View Full Version : от къде да закупя?
Здравейте. Знаете ли от къде мога да купя лазер? От тези показалките. Да не са от сергиите, ментаците за 5 лева, не искам някакви много силни, просто обикновен. Да не е от интернет. Благодаря.
RapExotic
04-26-2014, 19:03
Ако си от София - на Илиянци има китайски за около 25-30лв. На бул. Черни връх, до хотел Кемпински има качествени професионални такива, но започват от 90лв. и стигат до над 1000. Ако се спреш на първия вариант пиши, мога да ти продам един чисто нов, зелен, 100 миливата, на далавера за 14лв. ;)
Ако си от София - на Илиянци има китайски за около 25-30лв. На бул. Черни връх, до хотел Кемпински има качествени професионални такива, но започват от 90лв. и стигат до над 1000. Ако се спреш на първия вариант пиши, мога да ти продам един чисто нов, зелен, 100 миливата, на далавера за 14лв. ;)
100 не са ли адски много? Не искам нито да гори нито ако без да искам да се ослепя.
RapExotic
04-27-2014, 18:47
Да, попринцип са много, но имайки в предвид, че е китайски тези 100 не отговарят на 100те на професионалните. Моят лазер нито гори предмети, нито се усеща топлина като го насочиш към себе си. За очите е вреден разбира се. То и най-слабият лазер може да направи поразия, ако го насочиш директно в зеницата.
Лъча е зелен, вижда се целия през нощта на около 1,5 километра (изпробвано), към него има приставка тип "дискотека", която прави множество въртящи се точки като я поставиш отпред. Има и оригинална кутийка и 2 батерии тип ААА.
А може ли някак да ми го пратиш по еконт? 20 и аз поемам доставката?
RapExotic
04-28-2014, 14:23
От къде си? Ако си от София или Пловдив може да избегнем еконта.
От софия съм, ама как? Лично ли?
RapExotic
04-28-2014, 15:19
Ами ако не ти е спешно към края на седмицата ще имам път към София за няколко дена и може да ти го доставя безплатно. Ако бързаш мога още утре да го пусна по еконт, ама от Пловдив до София ще ти вземат 5-6лв. за доставката.
Е, че 5 лева си е нищо. Еми аз ще проверя в един магазин, защото знам, че може да има хубави, ако не, ще ти пиша тия дни да ми го пратиш по еконт 5 лева нищо не ми се виждат. Не ми се уговарят срещи, пък и сега графика ми е натоварен и нямам никакво време.
Няма никакъв проблем да ми направят, че нямам 18 нали? :D
RapExotic
04-28-2014, 15:54
Попринцип няма проблем да ти го доставя до адрес за София, но както искаш. Няма да ти кажат нищо, за това, че нямаш 18, само лична карта ще ти искат. Когато решиш пиши, аз влизам всеки ден тука. ;)