View Full Version : Как да разбера?
medeno_momi4e1
04-25-2014, 16:36
Здравейте,от скоро излизам с едно по-голямо от мен момче...но ме е страх ,че може да ме иска само за секс тъй като е на 25...била съм много пъти разочарована и не искам пак да стане така :( има ли начин как да разбера какво иска от мен дали наистина ме харесва или иска само да спи с мен.Иначе е мил и внимателен с мен не ми е правил намеци..
xXxPETYAxXx
04-25-2014, 16:59
Просто не му се пускай веднага щом си поиска(ако си поиска скоро), а изчакай да видиш, как ще реагира, ако го отрежеш веднъж.
Difteen16
04-25-2014, 20:43
Честно казано не искам да те отчайвам, но ако не си го усетила, най-вероятно нямаш усета... Просто се усеща. Чувстваш кога си специален за един човек и нямам предвид нещо голямо, а начинът,по който говори с теб - доверие, искреност, отвореност, желание, всички малки неща и т.н. като вземеш предвид тези комплексни фактори и лесно можеш да си изградиш някаква що-годе ясна представа. Успех!
Izprobvan metod- budi po-nezainteresovanata ot dvamata, durpaj mu se ,obache ne 1, 2 dena , ami za po dulug period i ako toj te goni i ne iska da te izpusne shte znaesh che ima i chuvstva kum teb :)
HollyGolightly
04-25-2014, 22:37
Годините нямат много общо в случая, може и колкото теб да е и пак само за секс да те иска.
RapExotic
04-26-2014, 19:40
Опознай го и ще разбереш. Не му се давай още в началото.
tachkata
04-27-2014, 17:04
Ако имаш такова усещане и му нямаш доверие... няма смисъл да се тормозиш...можеш да разбереш като пробваш тактиката "право куме в очи"... Разговор трябва и уточняване на взаимоотношенията и да се реши какво ще правите заедно... само секс или нещо повече