View Full Version : Имам нужда от спешен съвет! МОЛЯ ВИ!
Имам приятел от 2 години с който не правим секс, а се натискаме голи, повечето случаи с презерватив, но вчера без... Цикъла ми е на 27-ми всеки месец... миналия месец(март) ми закъсня доста, от много нерви покрай това момче... и ми дойде на 3-ти април... вчера се натискахме голи, той бъркаше вътре с пръсти, и галеше от време на време пениса си... след което свърши, далече от вагината ми.. но ме притеснява следното.. може ли да е имал предеякулационна течност по пръстите и да съм забременяла.. днес влизах в интернет и в един онлайн калкулатор сметнах и овулацията ми се е падала точно вчера на (25-април) АДСКИ МНОГО МЕ Е СТРАХ... аз съм само на 16 ... МОЛЯ ВИ,помогнете ми! Кажете възможно ли е да съм забременяла?" Много ме е страх.... Който пише, ще съм му благодарна и моля не нападайте... няма с кой да споделя затова го пиша тук :(
AnarchyBoy
04-26-2014, 21:29
Георги да се казва по случай наближаващия празник! Викай ни за сватбата.. ;)
AnarchyBoy
04-26-2014, 21:58
Добре де, кръсти го както искаш..
Поне секс да бяхте правили, егати :D Едва ли не можеш да се сетиш защо са подигравките.
Не знам дали си бременна , но и не мога да разбера как е възможно 2 години да се търкате голи и да си бъркате по разни места и никога да не сте правили секс.
RapExotic
04-27-2014, 19:04
не правим секс, а се натискаме голи, повечето случаи с презерватив
А като се целувате слага ли си презерватив? Щото така се забременява най-лесно...
Най-добре секс без физически контакт,100 пъти по- възбуждащо и безопасно!Учени са го казали това.
pifiella
04-27-2014, 21:35
Не си бременна спокойно!
Я проедната Дева Мария!
Може би ама на дали. Дано не те е гледал, че от поглед също се хваща!!!Ч
Я проедната Дева Мария!
Може би ама на дали. Дано не те е гледал, Че от поглед също се хваща!!!
Споко, няма начин да стане!!!
dickiesx.
04-28-2014, 09:15
Аз само не разбрах какво е точно "натискахме се голи", какво страх те е от секса и не му пускаш ли !? Аз лично щях да те зарежа за тия две години ако не ми пуснеш (или поне щях да ти изневерявам ахахаха).
Та по темата, няма как да си бременна, няма какво да се притесняваш : )
mishkataaa
04-30-2014, 16:49
А като се целувате слага ли си презерватив? Щото така се забременява най-лесно...
ахахахха +++
МОЛЯ БЕЗ ПОДИГРАВКИ...
Aбе,к'во "без подигрaвки"? Писнa ми от тъпи тролове и хорa,която нямaт елементaрнa сексуaлнa култруa!
'Земи прОчети нещо ебaси ...
Зa едни нещa сте много големи,мa зa други се прaвите нa "дръж ми шaпкaтa" .
mrankoniiii
04-30-2014, 18:10
Честито като се роди да почерпиш !
bestrong
04-30-2014, 18:31
! спокойно не си бременна , а колкото до цикала е напълно нормално на 16 ;)
Натискате се с презерватив... ?????? Боже... а ако случайно се навиете за секс какво ще го нокорош до сложи в името на безопасността??
ще те посъветвам само да започнете да правите секс, пак с презерватив
че това търкане един в друг 2 години-не ми е ясно що за хора сте ;д
иначе от пръсти забременели-няма, но може и да си първата, дори с тризнаци
айде ходи пий една студена вода и отваряй учебника по анатомия да видиш как стават нещата точно.
може от притеснение да ти се забавя, от проблем с хормоните също е много вероятно, ти ако си девствена как ще забременееш как няма да правите секс пък той ще е с презерватив :X много малко вероятно е да си бременна ;) вземи си тест от аптеката за бременност да провериш
sometimes_
05-02-2014, 07:57
Aбе,к'во "без подигрaвки"? Писнa ми от тъпи тролове и хорa,която нямaт елементaрнa сексуaлнa култруa!
'Земи прОчети нещо ебaси ...
Зa едни нещa сте много големи,мa зa други се прaвите нa "дръж ми шaпкaтa" .
В случая май се правят на "дръж ми пиш*ата".
Не си бременна , нормално е цикъла да ти закъснее с няколко дни! Ако закъснее с 10-11 дни заминавай на доктор!