PDA

View Full Version : до края ли?

gobob
04-25-2014, 21:40
20 дни след операцията (къс гем) всичко е ОК ,но имам следния въпрос.Там където са ми удължили гем-а когато е надървен и го беля почва да ме боли и ме страх да не го скъсам самия гем там ,нещото ( става бяло и се опъва) и нз страх ме да го обеля на макс . какво да правя?

ForzaFelipe
04-25-2014, 23:59
Тъй като на мен ми предстои такава операция близките дни, не знам дали е нормално, но си мисля, че трябва да се консултираш с лекаря си. Според мен не би трябвало да е така, може би трябва да се маже с нещо. А паднаха ли ти конците вече?

gobob
04-26-2014, 08:16
да паднаха .Аз правих бани с тетраи брат ако лекаря ти предпише Оксифорт ( едно спрейче ) го ползвай макс 4-5-6 дни максимум защото аз развих алергия и припуциума ми се беше нацепил и при сълзи едва го оголвах и гледай да не бие чекии поне 2 седмици

ForzaFelipe
04-26-2014, 11:32
Оксикорт трябва да е, едно синьо нали?

Все пак, по твоя въпрос, звънни на уролога си, кажи му и той ще ти каже най-добре дали е нормално и какво да правиш.

gobob
04-26-2014, 16:03
братле само да ти кажа че операцията е отврат ,много боли! пипат ти главата без да им пука дали е чувствителна или не, и ти бият месната упойка в главичката ,поне при мен беше така . Да синьо е ( малко спрейче ). не го мии с вода поне 10 дни и си прави бани с тетра ,не го мии докато не паднат конците ( с вода) само с тетра . Важно е да е прясно сварена!!!! иначе се инфектира . ако се събере един гаден пласт бяло в-во върху главичката гледай да го махнеш с малко вода на памук. НЕ МОКРИ ШЕВОВЕТЕ !!!!!!! гледай да не го дървиш , аз изтърпях почти 2-3 дена без да го вдигам ( стой си у вас ) не ходи на дскл или нещо където може да ти стане като видиш яко дупе или ти се пикае . избягай дървенето и не бии чекии поне 10-14 дни