едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка. Ясен си ми, ае вънка.

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 15:41
Само да те светна, че когато аз съм правил пари в world wide web-a ти още не си знаел какво е калкулатор, а камо ли интернет. ;С
Не ме учи моля те, виж че едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка. Ясен си ми, ае вънка.

Да така ще кажеш :) Възможно е да познаваш мрежата преди мен, което означава че си безнадежно остарял вече :) Ако е така тогава си от най болния и гаден тип хора :) които не искат да помогнат на другия за нищо на света :) Тези които никои не иска за приятел или сътрудник :) Дано не е така :) Колкото по малко има от този тип толкова по добре :)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 16:01
Не могаотговоря лично на всички писма, затова пиша тук. И така след като безнадеждните комплексирани хеътъри изказаха комплексарските си мнения :) Нека изкоментираме няколко въпроса които ми задодохте. "Откъде знаеш че е така?"
Ами имам Сестра и братовчедки все по големи които баха така добри, още от мли с брат ми да ни светнат за всичките женски хитрини :) Впрос две" Как мога да не си обичам момиченцето, тя не е такава " Ами обичай си я, всяко правило си има изкючения, просто се постаряй да отделяш повече време за четене и не пропускай никакъв шанс да правиш пари :) Така тя ще те обича повече дори :) Не се втеляваъ с глупости и не изпадай в крайности, истината в повечето случай е някъде по средата. Просто ако нямаш пари ще се оглежда за други, дори и да не усещаш. Радко жени поемат разходи и вмалкото случай когато е така то има деца които задържат положението. Това че ти си бнката изибщо не е лошо а напротив това е най доброто което можеш да сториш за себе си в този свят. Никога обаче не разделяй материалния ресурс които носи доход, това е пътя да го загубиш и после да останеш с пръст в уста.

AnarchyBoy
04-26-2014, 16:05
С тези усмивки ми е чудно аргумента ли си буустваш или?

CoNviCt
04-26-2014, 16:14
На мен пари не ми трябват. Аз къде трябва да цъкна?

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 16:23
С тези усмивки ми е чудно аргумента ли си буустваш или?

Не старая се да създавам положително настроение. Не се опитвай да копираш идеите на умната дама по горе :) Хейтърството е тъй разпространео, колкото психическото разтройство което го предизвиква :) Ето например ти :) Опитваш се съвсем безпричинно да обиждаш, вероятно защото си тотално пренебрегван и си стигнал до може би скрития от съзнанието ти извод, че сам си виновен за това:) Иска ти се да си като чвека от снимката която си си сложил за аватар, но и това не си.... :) Името говори за стремеж да изглеждаш пич, като се представяш за анархистично настроен, явно и това не си :) Лошо но не непоправимо. Възможно е други звиждащи ти и мразещи света да са ти повлияли да да са затворили очите ти за собствените ти силни и може би красиви страни. Комплексите ти са повече от големи, но не и непреодолими. Освен това огат да ти донесат и успехи. Наполенсъщо е имал комплекси заради своя ръст и други...малки работи... и виж какви ги е вършил :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 16:29
О и психоанализа ли предлагаш, да ти дам некой лев за свършената работа и труда?

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 16:32
О и психоанализа ли предлагаш, да ти дам некой лев за свършената работа и труда?
Недей. Беше промоция :) Това не беше никакъв труд. Създадения профил говори достаъчно :) Възможно е зад него да се крие и ядосана дама или мъж с женски наклонности :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 16:40
Брей, колко бързо ме опозна, ти да не си някакво светило в областта на психоанализата? Защо не съм чувал за теб? Изглеждаш доста научен, начетен и интелигентен човек. ;С

AnarchyBoy
04-26-2014, 16:41
Може ли да се запознаем и да ме обучиш да бъда като теб, моля те, моля те, моля те. :(

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 16:56
Хах благодаря! Обаче за стигне до тези изводи човек изобщо не е нужно да е свеило. Това че нормалното средно ниво за теб е високо е ....плашещо... Дано се базикаш и ако не, дано сте по-малко като процент от народа.... :)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 16:57
Може ли да се запознаем и да ме обучиш да бъда като теб, моля те, моля те, моля те. :(

Не може братко... ти нямаш предпоставките.... :) Трябва базово количество мозък ... а ти нямаш и половината :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 17:00
Ама ти си бил велик бе, ако и пишеше грамотно бих те боготворял. :(

DownloadVirus
04-26-2014, 17:01
Много познаваш колко количество мозък има всеки с клавиатурата.Вземеш като си толкова умен да ми помогнеш да изкарам 6 на всички изпити по Висша математика ли?

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 17:27
Брей, колко бързо ме опозна, ти да не си някакво светило в областта на психоанализата? Защо не съм чувал за теб? Изглеждаш доста научен, начетен и интелигентен човек. ;С

ННяма как да стане бртако :) Нужен е мозък а твоят липсва :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 17:28
В твоя случай зад клавиатурното устройство е с IQ на шимпанзе, но никой не те е питал. Глупав си.

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 17:28
Ама ти си бил велик бе, ако и пишеше грамотно бих те боготворял. :(
Няма нужда благодаря :) Съществувай си и така :) Господ помага на такива като теб :)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 17:30
В твоя случай зад клавиатурното устройство е с IQ на шимпанзе, но никой не те е питал. Глупав си.
Мнението на толкова ограничени и глупави хора не ме интересува :)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 17:31
Много познаваш колко количество мозък има всеки с клавиатурата.Вземеш като си толкова умен да ми помогнеш да изкарам 6 на всички изпити по Висша математика ли?

Веднага ти помагам... Сядай и учи :) Докато стане :)

tori
04-26-2014, 17:43
Ужас, како Сийке! Разкрити сме!

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 17:51
Ужас, како Сийке! Разкрити сме!

Ами то и друго има :) Ама може и да си затрая срещу скромна сума :)

Stoqn_Trakiev
04-26-2014, 17:57
Ето за всички една много интересна тема :) Прочетете всичко до края за да се убедите какъв идиот е моят опонент тук :)
Хахахахахахахахахахахаааа ааааааааа :)
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/564586-Problem!-Molq-pomognete!

DownloadVirus
04-26-2014, 18:23
Dont feed the troll.

Stoqn_Trakiev
05-06-2014, 10:16
Добър ден ! Предлагам възможността да се освободите от лапите на работодателите си. Посетете: http://probabgn.ovo.bg или http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html където ще получите всичката необходима информация за да започнете да работите за себе си. Не е нужно да робувате повече.

tori
05-06-2014, 12:58
Ами то и друго има :) Ама може и да си затрая срещу скромна сума :)
Мне, искам още клишета, възможно е да се преоткрия в тях.