Влез

View Full Version : Проблем с удоволствието

Ivanssmile
04-23-2014, 18:39
Здравейте на всички !
Момче на 18 години съм и имам приятелка от вече 6 месеца. Тя е на моята възраст , но когато се "взехме" тя беше девствена . Когато го направихме за първи път нея много я болеше , но може би е нормално (за пръв път съм с девствено момиче) и затова внимавах много. Проблема е , че го направихме вече поне 10-15 пъти , а нея на моменти все още я боли и ми обясни , че все още не изпитва удоволствието от самия секс... Другия проблем , който най-вероятно е следствие от първия е , че го правим максимум 2-3 пъти на месец , при положение , че 2-3 пъти в седмицата имаме време и място и всичко , което е нужно... Не съм говорил с нея , защото не знам как ще реагира , но аз полудявам за нея и я желая постоянно. Направо не знам .. , какво да правя ? :(

AnarchyBoy
04-23-2014, 18:55
Ритай я в корема разбира се.. освен, че ще склони да ти пуска винаги когато пожелаеш, също така има не малък шанс да започне да изпитва удоволствие..

The Cheetah
04-23-2014, 18:57
ех тва ритане в корема.. но според мен помага

AnarchyBoy
04-23-2014, 18:58
ех тва ритане в корема.. но според мен помага

Нямам как, научно доказано е, че помага..

Castiel_
04-23-2014, 19:40
^
https://i.chzbgr.com/maxW500/438451968/hAB1623AC/

Ivanssmile
04-23-2014, 19:40
Аз сериозно питам , а ти ми се правиш на умник ... -.-
Просто искам и тя да почне да изпитва удоволствие .

The Cheetah
04-23-2014, 19:49
^
https://i.chzbgr.com/maxW500/438451968/hAB1623AC/

и се регистрира специално, за да постнеш тази картинка

CrazyLittleThing
04-23-2014, 20:23
Напълно нормално е да не изпитва удоволствие още от десетия път, от което пък стигаме до извода, че няма как и да е разгонена постоянно. Бтв и аз бях нещо подобно, с времето минава - ще видиш. Иначе повече любовна игра, лизане, целуване, хапане, или каквото там й харесва на девойката. Успех.

DisappointedDreamer
04-23-2014, 20:25
Нормално е щом е била девствена до скоро. Опитайте се заедно да разберете какво и харесва и и доставя удоволствие в секса, и го приложете. С времето ще се напаснат нещата, но сподели тази тревога с нея - трябва някакво желание да се появи и от нейна страна, но недей да насилваш нещата. Успех!

SNikolov_Rugby
04-23-2014, 20:49
Научи се да еб*ш

Ivanssmile
04-24-2014, 03:45
Трудно ще я "еба" като имам доста силни чувства .. Не е като да не знам как , но когато ми каже , че я боли или нещо от сорта , всичко направо приключва

sometimes_
04-24-2014, 13:12
Е, тя пък много преиграва според мен. Какви са тия лиготии... Напълно нормално е да не изпитва удоволствие след като доскоро е била девствена. Първо тя сама трябва да разбере какво я възбужда, а за това трябва време. Обясни и по деликатен начин да не мрънка толкова, а да ти помогне да разбереш как и е хубаво.

Castiel_
04-24-2014, 21:30
и се регистрира специално, за да постнеш тази картинка

Откъде знаеш, че съм се регистрирала за това?Това, че не съм натрупала 1000 + мнения нищо не значи. :lol:

pifiella
04-24-2014, 21:34
Като стана въпрос за ритането в корема- баба ми е разказвала,че така са правили аборти едно време- пият малко татул,удрят се в корема и клякат.Бой и клякане и край с бебето...
пс:утрешните новини- бременни тийнове се удрят в корема до смърт :D

KGVlove
04-24-2014, 22:22
Това, че е нормално да си правил 10 пъти секс и да не се кефиш не го приемам за нормално. Въпреки, че ме болеше ужасно много първия път (в началото) имаше удоволствие дори и тогава.
Пробвали ли сте всякакви пози? Защото има някои, в които почти нищо не усещам и други в които след 5 тласъка мога да свърша.

anonymous708973
04-24-2014, 22:52
Като стана въпрос за ритането в корема- баба ми е разказвала,че така са правили аборти едно време- пият малко татул,удрят се в корема и клякат.Бой и клякане и край с бебето...
пс:утрешните новини- бременни тийнове се удрят в корема до смърт :D

Е, хайде без такива съвети в тийнейджърски форум със завидно ниско Ай Кю на новите потребители.

sometimes_
04-25-2014, 07:29
Това, че е нормално да си правил 10 пъти секс и да не се кефиш не го приемам за нормално. Въпреки, че ме болеше ужасно много първия път (в началото) имаше удоволствие дори и тогава.
Пробвали ли сте всякакви пози? Защото има някои, в които почти нищо не усещам и други в които след 5 тласъка мога да свърша.

Аз лично месеци наред не изпитвах удоволствие ;) . Нито аз знаех какво правя, нито той и удоволствието беше нулево. С времето се напаснаха нещата, но си спомням, че тогава се чудех какво толкова му харесват на тоя секс. Освен, че не ми беше хубаво, ми беше и досадно... За това казах, че според мен е нормално на тоя етап девойката да не изпитва удоволствие. :)

Cloud9
04-25-2014, 09:57
Аз лично месеци наред не изпитвах удоволствие ;) . Нито аз знаех какво правя, нито той и удоволствието беше нулево. С времето се напаснаха нещата, но си спомням, че тогава се чудех какво толкова му харесват на тоя секс. Освен, че не ми беше хубаво, ми беше и досадно... За това казах, че според мен е нормално на тоя етап девойката да не изпитва удоволствие. :)

+1

Една приятелка толкова се отегчаваше,че се бяха разбрали да го правят с нейния към 23:300щото дават "Приятели" по телевизията.Иначе и мен доста време ме боля и се чудех какъв е тоя мерак.С опита идва и удоволствието.Предразполо и я,бъди нежен /каза че си,разбирам,не пречи да си още повече/.Ще мине.И да знаете че не може от първия път и опааа оргазъм!Трябва да проучиш какво обича,как го обича и да си постоянен.

babity
04-25-2014, 10:45
Ако не изпитва притеснение да говори за секс, просто бъди директен. Награбия я там докато сте насаме, прошепни и на уше, че приритваш от желание всеки път когато я видиш и после я остави яко "зарибена". Да видиш какви неща могат да ти се случат след т'ва. Или и предложи няк'ва ролева игра или нещо от сорта. На мен, ако ми работи главата за няк'ви мръсотии ми е мнооого по-яко, отколкото ако просто сексът е... динамичен. (колко съм дипломатична днес!)

Конкретно по въпроса с болежките, вероятно още се срамува/не се отпуска напълно и не се усеща как се стяга. Първите няколко пъти го правех абсолютно несъзнателно и се чудех защо толкова боли и кога, аджеба, ще спре. По-опитен партньор ме усети, че го правя несъзнателно, погрижи се да съм толкова в мууд, че да му се примолвам чак и като приключихме ми обясни за какво точно е идело реч преди т'ва.

А иначе, ако не си гомнар и не смяташ да злоупотребяваш с нея, алкохолът ще свърши всичко по-горе изброено, което ти не знаеш как да направиш.

baby_baby
04-25-2014, 11:51
Не е болка за умиране да потърпи малко

Cloud9
04-25-2014, 13:45
Не е болка за умиране да потърпи малко

Търпи бабо за секс?

Colouring
04-25-2014, 19:18
Една приятелка толкова се отегчаваше,че се бяха разбрали да го правят с нейния към 23:300щото дават "Приятели" по телевизията.
:D
Нямаше как да го пропусна просто.

Difteen16
04-25-2014, 20:35
Научи се да еб*ш

Евалата, печелиш приз за най-тъп отговор...
По темата - нормално е... не се тревожи, всичко ще се оправи и въпреки това поговори с нея, задължително и ѝ обясни как стоят нещата.

RapExotic
04-26-2014, 20:19
Това, че изпитва болка е по-скоро на психическа основа, освен ако няма някакъв друг проблем, за който не си споменал. Нормално е щом я е боляло много в началото да асоциира и следващите актове с тази болка. Накарай я да се отпусне хубаво, да не мисли за странични неща, възбуди я както трябва и обърни внимание на предсексуалната игра. Преди това може да поговориш с нея за това кое би и харесало в секса и какво и доставя най-голямо удоволствие. Дори да няма опит все има някакви сиксуални фантазии.