View Full Version : Секс или просто любов?
hanovete
04-23-2014, 18:36
Здравейте,
Момичето говори така, чак ме пита у нас ли да идва или ще вечеряме. Е да ама аз я харесвам и желая бавно да карам нещата....като вечеря...червено винце...после лека нощ пък другия път може и да не удържа. Не съм от желязо все пак. Та девойката е доста умна и въпроса ми е насочен точно към вас дами. Защо така бихте подходили? Не съм балам и деликатно ще я подпитам...предполагам и тя не е балама, но все пак бих искал да ви чуя мнението. Въпроса е да еба и заебавам или не? Вие как мислите?
DisappointedDreamer
04-23-2014, 19:12
Оо, в началото е много трудно да се определи. И аз в началото пришпорвах нещата откъм секс и той се дърпаше, защото и той като тебе желаеше и харесваше и искаше бавно да стават нещата. Та, моят съвет е да поговориш с нея и да и кажеш точно това, което написа тук.
Fisherman
04-23-2014, 21:54
И аз в началото пришпорвах нещата откъм секс
Не мисля,че трябва да коментираш теми за любов,защото явно имаш нулеви разбирания за нея и как реално стоят нещата.
Ако имаше раздел "Бардашки услуги" там щеше да си съвсем на място.
alskdjfhg
04-23-2014, 22:10
Ако аз искам връзка от едно момче не бих му пуснала веднага. Съвсем сериозно ли ти го каза това? Според мен излез с нея, ако много настоява правете секс и след това ще разбереш дали е искала само това или нещо по - сериозно. :D
DarkTemplar
04-23-2014, 22:23
Ако жена иска само секс от мъж, получи си го и после го отсвири - това е съвсем нормално, човещинка е. Ако мъж иска само секс от жена, получи си го и после я отсвири - ау какви подли и гнусни създания са мъжете.
Неема проблеми. ;]
anonymous708973
04-23-2014, 22:45
Ако жена иска само секс от мъж, получи си го и после го отсвири - това е съвсем нормално, човещинка е. Ако мъж иска само секс от жена, получи си го и после я отсвири - ау какви подли и гнусни създания са мъжете.
Неема проблеми. ;]
E, хайде де, точно от теб толкова плоско тълкуване на ситуацията не съм очаквала. Идеално знаеш, че не става въпрос за нещото, което искаш, а за начина, по който го искаш. И дали заблуждаваш отсрещния човек. Пък хайде да сме честни, мъжете в пъти повече я имате тая склонност.
Авторе... това, че пришпорва нещата към секс, не значи задължително, че не иска нещо повече или че би имала против отношенията ви да прераснат в нещо повече. По-скоро гледай други неща - за някакво бъдеще говори ли, някъде кани ли те, споделя ли ти лични неща, такива работи.
Иначе... прави се на ударен, кажи й, че не ти се стои у вас и че искаш да вечеряте навън, щото времето е хубаво. Дай си време да проумееш какво иска, а това протакане и в двата случая на нея ще й подейства възбуждащо. Нищо не губиш.
П.С.
И по "мое време" се казваше: любов или просто секс, не обратното :д
чукаш я и се надяваш да се привърже
не я чукаш, казваш и там ония раоти, намекваш и ги.... тя те отсвирва/тя не те отсвирва
DisappointedDreamer
04-24-2014, 08:35
Не мисля,че трябва да коментираш теми за любов,защото явно имаш нулеви разбирания за нея и как реално стоят нещата.
Ако имаше раздел "Бардашки услуги" там щеше да си съвсем на място.
Авв, сладурко.
Не ме карай да те захапвам аз, 'щото твойто съществуване е престъпление срещу майката природа.
Fisherman
04-24-2014, 17:22
Авв, сладурко.
Не ме карай да те захапвам аз, 'щото твойто съществуване е престъпление срещу майката природа.
Можеш да захапеш само пенисите на мухльовците,с които движиш за по 2-3 месеца.Мойто съществуване е престъпление само в жалните очички на деморализирани пачаврички,като теб.Ей ако беше с ай кю по-голямо от тва на чехал,сигурно щях да се трогна.
Свиня
DisappointedDreamer
04-24-2014, 17:40
8-) хахахах
прекрасник.
За т'ва най-късата ми връзка е била половин година, налЕ?
За IQ-та да не си говорим. Твойто е едноцифрено.
Fisherman
04-24-2014, 19:08
8-) хахахах
прекрасник.
За т'ва най-късата ми връзка е била половин година, налЕ?
За IQ-та да не си говорим. Твойто е едноцифрено.
И като най-късата ти връзка е била половина година какво?Какво постигна в тоя живот освен да се въргаляш с австро мелези
girlwithblueeyes
04-24-2014, 20:06
Хаха :lol: от кога връзките те определят като човек
По темата-Това че иска секс не значи че не изпитва и любов към теб.
Fisherman
04-24-2014, 20:11
Хаха :lol: от кога връзките те определят като човек
се едно да кажеш,откога постъпките ти те определят,като човек
бая сте деградирали в тиняка
pandabear
04-24-2014, 22:06
Въпроса е да еба и заебавам или не? Вие как мислите?
'ми щом пък толкова я харесваш еби и недей да заебаваш
anonymous708973
04-24-2014, 23:38
се едно да кажеш,откога постъпките ти те определят,като човек
Мда, тук съм съгласна.
Естествено, че те определят, и то до впечатляваща степен.
SonataArctica
04-25-2014, 00:01
^Да ама човек се променя. Не можеш да съдиш човек по това, какво е направил преди година или повече. "Постъпките" си имат срок на годност.
girlwithblueeyes
04-25-2014, 05:30
Ахаа ние акао сме затънали ти вече си потънал...
Постъпките те определят като човек да ,но не и връзките . Може да имаш многогодишна връзка зад гърба си и пак да си боклук а може и да имаш връзка за по седмица и да си страхотен човек.
anonymous708973
04-25-2014, 08:19
Може да имаш многогодишна връзка зад гърба си и пак да си боклук
Това как става? Аз го виждам само при условие, че намериш друг боклук и някак успявате да си търпите недостаците.
А не виждам как някой ще е имал връзки само по седмици и ще е "страхотен". За мен човек, който не знае какво иска, очевидно няма добра преценка, не прави компромиси и нещата му омръзват ТОЛКОВА бързо, не е страхотен.
Нека не звучи като "всички с дълги връзки са супер, всички с кратки - боклуци", не.
Връзките ти не те характеризират толкова остро, но дават добра представа за теб. Все едно да ми кажеш, че приятелският ти кръг не те определя като личност.
^Да ама човек се променя. Не можеш да съдиш човек по това, какво е направил преди година или повече. "Постъпките" си имат срок на годност.
Постъпката днес те определя какъв човек си сега.
Постъпката вчера показва какъв си бил преди.
Не е точно "срок на годност", но идеята е ясна. Затова можеш да съдиш за човека според това как постъпва сега.
girlwithblueeyes
04-25-2014, 08:27
Аз не говоря да си боклук само във връзката си а въобще .
SonataArctica
04-25-2014, 08:42
Постъпката днес те определя какъв човек си сега.
Постъпката вчера показва какъв си бил преди.
Не е точно "срок на годност", но идеята е ясна. Затова можеш да съдиш за човека според това как постъпва сега.
Това имах предвид. Просто потокът ми на мисъл в 3 часът през ноща не е от най-добрите.
Не можеш да съдиш човек по това, какво е направил преди година или повече.
явно не си срещал хора зодия скорпион ;д
anonymous708973
04-25-2014, 11:21
явно не си срещал хора зодия скорпион ;д
ХАХХАХАХАХАХХА!!!
Цитирам личностни характеристики за жената скорпион, които Щрудел беше пуснала във фейсук: "Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста."
:D
Соната, естествено, че мога. Най-малкото мога да видя дали този човек е израснал в мисленето си. Ако съдиш по един човек единствено на база сегашните му действия, ние излизаме доста... бедни личности.
И то кво излиза? Че не мога да съдя на база минали действия, но трябва да повярвам на един куп хора, които се кълнат, че (не) биха направили нещо в ситуация, в която НИКОГА не са попадали. Логиката е абсурдна. Надеждността на двата "източника" е несравнима.
представителите от мъжки пол не са по-различни
И то кво излиза? Че не мога да съдя на база минали действия, но трябва да повярвам на един куп хора, които се кълнат, че (не) биха направили нещо в ситуация, в която НИКОГА не са попадали. Логиката е абсурдна. Надеждността на двата "източника" е несравнима.
На база минали действия можеш да съдиш за това какъв е бил човека тогава. Можеш да съдиш за опита му, за израстването му. Но не и за това какъв е днес. Хората се променят и докато е вярно, че те са съвкупност от миналите си действия и грешки, то не означава, че са толкова глупави винаги да ги повтарят :)
Идеята е такава - гледай какво е правил преди, но не го съди, докато не видиш какво прави сега.
то не означава, че са толкова глупави винаги да ги повтарят :)
Идеята е такава - гледай какво е правил преди, но не го съди, докато не видиш какво прави сега.
тогава защо банваш фишката за н-ти път
сега да те съдя ли
anonymous708973
04-25-2014, 11:34
За пореден път съм съгласна с твоя милост и балансираното изказване :)
тогава защо банваш фишката за н-ти път
сега да те съдя ли
защото неговите действия не се променят с траекторията на времето :)
За пореден път съм съгласна с твоя милост и балансираното изказване :)
:-)
лол
говореше за мен
естествено :)
П.С.
И по "мое време" се казваше: любов или просто секс, не обратното :д
:lol:
Това ме разсмя искрено..:D И в същото време някак ме натъжи...
DisappointedDreamer
04-25-2014, 14:45
И като най-късата ти връзка е била половина година какво?Какво постигна в тоя живот освен да се въргаляш с австро мелези
Много повече, отколкото ти някога ще постигнеш. Пък и доказвам, че "обвиненията" ти са безпочвени - ака нито съм имала връзки за по 2-3 месеца, нито пък съм някаква разкропостена принцеска, на която и липсват морални ценности.
Дори и да приема тезата ти - може да не съм била най-прекрасния човек преди 2-3 години, но моето "аз" тогава няма нищо общо с моето "аз" в момента. И въпреки всичко, не съм се въргаляла с всеки; и имам морал и достойнство. :)
// понякога искрено се учудвам какви неща се пишат по форумите. и кой им е източника.
DarkTemplar
04-25-2014, 14:56
понякога искрено се учудвам какви неща се пишат по форумите. и кой им е източника.
комплексарщината на паразита, който си цитирала.
Няма как да знаеш със сигурност какво иска. Не го мисли толкова, пусни се по течението - пък каквото стане ..
Здравейте,
Момичето говори така, чак ме пита у нас ли да идва или ще вечеряме. Е да ама аз я харесвам и желая бавно да карам нещата....като вечеря...червено винце...после лека нощ пък другия път може и да не удържа. Не съм от желязо все пак. Та девойката е доста умна и въпроса ми е насочен точно към вас дами. Защо така бихте подходили? Не съм балам и деликатно ще я подпитам...предполагам и тя не е балама, но все пак бих искал да ви чуя мнението. Въпроса е да еба и заебавам или не? Вие как мислите?
Харесваш ли мъже? Защото с това мислене натам си тръгнал.