Влез

View Full Version : Бебешка коса ..

sweetka_96
04-24-2014, 15:06
Търсих подобни теми, но не намерих.. Та, имам бебешка коса, която стига до веждите ми и ме дразни ужасно много. Всячески се опитвам да я прикрия (лак, пяна, фиби..), но все стърчи някой косъм -.-. Ако я махна ще стане адски зле и се чудя как да я накарам да порасне по бързо :д Някои имал ли е такъв проблем и оттървал ли се е ?

seek&destroy
04-24-2014, 15:39
Пффф.. не знам как да ти помогна, но ИСКАМ И АЗ ДА СЕ ОПЛАЧА, ПОБЪРКВА МЕ ОСОБЕНО КОГАТО СИ ВЪРЖА КОСАТА и започва да стърчи от всички страни, много е дразнещо.
И да порасне, на нейно място пак ще порасне друга (поне така мисля?!) и такаа.. няма отърване.

~LadyCrawley~
04-24-2014, 16:31
Аз пък много й се кефя. по принцип е по-дълга и стърчи малко само отпред, но пък изглежда по-естествено, знам ли. Хващай я с фиби, за 18 години моята не е израснала повече отколкото си е била о.о Иначе останалата коса да, но тази сякаш винаги си седи еднакво дълга..

sunshine :**
04-24-2014, 16:35
Потърпи, но в никакъв случай не я подстригвай, защото след това е ужасна гледката.Като малка нали не разбирам с ножицата се кръцнах и айде.Като си гледам снимките от тогава просто не мога да спра да се смея.

The Cheetah
04-24-2014, 17:16
^това е нищо, аз като малка реших да си направя крив бритон :D че взех и много коса.. направо ужас!

П.Т. И аз имам бебешка коса, ужасна е.. потърпи я малко, за да израсте. Друг начин няма, ако я подстрижеш резултата ще бъде покъртителен :D

kaRamella
04-24-2014, 17:30
И аз много я мразя,ама всички имат :D

mayaaa
04-24-2014, 18:10
А бе, аз съм си подстригвала, не е чааак толкова зле, ако се вземе до корена. Ама не знам, сега имам и не мисля да я пипам.

sweetka_96
04-24-2014, 18:26
Постоянно ми разваля снимките тая коса :D тъкмо реша, че съм излязла хубаво и видя стърчащи кичури и ми стане лошо.. :D

katalia3
04-25-2014, 08:33
Аз пък и се кефя, никога не бих я подстригала, това означава че нова косичка расте и може би косата е в добра форма :) Изчакай да порасне, иначе дори и да я прибереш със лак или с фиби, тя докато не стане малко по дълга все ще се показва и както казваш ще ти пречи и дразни :)

Зайче..
04-25-2014, 08:48
Аз моята на места я подстригвам и вече е нормална коса, но продължавам да я режа, защото не ми се занимава да я пускам. Говоря за мястото на челото (най-отгоре първия ми мъничък пласт коса е точно бебешки, т.е. беше бебешка косичка вече не е). Иначе отстрани (където като си вържем косите ни стърчи) не си я режа, а просто я прибирам с лак и съм готова.